- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Моля ВИ кажете ми как да я спася !! Спешно е !!
Котката ми се натрови от отрова за мишки и сега лежи и корема и трепери някак си, дали ще умре ? Сега е късно и ветеринарната клиника не работи, а ако оставя до сутринта не знам какво може да й се случи, затова ще помоля някой да ми каже какво да й дам да яде, за да се оправи ?!?!?! Моля Ви обичам си котката не искам да я губя !!!
Вярвай в мечтите си !
веднага на лекар нямаш избор
изхвърля ли кръв през телесните отвори кръв в изпражненията?
преди колко време яде?
прави ли плаветелни движения?
гърчове?
кръвоизливи в очите?
жизненост от оцени от 1 до 10
няма да яде тук трябва спешна лекарска намеса в кой град си бързо казвай?
ОДИН!!!
Веднага се обърнете към специалист.
Намерете някакъв номер на ветеринар и спешно го повикайте.
Това им е работата, независимо колко е часа.
Аз му давах кисело мляко и прясно мляко ! и се надявам да се оправи !
Вярвай в мечтите си !
Извинявай, ама малоумна ли си? Защо изобщо я пускаш там, където е имало отрова? И не ми казвай, че сама е влязла, защото е твоя работа да гледаш къде ти ходи котката, още повече като знаеш, че има отрова. Бързо се обадете на ветеринар, а ако му нямате номера, провери в гугъл за някакъв доктор. По-бързо.
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
като ветеринар ти казвам че няма да се оправи
отровата за мишки унищожава тромбоцитите и кръвта не се съсирва и намаля плътността на съдовете и кръвта просто ги напуска доста гнусна гледка животното умира от кръвозагуба и твоето мляко няма да го спаси
ОДИН!!!
^Дали да не опита с активен въглен? Може да измете част от боклука?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Минало е доста време вече, онова, което е погълнала отдавна не е в стомаха й.
Кво стана?
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Положи ръце върху корема и и я излекувай с рейки енергия,е ако можеш де ;д мисля,че това е фалшива история,но ако не е доста домашни любимци са ми умирали така,отивай по нощите търси лекар,че няма спасение друго осен това,което написах в началото ;д
Като ви пише ветеринар, слушайте го бе малоумни ли сте ......... кви млека, кви 5 лева ..........
В София има дежурна ветеринарна клиника във Връбница 2 на Ломско шосе. Оправи ли се котето? Моето ако почне да бере душа няма да почна да питам по форуми какво да правя.
Не, сериозно, ти ок ли си?
Това е живо същество, което се е натровило с отрова, алооо !! Питаш по форуми какво да правиш ... ами ако ти отговорят след час - два, понякога и след повече става ? А ако тогава вече котката не е сред живите например ??? За друг път като нещо и стане (ако има друг път) да знаеш - Почваш да търсиш в интернет веднага! Чувала ли си за Гугъл ?Пишеш : "дежурни клиники гр. ІІІІІІІІІ " !!! Давала и мляко ... и с мляко ще изкара отровата ли? Тя се разпространява из цялото тяло и прясно и кисело мляко няма да я спрат, невъзможно е.Ако щеш и кокоси, ананаси и кивита и давай...Най - много да получи разстройство (ако има време, ако е тежък случая).Просто нямам думи.Ако още е жива (надявам се) ВЕДНАГА, до 5 минути тръгвайте на ветеринар, може да са се усложнили нещата......Не, не, тва е някво безумие според мен...НЕ ЗНАМ, не ми го побира ума...как може да има такива хора?СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ДА СИ ТРОЛ! А ако не си ... горко му на котето.
Последно редактирано от sweetycherry33 : 08-22-2012 на 07:18 Причина: Едит:Няма да отварям темата, че е трябвало да я пазиш, защото минало-заминало, но се надявам да си вземеш поука за следващия път (ако има такъв)...че ти имаш отговорност за нея...
отровата за мишки действа бавно до 48 часа но идва момент когато мозъка е прекалено повреден
дано не го е достигна
както казвам понякога стопанина е по-опасен от болестите
ОДИН!!!
Малоумница такава как може да позволиш на котката си да ходи там където има отрова! Обичала я била..![]()
Я по спокойно и без обиди, че аз да не почвам ! Живеем в къща и котката излиза навън и ходи в съседа ни, който гледа гълъби, и слага отрова за мишки. И не аз съм тъпа, а вие, защото не мога да кажа на котката къде да ходи, и къде не! НЕ мога и да не я пускам от вкъщи, защото тя има нужда да излиза и да изразходва еннергията си някъде нали ??
Вярвай в мечтите си !
Не съм от София, а от едно забутано селце и най-близката ветеринарна клиника е на около 30-40 км. И преди да почнете да ме обиждате не се ли замислихте, че нямам финансова възможност да си позволя да взема такси и да заведа котката си във денонощна ветеринарна клиника, където ще й бият инжекция, които няма да мога да заплатя, защото сега е криза и семейството ми успява с помощта на баба ми и дядо ми да плащат сметките си и да имаме храна на масата. Ако някой не е разбрал все още след всички пояснение не сме в добро финансово състояние да си позволим да заведем котето на ветеринар или да повикаме такъв. Ние едва успява да плащаме хапчетата на баба ми и да я водим по лекари, а какво остава за една котка ?!?!?
Вярвай в мечтите си !
ЕМи мога да кажа, че котето май се оправи, защото сега си яде, пие, скача, заиграва се с мен, а преди само седеше. ИСкам да кажа, че не съм много сигурна дали се е натровила от отрова за мишки, но предполагам, че е заради това, защото доста котки почнаха да умират и съседите казаха, че е от отровата за мишки !
Вярвай в мечтите си !
Станало е вече, не може да се върне времето назад .
Тръгнахте да я обиждате все едно е навряла отровата в устата на котката. Какво стана все пак?
<3 d(ˆˆ)b
Да не е хапнала нещо друго, което я е раздразнило за момент?
^^^
Бургас <3