.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Unhappy Дали съм бременна ? ..

Здравейте!
    Знам че сте чели милион пъти подобни теми ,но не ми се ровеше затова реших да постна нова .. Така проблемът ми е следният момиче на 17 години съм преди 2 3 седмици последно правихме секс с приятелят ми . За моя гадост цикалът ми е нередовен миналия месец ми дойде на 10 а трябваше на около 28 ! Доста подрани и това ме притесни и отидох на гинеколог и там ми казаха ,че това е най-вероятно от жегите или нещо от тоя сорт. Сега този месец няма и помен от цикалът ми а напоследък забелязах ,че зърната на гърдите ми са потъмнели също така самите ми гърди са подути ,но без болка нито напрегнатост.. кръста също ме наболява . И сега незнам да се притеснявам ли защото тея симптоми са както и предменструални така и важат за бременноста .. моля ако някои може да сподели дали ги е имал тия симптоми и на какво се дължат .. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Щом последния път е бил преди 2 - 3 седмици, то вече можеш да си направиш тест за бременност.

А секса с презерватив ли беше или не?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Като се притесняваш от бременност си направи тест. Тука не сме врачки.

П.П Как може да си на 17 и да пишеш по-неграмотно от първокласник?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Amore-Mio* без презерватив беше ...

sweetycherry33
    Аз че ще си го направя там няма съмнение ОТНОВО КАЗВАМ питах дали някой е имал подобни симптоми и ако е имал да ги сподели !!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от elllyyyyy Виж мнението
    sweetycherry33
    Аз че ще си го направя там няма съмнение ОТНОВО КАЗВАМ питах дали някой е имал подобни симптоми и ако е имал да ги сподели !!
    Ми според мен си е индивидуално за симптомите.
    Имах предвид, че като направиш теста, ще разбереш, кво ни питаш нас.

Добре благодаря все пак ! То така и иначе без тест няма как да се разбере ще се наложи да си направя .

Виж не съм писала за да изразявам грамотността си ! Просто поисках мнение !

Супер фен
    ПО ДЯВОЛИТЕ, СПРЕТЕ С ТЕЗИ ШИБАНИ ТЕМИ !!
    ТОЛКОВА ЛИ НЕ СЕ НАУЧИХТЕ ?!? СЪМНЯВАШ СЕ - ПРАВИШ ТЕСТ - ГЛЕДАШ РЕЗУЛТАТА - РАЗБИРАШ.
    ОБЯСНИХ ГО КАТО ЗА НАЙ - НАЙ - НАЙ - НАЙ - НАЙ МАЛОУМНИТЕ !
    НИЕ КАК ОЧАКВАШ ДА РАЗБЕРЕМ? И НИЕ ЩЕ СЕ СЪМНЯВАМЕ КАТО ТЕБ, НАЙ - МАЛКОТО - НА 17 СИ !!! КВО ОЧАКВАШ, ДА ТЕ Г ЛЕДАМЕ ПРЕЗ МОНИТОРИТЕ С ЕХОГРАФ ЛИ ? СОРИ, че избухнах така, АМА МИ ПИСНА ...
    Последно редактирано от sweetycherry33 : 08-21-2012 на 10:22

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    ПО ДЯВОЛИТЕ, СПРЕТЕ С ТЕЗИ ШИБАНИ ТЕМИ !!
    ТОЛКОВА ЛИ НЕ СЕ НАУЧИХТЕ ?!? СЪМНЯВАШ СЕ - ПРАВИШ ТЕСТ - ГЛЕДАШ РЕЗУЛТАТА - РАЗБИРАШ.
    ОБЯСНИХ ГО КАТО ЗА НАЙ - НАЙ - НАЙ - НАЙ - НАЙ МАЛОУМНИТЕ !
    НИЕ КАК ОЧАКВАШ ДА РАЗБЕРЕМ? И НИЕ ЩЕ СЕ СЪМНЯВАМЕ КАТО ТЕБ, НАЙ - МАЛКОТО - НА 17 СИ !!! КВО ОЧАКВАШ, ДА ТЕ Г ЛЕДАМЕ ПРЕЗ МОНИТОРИТЕ С ЕХОГРАФ ЛИ ? СОРИ, че избухнах така, АМА МИ ПИСНА ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението

Здравейте!
    Знам,че въпроса ми е мн глупав,но все пак искам да попитам дали на някого му се е случвало подобно нещо и какъв съвет би ми дал. С моя приятел правихме секс без презерватив,прекаснат полов акт и той свърши в ануса ми , но когато си го извади част от спермата му попадна върху мен.след няколко минути отидох до банята да се измия,но имах чувството,че спермата е по срамните ми устни. Въпросът ми е дали е вазможно да забременея ако част от спермата е попаднала на срамните ми устни и да съм я пренесла по тях с ръката си? Ако някои има мнение по този мой глупав въпрос нека пише
    Последно редактирано от Elmira123 : 09-01-2012 на 13:27

И аз ти дадох мнение. Но да си на 17, да се имаш за достатъчно голяма и зряла, за да си позволяваш да правиш секс без предпазни мерки, а да не знаеш как се пише "цикъл" и къде се поставят запетаи... На твое място би ме било срам.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    И аз ти дадох мнение. Но да си на 17, да се имаш за достатъчно голяма и зряла, за да си позволяваш да правиш секс без предпазни мерки, а да не знаеш как се пише "цикъл" и къде се поставят запетаи... На твое място би ме било срам.
    Много правилно.

Супер фен
    Да, и после пиши кво е станало плз.

Боже! Мислиш ли че ми е до твоите забележки ? БЪРКАШ СЕ ! всеки се е сблъсквал с такива проблеми надали съм първа! Ако нямаш какво повече да кажеш ОСВЕН да коментираш как съм писала и т.н. приятен ден !

Точно защото не си първата е трябвало да мислиш преди, а не след като си си отворила краката. И какви отговори различни от "Направи си тест" очакваш?

А денят ми е доста приятен, благодаря.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    бъркаш в портмонето - вадиш 5 лева - отиваш до аптеката - взимаш тест - прибираш се вкъщи - сядаш на кинефа - разкрачваш краката - тикаш си го отдолу - препикаваш го - след 5 минути разбираш дали си бременна. Аман
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    бъркаш в портмонето - вадиш 5 лева - отиваш до аптеката - взимаш тест - прибираш се вкъщи - сядаш на кинефа - разкрачваш краката - тикаш си го отдолу - препикаваш го - след 5 минути разбираш дали си бременна. Аман
    Браво, искрено ме разсмя на фона на тази досадна тема

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Соре, без презерватив, нередовен цикъл, късно е вече за Ескапел... ние не сме врачки, върви и си направи тест

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    един мой приятел ги имаше същите неща ама не беше бременен

и все пак пича си направи тест
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin Виж мнението
    един мой приятел ги имаше същите неща ама не беше бременен

и все пак пича си направи тест
    Хахахах това ми хареса
    Иначе прави тест вместо да се чудиш и питаш по форуми. И Щом си с нередовен цикъл с кой акъл ми се плющиш без презерватив?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Гинекологът ти прегледа ли те, или просто ти отговори на въпроса без преглед? Ако е второто се замисли дали да не го смениш с по-компетентен. Поне може да ти предпише нещо за регулиране на цикъла(доколкото разбрах-по принцип си е нередовен цъкълът ти), да не да се чудиш кога ще ти дойде! Пък и вероятно ще ти предпише противозачатъчни за регулация, което ще ти е от полза и щом искаш да правиш секс без презерватив.
    И аз имам странни изменения в цикъла, които се дължат на промяната на климата и стрес(а моя иначе си е редовен), ако това те успокоява. Не са същите, но при всяка различно се проявяват!
    Успех с теста!!!
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 08-21-2012 на 15:17

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Явно потребителката очаква да и кажат колко е компетентна в тази област и как тя е единствения индивид на планетата,който е имунизиран от мъжките сперматозоиди доживот

ПС:Каквото имаше,ти го казаха.Сега изпълни съветите и се надявай всичко да е наред.И другия път мисли ПРЕДИ да вършиш глупости.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    В овулация ли беше ?

Той свършвал ли е в теб?

Ако не е свършвал, шанс за бременност е малък. На теория има вероятност да се забременее от течността, която отделя мъжа преди еякулацията. На практика, тая възможност е малка. Но все пак тест и се надявай на отрицателен резултат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си