.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Душо, направо не знам какво да те посъветвам. Не сте направили добре с майка ти, като сте абдикирали и сте се преместили. Айде, ти може и да учиш на друго място, но на майка ти не й ли се скъса сърцето от това решение?
    Ако вярвате, че му е направена магия и ще ви олекне, отидете при баячка/врачка/напръскайте жилището със светена вода и измийте лицата.
    Подкрепям идеите за вежливото отношение и сипването на 4 очи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    A, забравих да кажа, че крилата трябва да са свински! Но в краен случай може и от носорог.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен Аватара на antineutral
    Съгласен съм с др потребители, намери сили някакси да уважиш избора му без това да води до преки конфликти...още по-добре е като сте отделно, ще усети липсата ви, а и без това сиг е човек дето не се поддава на този род опити за намеса в живота му. Нядявам се не звучи нахално, но къде е бащата в цялата работа и изобщо човека, който се води лидер и глава в къщата ви, има ли такъв, или положението е орел рак и щука? А има ли човек, приятел роднина чието мнение брат ти слуша доста и на който може да се разчита?

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    За пореден път се обеждавам ,че любовта е сляпа.В този случай ,брат ти сам си е сложил примката на врата.
    След като има такива хора като нея,ще има и такива като брат ти-лесно манипулирани.Остави го да си троши сам главата,нищо не можеш да направиш.След като не дава и дума,сам ще си поема последствията.Само не мога да разбера,как майка ти е мълчала през цялото това време..Ако бях аз ,нямаше да издържа и щях с всичките парцали на тая мърла....през прозореца.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Това за магията го казах, понеже майка ми стигна до там да ходи на врачка.
    Бях с нея тогава и тя каза, че "жена" му е направила магия.Описа я точно.
    Дори спомена неща дето на практика , само аз знам.
    Тук съм забъркана и аз.Може да е гадно съвпадение , но от както с нея се скарахме
    се оказа,че имам сериозен проблем със стомаха, после се оказа,че имам астигматизъм...
    Да не говоря за всички гадости, които ми се случиха.
    Скарах се с нея , защото тя с цялата си наглост ииии ... незнам още какво
    така се радва , че майка ми се е махнала от вкъщи.Тя е много болна, наскоро и диабет и откриха
    а мърлата се радва?Как до мълча?Как да оставя брат ми да се съсипва?

За пребиванье е таа.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    А на чие име е апартаментът, в който те двамата живеят?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Истината е,че аз съм в друг град , мама и тя замина...
    Той живее с баба и дядо в къщата ни..
    Те са на по 65-7 г. а ги издържат.
    Голямата простотия беше, когато брат ми поръча нова готварска печка на вноски.
    Още на 2 вноска не можа да внесе парите, понеже тя искала нови дрешки, козметик и т.н.
    Наложи се дядо ми да плаща ...
    И куп други такива неща...
    той горкият не може да си задели за лекарствата, за да има за тях.
    Баба ми - става в 5 да му прави закуска и да го събуди за работа , понеже жена му спи.
    А няма как да не го прави, защото той почва да крещи , че никой не го е грижа за него...

Живеят в къщата на майка мс с баба и дядо.
    Ние с мама се изнесохме, понеже той не можеше да ни гледа

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    А защо просто не ги изгоните? Те точно това си заслужават. След първия пост от темата, останах с впечатление, че има някакъв изход от тази ситуация, ама след като прочетох следващите ти мнения, определено смятам, че оправия за брат ти няма. А онази си е много хитра, тя си получава точно това, което иска. Оженил се той, а баба му и дядо му го гледат... Пълна пародия.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Наскоро се разрази скандал и изгониха семейството на тази..
    понеже баща и отправял заплахи и още такива.
    С полиция са ги изгонили.Те няма къде да отидат и всеки се спасява по единично.
    За това тя решава да се върне пак при брат ми...
    Истината е че цялото и семейсто е побъркано.
    Чичо и убил бащата на съпругата си заради един апартамент!

Няма как да го изгоним.
    Баба ми и дядо ми няма да го преживеят.
    Последният път когато му казахме да решава с нея отделно, или у дома но без нея
    той подивя.Започна да чупи, редовно удряше всички наред , заради нея.
    С една дума страхуват сел

Майка ми се премести, защото брат ми постоянно я нападаше, убиждаше и и посягаше.
    Но когато има как се прибира.
    На 4 очи... Дори снощи се опитах да говоря с него, но той ми каза да се разкарам, да млъквам..
    Въобще, нас да ни няма - само нея да я има

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Изгонете я тая, ако трябва с полиция! Това, че сте били достатъчно толерантни до сега е предостатъчно, качила ви се е на главата, че и от там ви я удря много яко. Брат ти дано разбере, че е използвачка и се осъзнае. Вие не можете да му налеете акъл за съжаление, но трябва да смените подхода явно и да спрете да я търпите тая долна к*рва.

Баща?

Опитвала съм...
    Преди 2 години катастрофираха, брат ми беше с комоцио , а тя само с някакви драскотини.
    После тя го караше да се прибере по-бързо, а лекарите не даваха.
    Но той на собсвена глава си тръгна от болницата за да е с нея.

Ако извикаме полиция , не ми се мисли.
    Наще не искат да го изгубят.

За нея компромати колкото искаш , по-лошото е че и той ги знае, но отказва да приеме.
    Едва ли не всички хора са против тях

Нямаме баща ..

Само като чета и ме хваща яд.... за тебе ... Как може да се държи толкова малоумно не мога да разбера...
    Викай полиция, той е изгубен вече.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Нямам какво да кажа.. наистина..

ccdesigns на 300 км. съм. Работя и уча - издържам се сама.Прибирам се в месеца за по 2-3 дена , защото нямам възможност за повече.Като извикам полиция в какво ще я обвиня? Взаимоотношенията с брат ми , кой ще ги възтанови?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    И без това покрай нея са ви заминали отношенията отдавна...
    Жалко, че бабата и дядото позволяват те да им се катерят по главите.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Следващия път, когато брат ти.. как да го кажа? изпадне в изблик на ярост се обади на полицията.. тогава поне ще имаш основание. И когато полицаите те питат какви са ви отношенията кажи всичко от-до. Само за това се сещам.. Остави ме без думи, не знам как търпите..

Защо мислите , че съм стояла безучастно?
    Когато наряза дрехите ми, брат ми каза - какво толкова е станало?
    Когато се карах с нея, той я защитаваше.
    Посягаше ми , но не се отказвах.
    Тя винаги беше правата , аз грешах.
    Тя някога каза , че ще направи всичко да ни разбие семейството.Успя!
    Майка ми се изнесе , аз също.
    Останаха баба и дядо , които нама къде да отидат ..

Дядо ми опита с полицията.
    Брат ми каза , че това ще е краят.
    И му вярвам , много е лабилен и избухлив.
    На 2 пъти се опита да се самоубие.Вторият път го намерих аз!!!!Аз го видях такъв!
    Как да посмея да направя нещо такова.. каааак ;(

Някакъв шанс баба ти и дядо ти да се пренесат при теб или при майка ти? Те си имат пенсии, щом издържат ония двамата, няма да са ти в тежест. Само място за спане да има. Да ги видим как ще се оправят после. Между другото, от колко време продължава цялата тази история? Кога е започнало всичко?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си