.
Затворена тема
Страница 26 от 37 ПървиПърви ... 1622232425262728293036 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 920
    Голям фен Аватара на explosion_
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    апф мен 'що така ме пропуснахте ?
    Щот съм пич! Шегичка зайко не се ядосвай
    .. TheDevilInMe - Не съм те срещал, съжалявам.

Мега фен Аватара на Зайче..
    омг то май друг ме пропусна, така че не си пич..
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Позитивна.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    ...
    Симпатична потребителка. Има много сладко, азиатско излъчване макар да няма нищо чинг-чонг-ли във вените си. Май се подвизава повечко в козметика и диети, но и тук повечето и съвети са наистина положителни и помагащи на търсещите се помощ.

therichbitch
    Мисля само, че може да се аргументира. Вади наистина страшни разсъждения и аргументи, които са способни да те направят на 2 стотинки. Съгласна съм с повечето и мнения, а другите опровергавам със свои собствени аргументи
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-29-2012 на 12:59

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Симпатична потребителка. Има много сладко, азиатско излъчване макар да няма нищо чинг-чонг-ли във вените си. Май се подвизава повечко в козметика и диети, но и тук повечето и съвети са наистина положителни и помагащи на търсещите се помощ.
    я и аз, я и аз

Ти си човек, който казва нещата така, както ги мисли. И колкото да не им харесва на хората, това всъщност е полезно качество.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    София, България
    ^ ЛейдиДито е жена. Знаеща, можеща, но не парадираща с това. Семейна, уравновесена, добра, спокойна. И това са все положителни качества. Но въпреки тази своя доброта, не позволява на другите да и се качат на главата. Властна на моменти, индивидуалист в други, водач дори. И все пак, в нея живее детското, роматичното и щастливото.
    Един от най-интересните и готини потребители у форона.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-29-2012 на 14:00

Мега фен Аватара на sasha_90
    Помага, а и пише грамотно (с малки изключения, но се случва в бързината), което ме радва.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^ ЛейдиДито е жена.
    Да бе! Последното което съм очаквал от -LADY-Di, е да е жена O_O ;D

Иначе мисля, че досега не съм виждал негови мнения и незнам..
    Последно редактирано от bReAk3R : 08-29-2012 на 14:16
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Голям фен
    Не съм го срещал преди , обаче хвърлих едно око на постовете му и ми се струва човек ,който желае да помага.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    Да бе! Последното което съм очаквал от -LADY-Di, е да е жена O_O ;D
    Жена, в смисъл такъв че не притежава само цици и дупка. Ами и женственост, финост, елегантност, твърдост, романтика.
    Ако имаше поне малко мозъчни клетки щеше да се досетиш. А колкото до това, че не си виждал мои мнения - пълна глупост. Подвизавам се в почти всеки раздел от година. Просто не знаеш какво да напишеш, или те мързи и търсиш просто какво ще кажат другите за теб, за да си начешеш егото и да си повдигнеш самочувствието.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    В самото начало мислех, че е момче… ^^ Иначе има добър правопис и помага когато може. Само добри впечатления!

Dreamer - Една от любимките ми у раздела. Другарите говежда винаги ще си позная отдалеч.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    DirtyLand
    DisappointedDreamer:

Хмммм... А колкото до това, че не съм виждал твои мнения - не го написах за теб, а за sasha_90, ама ако ти имаше някви мозъчни клетки и ти няаше да гледаш първо да се заядеш, а щеше да видиш, че над мен има потребител и говоря за него. Какво ще кажеш? :S Май обаче ти и цици и дупка нямаш Вместо тука да ми се правиш на всемогъща, вземи се виж ти, кой знае от кое село си, няква дресьорка на кърлежи и бълхи. Кво ли се занимавам, ще вземе и на мен да ми падне нивото.
    И междудругото чакай малко, нали тряа стаа дума за мен? в смисъл аз да знам кое съм видял и кое не? Кво тука ми спориш, ако щеш не ми излизай от форума цяла година и пиши нонстоп, не съм длъжен ти глеам мненията ;\
    Последно редактирано от bReAk3R : 08-29-2012 на 14:21

Супер фен
    Hayashi - според мненията ми се струва добра, опитваща се да помогне в повечето случаи.Разсъждава добре, кефи ме начинът и на мислене.Не повтаря думите на другите потребители.Интересна личност, според мен, де...

Супер фен
    bReAk3R - вече го изкоментирах

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    ....
    Никаква аргументация. Само безцелно хвърляне на обиди и повтаряне на заучени фразички.
    Да, май си прав. От най-голямото село съм. Нарича се село София. Циците и дупките си ги имам, много благодаря.
    Няма да спамя.

Суитчери33 - не ме е впечатлила по никакъв начин. Нямам мнение за нея.

Град
    DirtyLand
    Опа, забравих, че ти си от "интелигентните" и с теб трябва като се разбираме за нещо, теза да имаме, аргументи, изложения. И така и не разбрах къде долави обиди? Може обидА да е имало, ама не и обидИ То и аз при тебе аргументация не видях, но все едно, и аз да не спамя много, спирам. :>

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Дриймър - кефиш ме. Повечето ти постове са доста критични, но доста точни. Като за 16 годишна си доста развита умствено, не се правиш на най-умната. На моменти не съм съгласна с теб, нооо това е в реда на нещата все пак. Общо казано - харесваш ми като личност.

bReAk3R - ако не се лъжа ти бях виждала мненията в една тема в Секс (не, че очаквам да помниш коя, то аз не помня, та ти ли ;д ), но като цяло нямам кой знае какво мнение. Чак сега от прочетеното тук си вадя някакви изводи. Допадаш ми ии благодаря за мнението .

Голям фен Аватара на explosion_
    Wednesday666, Не съм те засичал, но ти прегледах мненията набързо. Струваш ми се готина.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    explosion_ - теб съм те засичала в Секс, май за снимките темата. Сега ти разгледах мненията, не си няк'ъв надут, добър си. И имаш ли тениски не разбрах ..

Wednesday666, аз така не съм те виждала да пишеш в темите, поне аз , струваш ми се печена и готина, съдейки по аватара ти ! : )

Banned Голям фен
    от де дойдохте вие всичките дет ни ва знам ъе ?:Д кефи ме знака за безкрайност на тая на аватара ти.

Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    от де дойдохте вие всичките дет ни ва знам ъе ?:Д кефи ме знака за безкрайност на тая на аватара ти.
    Ооо , много ти благодаряяя ! ^

fluffy_^ , изглеждаш ми печена , готина и .. съдейки по аватара - горда българка!?!? xD Ee, по-тъпо мнение не бях писала, честно ;д

Супер фен Аватара на Incadeptus
    готина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си