- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
хаха, голяма е шматка,ама е забавен.
maDamn
granger* Ами първоначално като я видях в една тема ми се стори заядлива, но след това като почнах по-често да я засичам из разни темички разбрах, че е много умна за възрастта си, има собствено мнение и определно трудно понася критикиОбосновка: Cool chick
![]()
заек ,но пич![]()
Доста критичен на моменти, в голяма част от случаите абсолютно прав.
Мъжага с пушка![]()
/loveca777/
Wednesday666 съм я коментирал![]()
Симпатяга
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
русокоска ,като че ли не е типичен рак
Външния вид на предишни нейни снимки не отговаря на характера й
Опитна е и е пич
Че дава точни съвети ^
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Хах,мерси.Ама аз и друг път съм го казвала-не се контя 24/7 с прически и грим,просто повечето (но НЕ всички) от снимките,които давам са с мейк-yп
Излизам си и без прическа или грим,особено лятото почти не слагам такова нещо.Никога не ми е било проблем или комплекс.Обичам да се мацам,ама когато имам муза и повода е подходящ
За останалото мисля,че съм си баш "рачешка"
Ето доказателствоhttp://media.snimka.bg/s1/0829/027901090-big.jpg?r=0
Едит:За предния потребител нямам много наблюдения,но от малкото постове,на които съм попадала,смея да твърдя,че не е някакъв идиот и има прилични мнения,които могат да помогнат на хората![]()
рачи си добре3 ;d
Пич си е и си личи.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Готин и умен потребител.Преди ми "минаваше между капките",ама отскоро забелязах потенциала му![]()
не ми допада начина на мислене като цяло
не ми допада това, че се подценява за някои работи
няма да изпадам в детайли, ама като цяло мнението ми не е положително
п.п. не съжалявам , че съм откровена до болка, не мога да лъжа , а и няма смисъл
Прекалено си добричка и вярваш само в хубавото.
Което не е толкова лошо, но мой съвет е от време на време да гледаш с реален поглед на нещата.
Освен това ( което е на моменти ) ми харесваш като човек.
Там разните методи на гримиране, оправяне на прически и т.н. няма да ги коментирам, защото важното е ти да се чувстваш добре, страничните сме без значение.
Wednesday666 - приятен потребител. Добричка, следваща това, което иска и желае. Дава добри съвети. Симпатична.
Мисля, че съм виждал негови забавни коментари повечето пъти (не съм сигурен), в случая се знае какъв трябва да е. :P
тос ни гу знам ма ми прилича на некаф тп!
Хвърлих едно бързо око на форумните мнения. нищо особено.. На повечето места се подвизава като трол. Опитва се да вкарва повече ирония в коментарите си, но в повечето не се получава, също така се чудя на къде гледа като пише "сериозни" мнения, т.е. като дава съвети 0_o На повечето в тази тема се повторих 100 пъти, че разбират от това, за което дават мнение, тук ще кажа обратното. Напразни мнения. Е, това е. нямам нищо против, просто мнение.
Междудругото, трябва да си оправиш и писането. Едно е на шега, ама ти и в "сериозните" си мнения нямаш вярно написани думи в някои мнения.
Последно редактирано от bReAk3R : 08-29-2012 на 21:47
Направил ми е впечатление, че лесно се пали. И все още не мога да установя към коя възрастова група спада. И да си призная честно в този раздел точно не съм те засичала точно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Много готина.свежа ми е. Много симпатична и винаги може да помогне с коментар ,стига да иска. Не е от заядливите доколкото съм виждалаПриятна ми е,добро впечатление ми остави
![]()
maDamn
Определено ме кефи. Една от най-редовните жени във форума. Приятна е!