.
Резултати от 1 до 25 от общо 919

Threaded View

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Hayashi:

Ами попринцип във форума може и да е така, но в реалния живот отвръщам на опитите да ме ядосат с чувство за хумор, незнам как си видяла във форума. Може би тук постъпвам по по-отмъстителен начин и за това, ама е рядко тук да се показвам ядосан, просто е настъпвала част, в която да се заяждам по някакъв начин, което знам, че не е добре. Към коя мислиш, че съм?

Иначе по темата, лично на мен си ми помагалА (май трябва да завършва с А ;д) в мои теми, аз го помня това, и то точно в този раздел и мисля, че отговаряш много точно, имаш желание да помагаш, а и знаеш как по почти всяка ситуация. Точни мнения и определено смислени решения за дадените проблеми на другите потребители.
    P.S. Надявам се да не те бъркам с един друг потребител с подобно име и мнения. ;D Ама е малка възможността.

Granger: Оставени са ми най-различни впечатления, тъй като почти винаги виждам нейни мнения, не се сещам за лошо впечатление. Определено е готина, май знае как да се оправя с хората, не пише излишни мнения.
    Btw, забравих, и на външен вид ме кефи. Ами това е май ;d

lamer4e7o: Отдавна по някаква случайност повече твои мнения гледам и си признавам, че понякога ме дразниш с някои тъпички изказвания, ама иначе не мисля нищо лошо за теб. ;P
    Последно редактирано от bReAk3R : 08-29-2012 на 22:09
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си