.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Моля помогнете ..Как да се справя с ЗАПЕКА???

Често страдам от запек и когато пия разхлабително вси4ко минава.Но този път е доста сериозно ве4е пети ден от както не съм ходила на тоалетна.Пих 4ай ,,Май4ин лист" и ,,Дуфалакс" сироп и запо4ва да ми се ходи ощте пове4е до тоалетна,а не мога да се изходя..Преди време ползвах свещи4ка ,,Бизелакс" и ми стана много гадно запо4на да ми се повръща и ми стана много лошо.Сега ме е страх да ползвам свещи4ка ,но мисля 4е това ще ми помогне. Може ли някой да ми препоръ4а нещо или някаква свещи4ка ,която да не дразни 4ак толкова?? Благодаря предварително!

Щом е сериозно иди на лекар или потърси нещо в интернет ! И яж по течни храни . На всеки му се е случвала
    Последно редактирано от bllackbarbie : 08-20-2012 на 07:34

Хапвай по течни храни, повече вода. Ако не се оправиш, при чичо доктор да те управи.

Аз да ти кажа мен как ме оправят 1 литър айран и 2 кафета 3в1 на гладно ... първо кафето после айрана ... и 10 дена да не съм се изхождал излизат като от река.Но щом разхлабителни не ти помагат ... незнам , по добре пий още едно разхлабително и напъни повече , ако не успееш - лекар. Може да е сериозно. Успех

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    По - добре недей експериментира повече, а се посъветвай със специалист. Казваш, че често се случва - разбери как стоят нещата и с какви храни трябва да се храниш и още други въпроси, които те интересуват.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Хора колко пъти ви казах да не искате мнение от нас.Ние не сме лекари.Отиди на лекар.Пък ако искаш съвета ми,яж домати и сливи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си