Има едно момче.....
Когато го видях за пръв път не почуствах някакви специални чуства към него.
Мина се извесно време, все повече и повече започвах да го засичам. От едно нищо той се превърна във всичко за мен. Мислех само и само за него, направо бях обсебена (следях го, бутах се при него и др.). През един голям периот просто нищо не ставаше, колкото и да се стараех, той не ме забелязваше.
Един най- обикновен ден докато си карах колело изведнъж го видях. Той ми помаха. Бях наистина толкова щастлива. Сприателих се с едно момиче, което си беше приятелка с него и всяка вечер излизаха там с разни други приятели. Целта ми беше да се присъединя към тях. И наистина аз успях. започвахме всеки ден да излизаме, да си пишем, и все повече да се опознаваме. Всички казваха, че не е за мен че, му се носела лоша слава (на много отворен и надут). Беше различно. Аз го познавах и с всеки изминал ден аз се обеждавах все повече и повече, че е много добро и мило момче.До денят, в който това се промени.
Той започна да ходи с нови хора. От начало нямах против. Но напоследък осъзнах, че те му влиаят зле. Той се превърна в голям идиот. Започна да се дуржи супер надуто и лицемерно. Питах се ЗАЩО му трябваше да се променя??? С времето аз все повече и повече започна да се учуждавам от него.
Обаче има един проблем, аз все още го харесвам и не мога да го забравя( колкото и да искам).
Моля ви дайте ми съвет. Какво да правя!!! Как забога да го забравя?