.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Голям фен Аватара на shaunaa

Моля ВИ кажете ми как да я спася !! Спешно е !!

Котката ми се натрови от отрова за мишки и сега лежи и корема и трепери някак си, дали ще умре ? Сега е късно и ветеринарната клиника не работи, а ако оставя до сутринта не знам какво може да й се случи, затова ще помоля някой да ми каже какво да й дам да яде, за да се оправи ?!?!?! Моля Ви обичам си котката не искам да я губя !!!
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    веднага на лекар нямаш избор

изхвърля ли кръв през телесните отвори кръв в изпражненията?
    преди колко време яде?
    прави ли плаветелни движения?
    гърчове?
    кръвоизливи в очите?
    жизненост от оцени от 1 до 10
    няма да яде тук трябва спешна лекарска намеса в кой град си бързо казвай?
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Веднага се обърнете към специалист.

Намерете някакъв номер на ветеринар и спешно го повикайте.
    Това им е работата, независимо колко е часа.

Повече от фен Аватара на mkio
    Пиши после какво е станало с котето.

Аз му давах кисело мляко и прясно мляко ! и се надявам да се оправи !
    Вярвай в мечтите си !

Извинявай, ама малоумна ли си? Защо изобщо я пускаш там, където е имало отрова? И не ми казвай, че сама е влязла, защото е твоя работа да гледаш къде ти ходи котката, още повече като знаеш, че има отрова. Бързо се обадете на ветеринар, а ако му нямате номера, провери в гугъл за някакъв доктор. По-бързо.
    Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.

Град
    планета на маймуните
    като ветеринар ти казвам че няма да се оправи
    отровата за мишки унищожава тромбоцитите и кръвта не се съсирва и намаля плътността на съдовете и кръвта просто ги напуска доста гнусна гледка животното умира от кръвозагуба и твоето мляко няма да го спаси
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^Дали да не опита с активен въглен? Може да измете част от боклука?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на mkio
    Минало е доста време вече, онова, което е погълнала отдавна не е в стомаха й.

Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ^Дали да не опита с активен въглен? Може да измете част от боклука?
    няма антидота е друг но не мога да го напиша тук и е с рецепта
    ОДИН!!!

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Кво стана?
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Положи ръце върху корема и и я излекувай с рейки енергия,е ако можеш де ;д мисля,че това е фалшива история,но ако не е доста домашни любимци са ми умирали така,отивай по нощите търси лекар,че няма спасение друго осен това,което написах в началото ;д

Като ви пише ветеринар, слушайте го бе малоумни ли сте ......... кви млека, кви 5 лева ..........

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    В София има дежурна ветеринарна клиника във Връбница 2 на Ломско шосе. Оправи ли се котето? Моето ако почне да бере душа няма да почна да питам по форуми какво да правя.

Супер фен
    Не, сериозно, ти ок ли си?

Това е живо същество, което се е натровило с отрова, алооо !! Питаш по форуми какво да правиш ... ами ако ти отговорят след час - два, понякога и след повече става ? А ако тогава вече котката не е сред живите например ??? За друг път като нещо и стане (ако има друг път) да знаеш - Почваш да търсиш в интернет веднага! Чувала ли си за Гугъл ? Пишеш : "дежурни клиники гр. ІІІІІІІІІ " !!! Давала и мляко ... и с мляко ще изкара отровата ли? Тя се разпространява из цялото тяло и прясно и кисело мляко няма да я спрат, невъзможно е.Ако щеш и кокоси, ананаси и кивита и давай...Най - много да получи разстройство (ако има време, ако е тежък случая).Просто нямам думи.Ако още е жива (надявам се) ВЕДНАГА, до 5 минути тръгвайте на ветеринар, може да са се усложнили нещата......Не, не, тва е някво безумие според мен...НЕ ЗНАМ, не ми го побира ума...как може да има такива хора?СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ДА СИ ТРОЛ! А ако не си ... горко му на котето.
    Последно редактирано от sweetycherry33 : 08-22-2012 на 07:18 Причина: Едит:Няма да отварям темата, че е трябвало да я пазиш, защото минало-заминало, но се надявам да си вземеш поука за следващия път (ако има такъв)...че ти имаш отговорност за нея...

Град
    планета на маймуните
    отровата за мишки действа бавно до 48 часа но идва момент когато мозъка е прекалено повреден
    дано не го е достигна

както казвам понякога стопанина е по-опасен от болестите
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Малоумница такава как може да позволиш на котката си да ходи там където има отрова! Обичала я била..

Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    Малоумница такава как може да позволиш на котката си да ходи там където има отрова! Обичала я била..
    Я по спокойно и без обиди, че аз да не почвам ! Живеем в къща и котката излиза навън и ходи в съседа ни, който гледа гълъби, и слага отрова за мишки. И не аз съм тъпа, а вие, защото не мога да кажа на котката къде да ходи, и къде не! НЕ мога и да не я пускам от вкъщи, защото тя има нужда да излиза и да изразходва еннергията си някъде нали ??
    Вярвай в мечтите си !

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Станало е вече, не може да се върне времето назад .
    Тръгнахте да я обиждате все едно е навряла отровата в устата на котката. Какво стана все пак?
    <3 d(ˆˆ)b

Не съм от София, а от едно забутано селце и най-близката ветеринарна клиника е на около 30-40 км. И преди да почнете да ме обиждате не се ли замислихте, че нямам финансова възможност да си позволя да взема такси и да заведа котката си във денонощна ветеринарна клиника, където ще й бият инжекция, които няма да мога да заплатя, защото сега е криза и семейството ми успява с помощта на баба ми и дядо ми да плащат сметките си и да имаме храна на масата. Ако някой не е разбрал все още след всички пояснение не сме в добро финансово състояние да си позволим да заведем котето на ветеринар или да повикаме такъв. Ние едва успява да плащаме хапчетата на баба ми и да я водим по лекари, а какво остава за една котка ?!?!?
    Вярвай в мечтите си !

ЕМи мога да кажа, че котето май се оправи, защото сега си яде, пие, скача, заиграва се с мен, а преди само седеше. ИСкам да кажа, че не съм много сигурна дали се е натровила от отрова за мишки, но предполагам, че е заради това, защото доста котки почнаха да умират и съседите казаха, че е от отровата за мишки !
    Вярвай в мечтите си !

Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    ЕМи мога да кажа, че котето май се оправи, защото сега си яде, пие, скача, заиграва се с мен, а преди само седеше. ИСкам да кажа, че не съм много сигурна дали се е натровила от отрова за мишки, но предполагам, че е заради това, защото доста котки почнаха да умират и съседите казаха, че е от отровата за мишки !
    ако беше отрова за мишки щеше да е мъртва
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin Виж мнението
    ако беше отрова за мишки щеше да е мъртва
    Явно не е било, не знам ! Но наистина предполагах, че е това, защото както казах почти всички котки наоколо умират от нея и аз предположих, че е това, защото почти нямам какво друго да е !
    Вярвай в мечтите си !

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Да не е хапнала нещо друго, което я е раздразнило за момент?
    ^^^
    Бургас <3

Като не можеш,да си позволиш,да осигуриш на това животно, нужните грижи,лекарства и тн.За какво си го взела???Аз много искам куче,обаче родителите ми не са съгласни,понеже всичко може да стане...и трябва да бъдем готови във всеки един момент, да се погрижим за това животно. Пари, винаги има как да намериш.ТОВА Е КРАЙНО БЕЗОТГОВОРНО...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си