- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Molqq vi pomognetee...! :(
zdraveite ... ! Iskam da vi pomolq za savet .... Hodeh predi s edno momche (toi mi predloji i imame 6 godini razlika) ... Parvo beshe na laja no posle na istina ... skasahme toi preceni da taka i si ostanahme samo priqteli ... pishem si govorim si .... Sega toi mnogo nasoqva da go zapoznaq s moite priqtelki no men me e strah che shte go izgubq .... Ta vaprosa mi e dali da go zapoznaq s moite priqtelki .....? Imam i oshte edin vapros ... Predi toi se sehtashe da mi pishe prav a sega az i po nqkoi pat toii ... mnogo go obicham dali da mu predloja ? mnogo shte sam vi blagodarna za savetitee ...![]()
Последно редактирано от Pandellkaa : 08-22-2012 на 12:36
Няма да го загубиш, тъй като ти не го притежаваш. Едното писане не означава вече, че трябва да го приемаш за даденост. А доколкото до това дали да го запознаеш или не , си е твое решение. Като че ли знам защо го иска, по - добре недей му предлага и така нататък. Надали ще се съгласи, щом е сложил край преди и не проявява никакъв интерес към теб.
И пиши на кирилица.
Ох...Отивай да си пишеш домашните.Кой ти е дал изобщо да седнеш на компютъра?
у детската градина никакъв контрол значи![]()
аз като бях на твоите години по туй време спяхме кротко в кошарите
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Първо,пиши на кирилица.Второ,100% нямаш и 14,а мислиш за гаджета.Трето-не се занимавай с батковци,не ги запознавай с никакви приятелки,ами седни да си учиш уроците и се развивай откъм знания и умения.Тея годинки са ти за това,не за подпичкване със загорели "батковци",които нямат качествата да си хванат момиче на техните години и затова се озъртат по малки и наивни същества като теб.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Нека позная, че или сте скъсали, защото си му отказала секс, или щото те е на*бал...
Сега си търси още някоя малолетна/непълнолетна за еб*не, тъй като не може да си намери някоя на неговите години, та за това иска да го запознаеш с дружките си...
Няма нищо лошо да го запознаеш с приятелките ти, стига да няма задни мисли за тях.
За 2-то аз не бих предложила на момче, това е тяхна работа.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Пиши на кирилица.