.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от elllyyyyy Виж мнението
    Здравейте!
    Знам че сте чели милион пъти подобни теми ,но не ми се ровеше затова реших да постна нова .. Така проблемът ми е следният момиче на 17 години съм преди 2 3 седмици последно правихме секс с приятелят ми . За моя гадост цикалът ми е нередовен миналия месец ми дойде на 10 а трябваше на около 28 ! Доста подрани и това ме притесни и отидох на гинеколог и там ми казаха ,че това е най-вероятно от жегите или нещо от тоя сорт. Сега този месец няма и помен от цикалът ми а напоследък забелязах ,че зърната на гърдите ми са потъмнели също така самите ми гърди са подути ,но без болка нито напрегнатост.. кръста също ме наболява . И сега незнам да се притеснявам ли защото тея симптоми са както и предменструални така и важат за бременноста .. моля ако някои може да сподели дали ги е имал тия симптоми и на какво се дължат .. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!
    Ела ще те прегледам и ще ти кажа

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    От 1 месец посещавам редовно сайта и вече сигурно за 20 път виждам такава тема.
    Та да ти обесня - има едни такива магазини за лекарства,аптеки им викат.Влизаш там
    купуваш си един тест за бременност.Отиваш вкъщи.Пикаеш на него изчакваш и
    проверяваш дали има 1 или 2 черти.Ако има 2 черти..моите съболезнования
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    От 1 месец посещавам редовно сайта и вече сигурно за 20 път виждам такава тема.
    Та да ти обесня - има едни такива магазини за лекарства,аптеки им викат.Влизаш там
    купуваш си един тест за бременност.Отиваш вкъщи.Пикаеш на него изчакваш и
    проверяваш дали има 1 или 2 черти.Ако има 2 черти..моите съболезнования
    Или идваш при бат янис Едно от двете....ама най добре при Янис

Цитирай Първоначално написано от elllyyyyy Виж мнението
    Благодаря на всички които ме посъветваха с каквото могат ! И на тези с не толкова умните си мнения ! Както и да е направих си тест и е отрицателен. Въпреки това мисля да го повторя за всеки случай!

ПС. нередовният ми цикъл се дължи на заболяването което имам , но няма да го споделям за в момента ходя си редовно на гинеколог с надеждата най-накрая да успеят да ми го регулират ! Дано да е по-скоро защото е адски неприятно .. Още веднъж БЛАГОДАРЯ! :*
    НЕ виждам смисъл да коментирате след като темата е приключена ! Знам, че тея теми от сорта " бременна ли съм" и т.н са малоумни ! НО когато човек се страхува за нещо гледа да сподели с някого. или просто да поиска мнение или съвет.

Здравейте!
    Знам,че въпроса ми е мн глупав,но все пак искам да попитам дали на някого му се е случвало подобно нещо и какъв съвет би ми дал. С моя приятел правихме секс без презерватив,прекаснат полов акт и той свърши в ануса ми , но когато си го извади част от спермата му попадна върху мен.след няколко минути отидох до банята да се измия,но имах чувството,че спермата е по срамните ми устни. Въпросът ми е дали е вазможно да забременея ако част от спермата е попаднала на срамните ми устни и да съм я пренесла по тях с ръката си? Ако някои има мнение по този мой глупав въпрос нека пише
    Последно редактирано от Elmira123 : 09-01-2012 на 13:27

Супер фен Аватара на nymphadora
    ^темата,която пусна не ти ли беше достатъчна?
    не разбрахте ли,че няма как да гадаем бременни ли сте,или не?!

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Хайде сега да видим на всичси гадателските способности . Ние да не сме врачки купи си тест и ГОТОВО
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си