- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той няма да ме хареса ..;(
Първо dodi785 - успокой се малко и укроти тия нервиВторо... разказът ти звучи малко нелогично- ти го харесваш и супер много те е страх дали той изобщо ще те хареса,защото не те е виждал,а в същият момент ти също не знаеш как изглежда той. Тогава как по дяволите си сигурна,че го харесваш?!.Ами ако той е 100 пъти по-грозен от теб ? А дори и да не е,нищо няма да ти коства една среща- в крайна сметка никой не е казал,че нещо трябва да се получи между вас
![]()
Я се успокоите стига сте коментирали кой с кой се е скарал снощи пишете по темата на момичето ТОЧКА.
Искаш да знаеш какво да правиш?Казах ти вече-зарежи гаджетата.На тея години ти е времето точно да научиш правописа и да се развиваш откъм знания и умения.Гаджетата няма да избягат.Защото след няколко годинки ще започнеш да пускаш теми "Защо попадам само на идиоти,които искат само секс?".Отговорът е много прост-както си тръгнала,просто няма да има какво повече да им дадеш.А и фактът,че те е срам толкова много,говори,че си още не си готова КАЧЕСТВЕНО да имаш връзка.Кой знае и с "бившия" колко сте били "гаджета".
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Абе пикленце малко я не ми капс локвай, че като хвана една лопата и тоя 14 годишен пикльо ше те хареса като стой та гледай - така ще те разкрася.
Плюс т'ва аз к'во съм ти виновна, че си глупава и даже да тролиш не можеш? Не могла да си забрави гаджето, не могла да се целува, нямало да я харесат... седни си на малолетният задник и хвани прочети една книга, вместо да се правиш на голямата работа и да мислиш за "гаджинца". Като не искаш отрицателни мнения и някой да ти се заяжда не пускай проблемите си. Много мразя такива като тебе - не може да си обърше носа, по гаджета ми тръгнала... брех много сте вървежни на тая възраст.
Последно редактирано от Luidgie : 08-22-2012 на 12:28
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Okay.I give up i can't spread the zen!![]()
Слушай ме внимателно курво смотана Luidgie - НЕДЕЙ ОТГОВАРЯ НА МОИТЕ ТЕМИ СПРИ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ СЪС ДРУГИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ СЪС МЕН ЗАЩОТО НИЩО НЕ СТРУВАШ...НЕ СИ МИ НИКАКВА ДА МИ КАЗВАШ ЧЕ СЪМ ГЛУПАВА ..ИДРАХТИ И ТЪПАЧКАТА СИ ..СПРИ СЕ И СЕ ЗАМИСЛИ ТВОЯ ЖИВОТ ТОЛКОВА ЛИ Е СКУЧЕН ЧЕ СЕ МЕСИШ В МОЯ ? ХАХ толкова си задръстена че даже си и смешна ..ВЗЕМИ ЕДИН ЧУК И СИ ГО УДРЯЙ В ГЛАВАТА ДОКАТО ТИ ДОЙДЕЕ ПОНЕ МАЛКО АКЪЛ .._!_
Хъм даже няма да си направя труда да допрочета просташкото ти изказване. Верно аман от дечурлига, са като ме напсува като циганка пред раждане по-щастлива ли си? Аз да взема чук да си удрям главата? Ха-ха-ха ще те посъветвам да изпълниш собственият си съвет. След като нямаш дори капка акъл да се "задомиш" с 14 годишен лайнар... за какво друго да говорим? Че си тъпа селянка - тъпа си, кой те знае от кой цигански катун си излязла и си се докопала до компютър. Айде тия истерични пристъпи на "оригиналност" и простащина да си ги завреш в неизмитата полова система. И драго ми говно като не искаш да ти се мешат в мижавият пиклив живот, за к'во пускаш темички? Ходи напсувай некой чичко да ти забие два шамара, дано ти дойде акъла.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Слушай ме внимателно, разглезена емоционална нестабилна принцесо. Не знам мензиса ли ти е дошъл за пръв път или ти е излязло акне по гъза, но това не ти дава никакво право да си го изкарваш на хората само, защото си видяла, че са по-умни, грамотни и прави от теб.
С подобни просташки и заучени изказвания може да "затапваш" другите малолетни кифли във фейсбук, но ако смяташ, че с такива долни провокации ще постигнеш нещо тук си в голяма грешка.
Божее,,,аз на 13 още си сменях зъбите,тя вече гаджета сменя....накъде върви нацията...Гадже ще си хванеш,когато ти дойде акъла !!!
Излезте, може и да си допаднете
Само бъди себе си, не се притеснявай
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Аз сега се зачетох в мненията ии ..
Оо, Боже O_o
Връщам си съвета обратно ;д
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Подкрепям с две дъце и два крака!
И направо... егати и изказа от това поколение.Ние ли трябва да ви даваме възпитание в този форум питам?А? Я се засрами малко авторке и вместо да скачаш така се замисли над думите,които са ти казали в темата.
Научи се ,че каквото повикало такова се обадило!
Оле майко,каква е тая истерия.Успокой се малко.И се научи да пишеш.
Брях,брях