- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблеми с химена .. ;/
Здравейте ! Имам проблем .. с приятеля ми се решихме да правим секс.Той не е девствен и има опит с тези неща,но на мен ми беше за първи път.Та проблемът дойде след вкарването на пениса.Усетих нещо като стена.. все едно повече не може да се вкара и с допира на пениса му в тази стена идваше и страшната болка :/ Опитвахме 2 или 3 пъти обаче много болеше и аз му казах да спре .. След това той ми сподели,че и друг път е правил секс с девствена и е нямало такива проблеми.После го попитах дали изобщо пенисът му е влязал и той каза,че е бил до половината вътре и явно не съм усетила от болката.. М не знам доста ме болеше,ще опитаме пак,ноо.... Някой опитен ако може да ми даде съвет или нещо ..![]()
явно си с по-плътните и здрави химени....при всяко момиче е различно с химена
Нищо ти няма, не се притеснявай, не го мисли, няма да умреш, може и да боли още малко, но ще мине и ще ти е хубавичко, НЕ си дефектна и нямаш малформации от паранормален произход из вагината. Обичайте се.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Просто не ти е писано да правиш секс моме
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
нищо ти няма.. доста момичета го имат това усещане,но при някой е по-силно - както при теб ... след още 1-2 пъти ще стане... не се притеснявай нищо ти няма и не си дефектна
лекинко се подпличквам само
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Еми аз не съм опитна, но знам, че при някои боли повече, при други по - малко първия път.Индивидуално си е.Може би ти си от тези, които ги боли повече.А кръв имаше ли?
Надявам се да съм помогнала......
Нищо ти няма,не си дефектна или орисана да останеш девствена доживот (),просто хименът ти е по-дебел и трябва повечко напън.И болката ще е по-голяма,имай го предвид.Казвам ти го от личен опит,за да се настроиш психически.
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
по добре да не се настройва психически .. плашиш я така... най-добре е да забрави за всичко,което са и казали/прочела за болката,да се отпусне и изобщо да не мисли,че е задължително да прави секс ... т.е. не да легне с нагласата - днеска ще правя секс и ще ме боли много ... да правят каквото правят в началото,да се отпусне повечко и тогава да преминат към проникване
Значи не е проникнал още в теб окончателно.Другия път стискай зъби и му кажи да дава по-силно.Да,кофти е само като си го помислиш,но това е единствения начин.С бавни и внимателни движения не е добра идея,защото болката само ти се усилва постепенно още и още и това те отказва психически.От раз и готово,т'ва е начина.Няма да ти остане кой знае колко хубавия спомен,ама след това имаш цял един живот пред себе си,за да се радваш на пълноценен сексуален живот и качествен секс.![]()
Да ..После с него си говорихме за това и той ми каза,че е искал да е нежен за това е бил по-бавен,но му дадох на идея следващия път да е по-бързо.. както каза на раз и готово.![]()
мм дам.. тая логика никога не съм я разбирала.. що трябва от раз и да стиска зъби като може се отпусне и възбуди достатъчно и да я боли доста по-малко![]()
Е,това с отпускането и нетълкуването като фикс-идея мисля,че се подразбира...Казвам и просто,че ще има болка и е добре да си го знае,защото е по-добре да е подготвена психически,отколкото да очаква цветя и рози и изведнъж все едно да те пронижат с нож(болката НЕ е такава,споко).Когато очакваш нещо много положително да се случи и получиш тъкмо обратното,то ти се струва още по-лошо,отколкото в действителност е.
на 16 съм .. не,не се притеснявам от тялото си или нещо подобно ,просто много болеше..
пф глупости
к'во е т'ва 'раз и готово' ?
Карайте си го бавно, но да стане веднъж и толкоЗ. А теб като те боли не си мисли за болката, а за това колко много го искаш. + това, това е някаква сладка болка, не го мисли като нещо лошо.
Грубо е просто да й го начука и да я заболи супер много, колкото да мине. Защото ако го направи наистина ще е 100 пъти по-гадно, пред това да проникне бавничко в нея, а тя малко да постиска зъбки. Така пак казвам болката е дори приятна, ако имаш подходящата нагласа и си отпуснат..
Наистина ми е трудно да говоря така и да насърчавам хората да го правят бавно, нежно и внимателно хахах ужс :3
НО мисля, че съм права и ще се възнаградя с бисквитка.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Предпочитам тревата вместо алкохола.. защото действието на алкохола е много по-разлиично от действието на марихуаната.Но искам всичко да е естествено ,не да пия или нещо такова.Алкохолът няма да ми помогне при положението,че много трудно ме хваща .. пък даже и да ми замая главата.Ще стискам зъби и ще се настроя по-позитивно явно..