- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
Само да ми падне![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Колкото пъти реша да пиша в тая тема, все Калпазанка ми се пада. Ако я похваля още малко, ще тръгнат слухове за моята сексуалност.
Не съм казвала, че аватарът й е супер сладурски.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Отдавна я дебна, за да се разпиша след нея.
Едит- класирах се и няма да си трия поста, само ще редактирам.
Евала за това, че е решила да учи в чужбина /естествено и на чужд език!/, да се оправя сама в непозната държава и да разчита изцяло на себе си. Имайки предвид колко малко хора си бършат седалището самостоятелно, нейните решения са си чисто и просто подвиг.
Умна главица носи.
![]()
Последно редактирано от kalpazanka : 08-31-2012 на 11:41
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Калпазанката е строг, но справедлив мод :Д, вещо медицинско лице също и е готина като човек. Някой някъде назад из страниците беше писал, че било под въпрос чувството й за хумор (или нещо от тоя род), ама не мога да се съглася, виждала съм й мнения, в които го показва.
Ще кажа само, че много ми е помагала, давайки не само на мен наистина разумни съвети и че ще се радвам да продължава. Този път говоря изцяло за коментарите в РАЗДЕЛА. Готин потребител просто![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Теб не те знам. ;ддд
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Аз за пръв път те виждам. Обаче имаш супер як аватар О.о о.О![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
И какво е ? На мнение съм, че и неграмотен човек ,който не пише добре може да има повече знания и опит в живота в други сфери ..
Нищо не ми пречи да имам за приятел дори ром, стига да е от малкото останали свестни
Както и да общувам с всякакви хора стига да са добри и почтени
Последно редактирано от loveca777 : 08-31-2012 на 13:20
А как ще сподели опита си в други сфери, като не може да говори? Да не говорим за писането. И аз имам приятели роми на село, които са добри цялото им семейство.Ама тва няма общо.
Колкото до какво мисля за предишния, еми не съм чел мненията ти, само съм виждал, че те има в коментиралите..
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Вече те коментирах.
Симпатичен потребителДава добри съвети.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Леле, наистина съм много поласкана от теб да чуя такова нещо.![]()
И все пак, аз не съм чак толкова самостоятелна, да сме честни.Ако не бяха родителите ми да ме насърчават и да ми помагат финансово, сама нямах шанс.
Пиша след Русокоска. Симпатична ми е, писала съм го и в предните страници.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мисля,че и друг път съм го казвала-Виоленца много ме радва,по разбирания доста се доближава до моите,умен,амбициозен и добродушен човек ми се вижда.И поздравления,че е събрала смелостта да напусне родината в името на по-доброто си бъдеще...Не всеки може да си го позволи(най-вече психологически имам предвид).![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Еми Русокоска какво да кажа за нея дава хубави и смислени съвети и мнения не я познавам изглежда свястна![]()
Страхотна е, винаги се опитва да помогне на хората и дава много добри съвети, които не са за изпускане.Ако патенцето ви даде съвет, по - добре я послушайте...разсъждава добре, пише добре обмислени мнения, разумна е, мила.Редовна е във форума.))
За пръв път те виждам.
Прегледах ти мненията набързо - много си красива, имаш много изразителни очи ( това ми направи първо впечатление от снимките, които си пуснала ). Иначе ми се струваш миличка.
Че обича да я шляпат много
Абсолютен сопол.
Глезеното дете на мама, дето, ако не му избършеш г*за навреме, се вкисва за стотни от секундата.
А, да, целият свят му е длъжен.
уууууууу как се обиждат тия хора.Еми супер си ти нема кво да кажа друго ;д
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.