- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той затъва!!!
Душо, направо не знам какво да те посъветвам. Не сте направили добре с майка ти, като сте абдикирали и сте се преместили. Айде, ти може и да учиш на друго място, но на майка ти не й ли се скъса сърцето от това решение?
Ако вярвате, че му е направена магия и ще ви олекне, отидете при баячка/врачка/напръскайте жилището със светена вода и измийте лицата.
Подкрепям идеите за вежливото отношение и сипването на 4 очи.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
A, забравих да кажа, че крилата трябва да са свински! Но в краен случай може и от носорог.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Съгласен съм с др потребители, намери сили някакси да уважиш избора му без това да води до преки конфликти...още по-добре е като сте отделно, ще усети липсата ви, а и без това сиг е човек дето не се поддава на този род опити за намеса в живота му. Нядявам се не звучи нахално, но къде е бащата в цялата работа и изобщо човека, който се води лидер и глава в къщата ви, има ли такъв, или положението е орел рак и щука? А има ли човек, приятел роднина чието мнение брат ти слуша доста и на който може да се разчита?
За пореден път се обеждавам ,че любовта е сляпа.В този случай ,брат ти сам си е сложил примката на врата.
След като има такива хора като нея,ще има и такива като брат ти-лесно манипулирани.Остави го да си троши сам главата,нищо не можеш да направиш.След като не дава и дума,сам ще си поема последствията.Само не мога да разбера,как майка ти е мълчала през цялото това време..Ако бях аз ,нямаше да издържа и щях с всичките парцали на тая мърла....през прозореца.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Това за магията го казах, понеже майка ми стигна до там да ходи на врачка.
Бях с нея тогава и тя каза, че "жена" му е направила магия.Описа я точно.
Дори спомена неща дето на практика , само аз знам.
Тук съм забъркана и аз.Може да е гадно съвпадение , но от както с нея се скарахме
се оказа,че имам сериозен проблем със стомаха, после се оказа,че имам астигматизъм...
Да не говоря за всички гадости, които ми се случиха.
Скарах се с нея , защото тя с цялата си наглост ииии ... незнам още какво
така се радва , че майка ми се е махнала от вкъщи.Тя е много болна, наскоро и диабет и откриха
а мърлата се радва?Как до мълча?Как да оставя брат ми да се съсипва?
За пребиванье е таа.
А на чие име е апартаментът, в който те двамата живеят?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Истината е,че аз съм в друг град , мама и тя замина...
Той живее с баба и дядо в къщата ни..
Те са на по 65-7 г. а ги издържат.
Голямата простотия беше, когато брат ми поръча нова готварска печка на вноски.
Още на 2 вноска не можа да внесе парите, понеже тя искала нови дрешки, козметик и т.н.
Наложи се дядо ми да плаща ...
И куп други такива неща...
той горкият не може да си задели за лекарствата, за да има за тях.
Баба ми - става в 5 да му прави закуска и да го събуди за работа , понеже жена му спи.
А няма как да не го прави, защото той почва да крещи , че никой не го е грижа за него...
Живеят в къщата на майка мс с баба и дядо.
Ние с мама се изнесохме, понеже той не можеше да ни гледа![]()
А защо просто не ги изгоните? Те точно това си заслужават. След първия пост от темата, останах с впечатление, че има някакъв изход от тази ситуация, ама след като прочетох следващите ти мнения, определено смятам, че оправия за брат ти няма. А онази си е много хитра, тя си получава точно това, което иска. Оженил се той, а баба му и дядо му го гледат... Пълна пародия.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Наскоро се разрази скандал и изгониха семейството на тази..
понеже баща и отправял заплахи и още такива.
С полиция са ги изгонили.Те няма къде да отидат и всеки се спасява по единично.
За това тя решава да се върне пак при брат ми...
Истината е че цялото и семейсто е побъркано.
Чичо и убил бащата на съпругата си заради един апартамент!
Няма как да го изгоним.
Баба ми и дядо ми няма да го преживеят.
Последният път когато му казахме да решава с нея отделно, или у дома но без нея
той подивя.Започна да чупи, редовно удряше всички наред , заради нея.
С една дума страхуват сел
Майка ми се премести, защото брат ми постоянно я нападаше, убиждаше и и посягаше.
Но когато има как се прибира.
На 4 очи... Дори снощи се опитах да говоря с него, но той ми каза да се разкарам, да млъквам..
Въобще, нас да ни няма - само нея да я има
Изгонете я тая, ако трябва с полиция! Това, че сте били достатъчно толерантни до сега е предостатъчно, качила ви се е на главата, че и от там ви я удря много яко. Брат ти дано разбере, че е използвачка и се осъзнае. Вие не можете да му налеете акъл за съжаление, но трябва да смените подхода явно и да спрете да я търпите тая долна к*рва.
Баща?
Опитвала съм...
Преди 2 години катастрофираха, брат ми беше с комоцио , а тя само с някакви драскотини.
После тя го караше да се прибере по-бързо, а лекарите не даваха.
Но той на собсвена глава си тръгна от болницата за да е с нея.
Ако извикаме полиция , не ми се мисли.
Наще не искат да го изгубят.
За нея компромати колкото искаш , по-лошото е че и той ги знае, но отказва да приеме.
Едва ли не всички хора са против тях
Само като чета и ме хваща яд.... за тебе ... Как може да се държи толкова малоумно не мога да разбера...
Викай полиция, той е изгубен вече.
ccdesigns на 300 км. съм. Работя и уча - издържам се сама.Прибирам се в месеца за по 2-3 дена , защото нямам възможност за повече.Като извикам полиция в какво ще я обвиня? Взаимоотношенията с брат ми , кой ще ги възтанови?
И без това покрай нея са ви заминали отношенията отдавна...
Жалко, че бабата и дядото позволяват те да им се катерят по главите.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Защо мислите , че съм стояла безучастно?
Когато наряза дрехите ми, брат ми каза - какво толкова е станало?
Когато се карах с нея, той я защитаваше.
Посягаше ми , но не се отказвах.
Тя винаги беше правата , аз грешах.
Тя някога каза , че ще направи всичко да ни разбие семейството.Успя!
Майка ми се изнесе , аз също.
Останаха баба и дядо , които нама къде да отидат ..
Дядо ми опита с полицията.
Брат ми каза , че това ще е краят.
И му вярвам , много е лабилен и избухлив.
На 2 пъти се опита да се самоубие.Вторият път го намерих аз!!!!Аз го видях такъв!
Как да посмея да направя нещо такова.. каааак ;(
Някакъв шанс баба ти и дядо ти да се пренесат при теб или при майка ти? Те си имат пенсии, щом издържат ония двамата, няма да са ти в тежест. Само място за спане да има. Да ги видим как ще се оправят после. Между другото, от колко време продължава цялата тази история? Кога е започнало всичко?