.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    да,добро е като идея .. мерси

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwuns Виж мнението
    да,добро е като идея .. мерси
    мм 2-3 глътки не повече

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    всъщност точно това имах предвид.. нито да очаква цветя и рози,нито болка.. за това казах да забрави всичко,което са и казали/е чела...
    Явно се разбрахме,имаме сделка И това с алкохола е много добра идея,подкрепям напълно,но всичко в разумни граници все пак.

Щруди,явно не си ме разбрала.Имах предвид пак всичко да си е нежно и внимателно,с любовна игра и предразполагане,но вкарването да не е супер ппродължително и при най-малката болка да спират.Защото така става още по-лошо,болката ти започва да се усилва не толкова физически,колкото психически(колкото и странно да ви звучи),сковаваш се и чак започваш да се отвращаваш от ставащото.А,когато всичко друго си е нежно,а самото действие по-бързо,е много по-лесно и за двамата.Първият път на едно момиче никога не е хубав и е почти изключено да изпита удоволствие от него,но е за предпочитане кофти усещанията да приключат по-бързо,отколкото да се протакват и усилват,нали?
    Аз пък ще се възнаградя с праскУФка
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Тази "стена" се нарича химен и точно той трябва да бъде скъсан. Надявам се да имаш достатъчно сексуална култура, че поне да знаеш, че болката е естествено допълнение. Тази болка не трае години, а секунди, така че ще търпиш, ако си нормален и зрял човек, подготвен психически и физически за секс.
    А приятелят ти...Явно не е правил секс с девствено момиче досега. (Или някоя го е излъгала, че е такава.) Ако си намериш някой с реални познания ще ти е много по-лесно.
    Всъщност и сама да се дефлорираш мисля, че ще е по-смислено и приятно изживяване отколкото с него.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Явно не е правил секс с девствено момиче досега. (Или някоя го е излъгала, че е такава.) Ако си намериш някой с реални познания ще ти е много по-лесно.
    Всъщност и сама да се дефлорираш мисля, че ще е по-смислено и приятно изживяване отколкото с него.
    Ултра мега хипер крайни изказвания за хора,които не познаваш.Това,че е правил секс с девственица,чийто химен е бил тънък и еластичен и се е разкъсал сравнително лесно,не означава,че,когато срещне по-дебел и плътен,ще има напълно адекватни реакции и ще знае какво да прави!Най-лесно е да критикуваш.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Ултра мега хипер крайни изказвания за хора,които не познаваш.Това,че е правил секс с девственица,чийто химен е бил тънък и еластичен и се е разкъсал сравнително лесно,не означава,че,когато срещне по-дебел и плътен,ще има напълно адекватни реакции и ще знае какво да прави!Най-лесно е да критикуваш.
    Не, по-лесно е да се правиш на мил и добричък, защото някой си мисли, че дефектен само защото секса не е бил цветя и рози. Пък и ако толкова и се правеше секс, можеше да прочете за "стените" и да очаква да я боли, да стисне зъби и да изтрае малко. Брех че сте агънца начи...
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    А какво искаш? Да отида аз да я отворя?

Просто явно съзнателно е оставил у момичето впечатление, че е "голям разбирач" и "богът на ебането", а това явно не е така щом дори не може дори да й го сложи.
    И когато не е успял, едва ли не, й е казал, че тя е виновна и я е подтикнал да се чувства ненормална и да пуска теми тук - това за мен е далеч по-крайно.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Използвах думата ''стена'',защото химена ми явно е много здрав и беше точно като стена ! По какъв начин трябва да го обясня.. Информирана съм .. няма да тръгна да правя секс без да знам за какво става въпрос.

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Отпускане му е майката. При мен беше същото.
    Наистина ще трябва да действа малко по-бързичко, а ти просто се отпусни, и ако се наложи, спирайте.
    Между другото, при мен се получаваше "изсушаване" заради презервативите, затова ползвайте лубрикант, защото ако те боли, едва ли ще си възбудена, а ако няма влага,може и това да ти докара някакъв дискомфорт.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    а на него достатъчно твърд ли му беше?
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не винаги нещата се получават от първия път, така че не се притеснявай.

Явно имаш по - еластичен химен, но просто е нужно да се отпуснеш максимално и да стискаш зъби , заради болката следващия път. Нещата ще се получат, спокойно.

да,беше ..

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ако искате пробвайте и с пръсти преди това .. гледай да се отпуснеш и тнт ... с опитите ще стане

Цитирай Първоначално написано от wiiwuns Виж мнението
    Здравейте ! Имам проблем .. с приятеля ми се решихме да правим секс.Той не е девствен и има опит с тези неща,но на мен ми беше за първи път.Та проблемът дойде след вкарването на пениса.Усетих нещо като стена.. все едно повече не може да се вкара и с допира на пениса му в тази стена идваше и страшната болка :/ Опитвахме 2 или 3 пъти обаче много болеше и аз му казах да спре .. След това той ми сподели,че и друг път е правил секс с девствена и е нямало такива проблеми.После го попитах дали изобщо пенисът му е влязал и той каза,че е бил до половината вътре и явно не съм усетила от болката.. М не знам доста ме болеше,ще опитаме пак,ноо.... Някой опитен ако може да ми даде съвет или нещо ..

Мила, имам същата тема - http://www.teenproblem.net/forum/sho...A%D1%81-%29%29 хвърли й едно око )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си