Значи проблема е следния. Преди около малко по-малко от година бях много, ама много хлътнал по едно момиче, с което се бях запознал по това време. Излизахме нон-стоп, бяхме супер близки. Наистина исках да се получи между нас и направих каквото зависи от мен, но тук идва проблема. Когато излизахме с разни общи или нейни познати се държеше супер глупаво, хем уж нищо, но в същия момент въпреки че много добре знае и вижда какво изпитвам към нея, тя се закача с някакви други пред очите ми, обсъжда примерно бармана къв хубавец бил, непрекъснато ме пробваше как ще реагирам в един момент. По едно време взе да си измисля че си била хванала приятел. Няма лошо, да кажем че не ме ще-няма проблем. Лошото е че това не беше истина, а ми разказваше само някакви изключителни подробности за "връзката им". Приятелките и твърдят убедено, че такова нещо не е имало и тва и е част от плана да ме изпитва(измъчва). Естествено, аз охладнях към нея, почти спрях всякакви контакти. Известно време това продължи така и всичко беше супер, наистина не ми пукаше за нея. След това незнайно как тя обърна палачинката и почна точно обратното. Непрекъснато обаждания, СМС-и, въпроси "що не ми пишеш", на няколко пъти искаше да излизаме, но аз си намирах оправдания и я отрязвах. от друга страна в началото беше добре, едно време бях готов на всичко да се получи...но дали пък няма пак да почне да се държи идиотски?
Според вас кое е по-правилно да направя? Да се опитам с нея или да продължа да се държа дистанцирано, докато най-накрая не се откаже? Мерси предварително за отговорите.