- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дискотека
тя не беше пияна,аз също не бях,дори не бяхме пили всъщност
Акцентът не беше в алкохола.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
да разбрах,просто реших да кажа)) на нея не и беше първата
16
Не е тъпо или "курвенско" и т.н., ако наистина си го искала.
Няма значение с колко момчета се е натиснала другата мацка, важното е ти как се чувстваш.
Ако си необвързана в дискотека и някое момче ти хване окото, а на всичкото отгоре и си в Слънчев бряг, никой не е умрял заради една целувка.
Лято е,have fun![]()
Няма да ви питам какво правите на 16 в дискотеки в слънчев бряг :Д
И аз на ваше място щях да ходя, ама като ходиш в "син ситито", където се знае, че само се пие, друса и чука - направо недоумявам какви други очаквания си имала, в слънчев бряг хората не ходят да си почиват и да се целуват с едно момче, ходят да се разбиват от купони и всякакви други разнообразни неща, в което няма абсолютно нищо лошо де.
Просто, като искаш някакви истории тип принцески, ходиш на някакви тийн обучителни лагери на църквите, и етц.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
В крайна сметка всеки живее животът си както пожелае. Ти не прави като другите, направи както сърцето ти подсказва .. Един живот живееш, прави каквото си пожелаешq преискало ти се е целувай се колкото искаш![]()
Усетих тънкия намек.Поне да си беше казала директно,че не искаш на мен да се обясняваш,защото с другите си на друго яче.Не знам кое точно те подразни в мнението ми,но не ми и пука,честно казано.Ако искаш дори не ми отговаряй на коментара.Казах ти самата истина.Не знам какво очакваше толкова по-различно да чуеш,че така те жегнах.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Само аз ли не намирам нищо любовно в темата?... (think)
Няма да ти чета морал,не съм човекът,който трябва да го направи,но..замисли се...след време ще си спомняш,че първата ти целувка е била с непознат в дискотека.Тъпичко,а?Прияте ката ти изобщо няма да я коментирам.Не разбирам хората,които ходят на дискотека с единствената цел да се измляскат с някой готин батко.
Следваща тема =>
Нормално ли е да правиш свирки в кенефите на дискотека в Слънчев бряг на половината заведение ?
Аз правих свирка само на един, който беше с по-голямо парче, беше ми за първи път, и исках да е специално, ама и така ми хареса...
за русокоска:не си ме жегнала,просто няма смисъл повече да се обяснявам като знам че сигурно няма да те убедя че не ме е яд или там каквото каза.)
Не е нужно да убеждаваш другите в нещо,за което ти самата си сигурна,че е така.Или преведено по темата:Не е нужно да убеждаваш в мен за това,че съжаляваш за първата си целувка,АКО вътрешно си сигурна в това.Но моята гледна точка е,че и ти сама не си вярваш затова питаш нас.И ако беше срещнала отговори само на разгонени пубертети от типа :"МноЛ важно,един живот живееш/на Слънчев бряг всички така правят/лято е,забавлявай се/",вероятно щеше да си кажеш,че си постъпила правилно и съжалението ти щеше да отиде някъде в историята.И тук отново идваме до(ще си позволя да се самоцитирам) :
Е,поправи ме с чиста съвест,ако тук не съм поне малко права.![]()
Тук не съм съвсем съгласна. Моралът е един. Различните хора го виждат по различен начин и когато го престъпят си търсят различни оправдания, видоизменяйки го. Лошото е, че при всеки се случва рано или късно поне малко. Та накрая има хиляда различни вариации с един истински първоизточник.
Бтв, този коментар не знам защо го написах. XD Не е баш по темата.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
С изречението "Моралът е разтегливо понятие" имах предвид абсолютно същото.А и коментарът ти има много общо с темата,защото точно това понятие е в основата на разрешаването на вътрешната дилема на авторката-кое е правилно и кое не и как това се възприема от околните.Всички отговори се коренят точно в т.нар. морал,или по-точно в интерпретацията на всеки за него.![]()