.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Той затъва!!!

Не знам вече , как да постъпя.Виждам как брат ми затъва,но няма как да му помогна.
    Милион пъти говорим за това и накрая се стига до скандал.
    Дори и тази вечер...
    Какво да правя?Не мога да го гледам така...Боли ме много!

Запозна се с нея (момиче от малцинствата) преди 2-3 години.
    Той имаше прекрасна работа и много приятели.
    В последствие всички го зарязаха, защото след като му кажеха, че греши и то много
    той се караше с всички.
    Напусна работа, защото ТЯ "искаше повече време с него" и сега работи в един мизерен цех.
    Това не е всичко...
    Тя се премести да живее у нас.
    Уж заедно,самостоятелно..
    Майка ми им готвеше,переше и чистеше.
    Тя пръста си не помръдваше...
    Търпяхме заради него - обичал я.
    После се разделиха - скараха се нещо.
    Докато тя си беше у тях , звъни с новината че е бременна!
    Странно , живя 1 г. у дома - не забременя, като се прибра у тях - бременна.
    Като приказката "У наше село си раждаше!"
    Пак дойде вкъщи - същата история.
    Майка ми , горката си мълчеше, защото брат ми не даваше и дума против нея да се каже.
    А тя се правеше на кралица - направи това, сготви еди-какво си
    като се скарам с нея , тя чака той да се прибере от работа и започва да реве, че не можела
    така само сме я нападали.
    Ето заради нея с брат ми си развалихме отношенията.
    На скоро разбра,че тя си е имала любовник.
    Писали са си , срещали са се..
    Изгони я.Щял сам да си гледа детето, като го вземе.
    Да ама не! Сега говори само за нея, как не било вярно
    тя го обичала.
    Тя го прави на луд , а той??? за секунди забрави какво му причини.
    Върти го на малкия си пръст, понеже работи и има къща.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ужас. Ама сте безсилни, щом е готов да вярва повече на нея, отколкото на вас, значи няма какво да направите. Сам ще си отвори очите някога. Вие като се опитвате да го вразумите сега, само ще го настроите срещу себе си. Не казвам, че нищо не трябва да се прави, просто подходът ви трябва да е много деликатен, докато той е в това положение.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Опитах ... Той е готов да зареже отношенията си с мен , но с нея не...
    Никога не съм го нападала , а той за нея убива

Тежка ситуация, съчувствам ти на теб и на семейството ти. На вас ви е най-тежко. За него може да се каже, че сам си е виновен, а лошото е, че не си е взел поуката. Трудно е да се дават съвети за ситуации, които не са ти познати и в които трудно би могъл да се поставиш, но мога да ти кажа какво теоритично бих направил аз.
    Може би колкото и да го обичате е трябвало да му поставите ултиматум-или без кюнеца, или вън от къщата. Оставете го да си счупи главата в стената щом му е толкова акъла. Ако държи на вас рано или късно ще се осъзнае къде е сглупил. Понякога трябва човек да загуби всичко, за да разбере какво е било наистина ценното за него и кои хора наистина са били зад него, дори и от безизходица да не са му пряко помогнали в конкретен случай.
    Това е от мен, надали реално нещо ще ти помогна, но това е мнението ми, щом го искаш.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Аз ако бях на твое място щяхте да убия кучката.
    Майтапът на страна.Не знам как брат ти може да е толкова заблуден.
    Според мен трябва цялото семейство да седнете и да проведете един сериозен разговор.
    Ако трябва и приятелите му да присъстват също и да му помогнат по някакъв начин да се осъзнае.
    Пък за детето като се роди - правите един тест за бащинство и това е.
    Ако детето реално е негово ще си поеме отговорност.
    Ако не е - ще разбере,че жената наистина го маниполира,
    че не държи на него и че не го заслужава по никакъв начин.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Леле, какъв кошмар. Представям си колко ви е нагнетена обстановката вкъщи. Не вярвам с разговори да се получи. Може би да изиграете обратната сценка? Все едно страшно топло я приемате, уж сте решили да го разберете и да го подкрепите? И току виж му направи впечатление точно контраста и начинът, по който тя се държи с вас да го отблъсне от нея? Трябва да я види като противната, мързелива, нахална и злобна личност, която е. Може би, ако създадете едно очеизбождащо сравнение ще му дойде акъла в главата и ще му се избие обсебването? Точно, че такава любов е сляпа и лежи върху украсване на човека и особено изкривена, романтична представа за него. Ако я види, каквато е, може да я разлюби.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ние му казвахме , че не я искаме.
    Тя го настроила против нас , идва в къщи - ако не я прибереме , никога няма да го видиме.
    Баба и дядо са възрастни хора, тежко им беше и склониха...
    Аз се карах много пъти, защото тя от нормална реч не разбираше.
    После правеше разни интриги между мен и брат ми.
    Първоначално пиеше противозачатъчни, а брат ми не знаеше.Той искаше да има дете
    а тя го лъжеше, че сигурно проблема е в него.
    Той буквално се съсипваше, а когато намери хапчетата - тя излъгала,че са мой.
    Няма да ви описвам какъв екшън се разрази - брат ми беше готов да ме смачка, че съм се ...

SisiStrange ние от самото начало се държахме топло с нея.Но когато разбрахме за любовника и как?
    А тя винаги въртеше така нещата,все едно я малтретираме ...
    А брат ми се връзва на всяка нейна дума...
    Не вярвам в магии , обаче кое нормално момче на 25г. ще се върже на всичко това?

Град
    София
    ^ Точно. Досега се е чувствал като между чука и наковалнята. Изпълни ми съвета. Да види, че има близки, които са ДО него и са съгласни да приемат всеки негов избор. Да вижда, че агресорът е тя. Трудно ще ви е, но се напънете и го направете. За друго лично аз не се сещам.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Другият проблем е че аз се преместих в друг град
    Майка ми не издържа и тя се премести.
    Няма как от 300 км да направя много, след като дори отказва да говори с мен

Град
    София
    ЕДИТ: Сега ти видях мнението. Е, тогава вече и аз не знам. Последното, което ми идва на ум е да дадете в такъв случай отбой. Да види, че може да ви загуби заради една к*рва, която му изневерява. Но не съм убедена, че няма да доведе до по-лоши последици.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Тя, като е такава харпия, а той не го вижда, ако трябва инсценирай нещо в неин минус.
    Подхвърли една спринцовка и я намери уж случайно около нещата й. Или редовно оставяй празни булки алкохол с нейното червило върху тях на място, където може той да ги намери. Пък, ако той търпи и това тя да му унищожава детето си става случай за лудница.
    Компрометирай я по начин, който намериш за добре и въздействащ, но не прекалено явно и нападателно.
    Потърси нейни близки или познати с които са в лоши отношения и научи/намери нещо за нея, което да разубеди брат ти.
    Сатана с молитви няма как да изгониш, така че действай.

Но пък брат ти, ако е мъж на място ще си гледа детето във всеки случай.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Промила му е мозъка,а това е едно от най-кофти нещата,на които са способни жените.Първоначално бях напълно съгласна със Сиси,ама след като уточни,че не сте в една къща...Май и да искате,няма какво да направите.Освен да го принудите да избира,а той,логично ще избере нея.И може би тогава,когато остане напълно сам,без подкрепата и помощта ви,ще се осъзнае какви ги върши.А друг е въпросът дали,дори и да осъзнае грешката си,ще има смелостта да си го признае и да ви потърси.Знам,че никак не ви е и няма да ви бъде лесно занапред,но не виждам кой знае колко алтернативи пред вас.Дано да намерите някакъв успешен изход от ситуацията.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    После ми кажи как няма да мразя "братята от малцинствата" .
    Това е най-гадното и гнусно нещо което може да ви се случи.Много трудно ще го отървете ,от мен да знаеш ... ако успеете!
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Тя, че любовта е сляпа, сляпа е, ама чак пък толкова
    Тежко ви е, ама нищо не можете да направите
    Това е най-гадното
    Дано брат ти се съвземе и да я изгони
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    После ми кажи как няма да мразя "братята от малцинствата"
    Интересно ми е,ако беше българка,какво ли щеше да кажеш тогава?Няма значение дали тя е циганка или българка.И от двете раси има такива индивиди,които се възползват целенасочено от слабостта ти,докато могат.Расата няма нищо общо!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Хммммм аз вярвам в магии,но тук не става въпрос за магия,а за манипулация,доста СИЛНА МАНИПУЛАЦИЯ.Хаха Но ИМА РЕШЕНИЕ------>Оставете го за няколко месеца.Той ще се осъзнае и ще се върне,защото човек е някак си свързан със семейството си и тази връзка е по-силна от манипулацията,разбира се,можете да го хипнотизирате и готово

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Toчно за магии става въпрос! За това трябва да се съберете цялосто семейство, да сготвите крилца с ориз, да купите 2 бири, да ми ги донесете и да се молите на Бог РА да ви помили и да изгони злите демони от вас.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на Incadeptus
    явно си доста запознат ccdesigns поне има някой,който да внесе малко хумор в тази "траурна" тема.Само да не е през нощта,че тогава бог Ра се разхожда в подземния свят и нема да ви чуе <---------това в кръга на шегата!!!

Голям фен Аватара на chushkopek
    Мацка, прекалено мила си за ситуацията в която се намираш.....честно, да бях на твое място щях да направя всичко, за да им скапя "любовта".....AngelAntichrist....да това бихме направили аз или ти, но тя едвали ще може само заради шибана съвест което е жалко, смешно и наистина скапано в нейния случай.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Такива хора като брат ти сами могат да си помогнат.
    Едно, че бих ги пребил до смърт и двамата.
    1. Курвата, защото е манипулативна курва и разваля живота на хората, само защото УМИРА за скапано внимание.
    2. Брат ти, защото е наивен глупак на 25 г. и е сляп като гъз.

Колкото и да ви е мъчно, оставете го да се оправя сам за да му дойде акъла.
    Приказката за акъла и цикъла ви е ясна, мисля.

Голям фен Аватара на notlike
    Убий циганката, спаси българин! Долни гниди са тея, и магии правят. Може да го е вързала. Идете на врачка, която разбира - и която по възможност да не е от малцинствата. Тя може и да развали магията, ако евентуално има такава. А на тая черна мамба й трябва едно нагорещено желязо в задника. Този паразит иска да унищожи брат ти и докато той не се отърве от нея, бял ден няма да види.. вземи мерки, понякога се налага да правиш гадости, но ако е за негово добро - значи успяваш.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Много сте заблудени някои, много.
    Принципно съм крайно нетолерантна към определени етноси и пр., ама тва вашето направо бие всякакви рекорди. Курвалъка, братче, не е до това дали си черен, бял, жълт, зелен, дали изповядваш еди-каква-си религия, или не, а чисто и просто до липса на ценностна система. И някакви заложби от раждането, навярно.
    Има толко българки, които правят същите, а и къде по-гнусни изпълнения, тва, че вие не сте ставали свидетели е съвсем отделен въпрос. И не че нещо пак, ама по принцип по-голяма е възможността да се види българка да се вихри в такава светлина, отколкото циганка. Щото втората може да е необразована и невежа по сума ти въпроси, ама е възпитавана в патриархат и от невръстна възраст й се вменява, че тя трябва да е послушна към мъжа си и родата му, да върши слугинаж и да ражда на конвейр.
    А пък тая простотия с магиите просто ми оправи дните до края на годината сигурно.

ТИ повишаваш тон, ТИ се държаш като простачка, ТИ вдигаш скандали. вЕрвай ми, съчувствам ти искрено. Щото съм преживяла ситуация много сходна на твоята, даже бях от същата страна на барикадата като теб. Имаш пълното право да се гневиш, да се чувстваш безсилна, да ти идва да й плеснеш два шамара, но се сдържай. Сдържай си нервите, пести си думите, колкото и да имаш право, толкова и нямаш. Ти излизаш истеричната и невротичната в случая, пък това нещо с вагина излиза сухо от водата. Слушай Сиси - брат ти наистина се чувства между чука и наковалнята и с тия скандали само го отдалечаваш от себе си, вместо да го накараш да проумее за какво става въпрос. Дръж се мило, възпитано, топло, а на нея, ако ти се наложи да си в близост с нея, можеш да й сипваш колкото си искаш, но процедено през усмивка. С възможно най-малко емоции, хладно, вежливо, да изглежда отстрани, че се опитваш да водиш приятелски разговор.

И не на последно място - има мъже, които просто си го търсят. Любов, любов, ама на някои съвсем кръвта им не се качва до мозъка, е така, профилактично, колкото да протече мисъл. И такива жени има. Докато не си потроши главата, надали ще се осъзнае, не че искам да те плаша. Някои хора имат нужда да стигнат дъното, за да се усетят, че върхът е в обратната посока.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Явно е прекалено влюбен, а момичето прекалено тъпо, хитро и безсърдечно.

Не знам в случая какво може да направите, освен да не му позволите отново да е с нея. Припомнете му факта, че тя ако го обичаше - нямаше да има любовник.

Ситуацията определено е сериозна и е нужно да се обедините, за да преодолеете и този период.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    прекалено тъпо, хитро
    Оксиморон. С тия зулуми дето ги е направила тая е направо срамота да й обиждаш интелигентността. От морална и етична гледна точка е отвратна, та дрънка, ама... Бая усет си трябва да налучкаш човека, да знаеш как да го омаеш и после да го мотаеш, както си знаеш.
    Няма как да му забранят да е с нея. Той не е на 5, че тя да му е взела камиончето от пясъчника, на 25 години е и сам би трябвало да си оправя кашите. А тва за любовника няма да проработи - щом й е простил мизериите досега, навярно ще продължава да й прощава.
    Най-тъпото е, че тая направо се е гаврила с пишката му, както навярно и с много други, и в момента е бременна, пък не знае от кого(ако въобще е, и тва не е поредния номер да го върже). Похвално е, че момчето не е побягнало все още(чудно как) и иска да поеме отговорност, обаче не трябва. Ако все още му е останало капчица достойнство, вЕрно трябва да преследва до дупка за тест за бащинство и да не си надява хомота на сляпо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си