- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С какво ходите обути вкъщи?
Когато сте вкъщи как предпочитате-да ходите с чехли(джапанки) или боси?Аз обожавам да ходя боса вкъщи и дори и през зимата ходя така,тъй като съм чувала,че по този начин ходилата се поддържат здрави и красиви.
Ебати кефа, не ходиш както ти е удобно, а както някой си там те е излъгал...
Ходя си боса. Така ми е най-удобно.
лятото- бос-зимата с чехли
Чудя се защо винаги по филмите ходят с обувки в къщи?
В повечето държави си е прието...имам приятел, който също ходи обут вкъщи и не кара гостите си никога да се събуват...маха си обувките като е в банята и като спи...
Аз обичам да ходя боса по принцип, но в общежитието ми е невъзможно затова чехли с/без чорапи и джапанки лятото....вкъщи, при родителите ми основно боса ходя
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Правило ходилата красиви и здрави, Боже... най-много да ти изстинат краката, особено ако е плочки. Винаги с чехли ходя, независимо от сезона, като зимата и с чорапи, а лятото с отворени чехли.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Боса .. ама , когато дойдат гости с чехли, а през зимата терлици баба ми плете
![]()
Различно.
Имам шкафче в коридора пълно с джапанки, стари маратонки, които нося когато е студено и едни от онея пантофки, които са като животни.
Боса не обичам много да ходя, защото често се удрям в ръбове, а пък и в моята стая е мокет и когато ходя по-дълго време боса започват да ми се изнежват и разраняват стъпалата.
И спря да се върти за миг земята..
Аз обикалям боса или по чорапи най-често. Пантофи рядко слагам, не са ми удобни;
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Никога бос.И и лято и зима , защото е топло при мен , винаги ходя с чехли.Адски противно ми е , когато видя някой бос.Един от адски гадните навици , заради които бих скъсал с момиче.
Домашни чехли,едни такива пухкави със зайчета отпред
лятото с джапанки
И зимата и лятото си ходя все боса или съответно с чорапи. Не мога да нося нищо.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Бос, бос, винаги БОС <3333333333333Просто имам някаква алергия към чорапи в нас, първото нещо като се прибера е да ги събуя
И си мислих, че само аз съм така..
![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Най-обичам по чорапи или лятото боса
Зимата с терлички, ако ми стане студено ..
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Винаги с чехлиНезависимо дали е лято , или зима ;d
с чорапи и пантофки зимата, есента, пролетта :Д ако е чак толкова жега, боса с джапанки
Абе друго си е с пантоФки и чорапки!!!!
![]()
![]()
слагам две паржоли с тиксо около краката и тва му е майката...
с токчета ходя в нас
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.