- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля помогнете!
Здравейте!
Знам,че въпроса ми е мн глупав,но все пак искам да попитам дали на някого му се е случвало подобно нещо и какъв съвет би ми дал. С моя приятел правихме секс без презерватив,прекаснат полов акт и той свърши в ануса ми , но когато си го извади част от спермата му попадна върху мен.след няколко минути отидох до банята да се измия,но имах чувството,че спермата е по срамните ми устни. Въпросът ми е дали е вазможно да забременея ако част от спермата е попаднала на срамните ми устни и да съм я пренесла по тях с ръката си? Ако някои има мнение по този мой глупав въпрос нека пише
20
Ти изобщо сигурна ли си, че спермата му се е стекла и че е влязла в теб...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
всичко е възможно
дали ще стане вече е отделен въпрос.
"С моя приятел правихме секс без презерватив,прекаснат полов акт и той свърши в ануса ми"
То ако си била в овулация има минимален шанс да забременееш и от предеякулационната течност, по време на "нормалния" полов акт, щом разчиташ само на прекъсването, за това защо не пита?![]()
май ще има среднощни разходки до денонощната аптека за super-human-hormone ;D
Честито като се роди да почерпиш
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън