.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от dodi785 Виж мнението
    За кво трябва да се карате кой пише грешно и кой правелно..карайте се някъде другаде и престанете да се заяждате със мен ..тук исках да знам какво да правя ..не ме интересуват тъпите ви запетайки .!!!!!!!! Luidgie -ПРЕСТАНИ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ СЪС ХОРАТА ..СПРИ СЕ ЗАЩОТО ДРАЗНИШ МНОГО..ТИ НЕ СИ ЧОВЕКА КОЙТО ТРЯБВА ДА НИ СЪДИ ..УКРОТИ СЕ И СТИГА СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМА РАБОТА..ЗАЩТО ТЕ ВИДЯ КАКВА СИ ..И ДРУГИТЕ СПРЕТЕ СЕ .. :@
    Абе пикленце малко я не ми капс локвай, че като хвана една лопата и тоя 14 годишен пикльо ше те хареса като стой та гледай - така ще те разкрася.
    Плюс т'ва аз к'во съм ти виновна, че си глупава и даже да тролиш не можеш? Не могла да си забрави гаджето, не могла да се целува, нямало да я харесат... седни си на малолетният задник и хвани прочети една книга, вместо да се правиш на голямата работа и да мислиш за "гаджинца". Като не искаш отрицателни мнения и някой да ти се заяжда не пускай проблемите си. Много мразя такива като тебе - не може да си обърше носа, по гаджета ми тръгнала... брех много сте вървежни на тая възраст.
    Последно редактирано от Luidgie : 08-22-2012 на 12:28
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си