Хора..преди някъде 1 седмица се разделих със гаджето си ..и след може би 1ден се запознах със едно друго момче ..;х
Това беше чисто съвпадение ..намерих му скайпа в аск ..и го добавих защото той беше минало гадже на едно момиче от моето училище .. И сега със него си пишем всеки ден ..Една негова приятелка и моята най-добра приятелка са решили да ни съберат ..Странното е че незнам дали го харесвам защото не съм го виждала ..никога ..Пък и той няма да ме хареса ..за какво пак да се надявамм за нищо .;д Той е 1 година по-голям от мен на 14 е ..;д Аз в неделя си идвам от почивката и той иска да се видимм .-аз той и неговата най-добра приятелка ..Но смешното е че тя иска да сме само двамата за да се опознаем ..охо това е плашещо ..Няма кой да взема със мен и май..трябва да ходя сама ..със непознатт ;д Според вас трябва ли да убия надеждите на всички най-вече мойте ..(докато още не са станали по-големи) аз даже незнам дали ги има..Може би ги има но не са толкова големи (МНОГО МНОГО МАЛКИ ;Д ) И междедругото той може би няма да ме хареса ..оффф незнаммм какво да правя ..Сичко това е малко странно ;Ддд