.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Question АРЕ КАЖЕТЕ МИИИИИИ?

Защо всички искат само ебане не мога да го разбера това , толкова ли е важно да ''праснеш'' няколко момичета , за да си ''играч'' , за да си направиш бройката хахах това ли е най-важното колко ''путки си изебал''? На скоро доста често се сблъсквам точно с този въпрос , че любовта за мъжете или за повечето е само ебане нищо повече '' чукай,пали''. Какво е вашето мнение по този въпрос и как бихте ми обяснили?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Прочети няколко страници в раздела, както и ключовите теми, и ще разбереш.
    Никой няма да успее да ти го даде смляно, ако искаш да разбереш - мятай се в морето и така най-добре ще се научиш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от angel9 Виж мнението
    Защо всички искат само ебане не мога да го разбера това , толкова ли е важно да ''праснеш'' няколко момичета , за да си ''играч'' , за да си направиш бройката хахах това ли е най-важното колко ''путки си изебал''? На скоро доста често се сблъсквам точно с този въпрос , че любовта за мъжете или за повечето е само ебане нищо повече '' чукай,пали''. Какво е вашето мнение по този въпрос и как бихте ми обяснили?
    Личното ми мнение е, че ако ще говорим за повечето мъже, а не за отделни индивиди, те искат само секс единствено от момичета, които нямат кой знае какво друго да предложат.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Чета почти всеки ден , но какво общо има това? Малко не ти разбрах коментара.Това ли е любовта ебане по цел ден ХАХА

Мега фен Аватара на xoxi
    Предполагам си попаднала на няколко такива индивида.
    Търси проблема в себе си.
    Има и такива момчета, но има и коренно различни от тях.
    Това, че ти търсиш и привличаш бройкаджии, може би не е техен проблем.
    И спря да се върти за миг земята..

Като цяло да , на доста такива попаднах , но не мисля , че проблема е в мен тъй като не съм от тези , който още на първият ден го правят даже съм девствена , не мисля , че се държа по някакъв начин , в който да изглеждам ''лесна''.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Много жени също си "гонят бройката"...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не всички са такива.

Имам доста хора около себе си, които нямат нищо общо с тия. В повечето случаи играят роля хормоните + заобикалящата среда и хора.

Каквото и да говориш, каквото и да правиш, ако попадаш на такива, е нужно просто да ги опознаеш. В момента явно обкръжението ти е такова, щом толкова си се отчаяла и слагаш общите знаменатели.

Град
    София
    То не е нужно да се държиш като лесна.

Не го казвам, за да се заяждам, но само начинът, по който си написала заглавието на темата, обобщаването как всички момчета само затова мислели по опит от 3-4 момчета, би ме отказала от връзка с теб, ако бях момче.

Има ужасно много свястни момчета. Не знаеш къде да търсиш явно и си падаш по женкари.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

По-скоро по пълни боклуци , но може и да си права. Благодаря ви за мненията.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Боклук си ти.. Къв ти е проблема с тва кво искат другите? От такива вече не се трае да го е*a ... Ти привличаш такива, щото сигурно не можеш с друго да привлечеш други.. ае..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

И как разбра , че съм боклук като въобще не ме познаваш?

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Ела при мен. Аз ще ти покажа, че не съм такъв, като момченцата, които описа в темата. ^^

Супер фен Аватара на ccdesigns
    АРЕ НЕ
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    От къде си толкова сигурна, че проблема не е в теб? На колко такива "индивиди" си попадала, че да правиш общо заключение?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    И как разбра , че съм боклук като въобще не ме познаваш?
    ти все едно познаваш всички момчета и нищо не ти пречи да ги определяш като такива... нда, добре -__-
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Ще бъда директна и малко гадна,така че дори не очаквам да обърнеш особено внимание на мнението ми,а по-скоро да ми тръгнеш на контра.Както и да е.

Само като прочетох заглавието,си представих какъв човек ще има насреща.Като прочетох темата,предположението ми се затвърди.Насреща виждам един арогантен и озлобен,не особено интелигентен човек.Който обаче смята,че е по-различен от останалите и не се причислява към себеподобните,защото теоритично знае,че безразборният секс при момичетата не е вървежен,както при момчетата,колкото и (вероятно) да му се иска.Сега ще се чудиш дали имам основание да мисля така или просто се заяждам и избивам комплекси.Не,нямам нужда от това.Казвам истината такава,каквато я виждам аз,понякога по-директно,друг път по-заобикално.Поводът да ти я кажа директно е всъщност и основанието ми да ти напиша горните неща.Начинът ти на изразяване,липсата на елементарна обща култура относно правопис,граматика и стил на писане и простащината,която лъха от теб са причините да те възприемат само като сексуален обект.Просто умните и интелигентните мъже нямат какво да получат от хора като теб освен телесни удоволствия.

ПС:Както казах,не очаквам да вземеш мнението ми под внимание.Точно затова и ще продължаваш и занапред да си задаваш такива въпроси.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Хареса ми как мислиш и признавам си до някъде доста добре ме описа , но за какви мъже говорим на 17? Бившите ми имаха доста голямо влияние върху мен за това се държа така.

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Ох виж ся не можеш да поставяш всички под общ знаменател, има доста свестни момчета, това, че ти не си случила досега на такъв, е друг въпрос - може би трябва да смениш кръга от хора ( в частност кочове), с които общуваш.
    Освен това си е донякъде от възрастта, нормално е да имат интерес към секса (то пък сякаш само момчетата се интересуват). Според тебе примерно баща ти или другите бащи на приятелките ти, и те ли само са търсели "пичка за ебане"? Едва ли :д всичко ще си дойде на място с времето
    I'm yours.

Град
    София
    А, на 17 съм имала сериозна връзка, доста нормална. Още сме приятели. На всички възрасти има стойностни хора, но самите те имат определени критерии, които ти вероятно не покриваш. Лош бивш не може да ти е оправдание за това как се държиш. Ако ставаше така, всички трябваше да сме тотално изтрещяли. На твърде малко хора принцът им е паднал от раз.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Аз не слагам всички под общ знаменател казвам ПОВЕЧЕТО.

Казвам,че се държа по-този начин , защото така съм свикнала да се държат с мен.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Казвам,че се държа по-този начин , защото така съм свикнала да се държат с мен.
    Еми или си смени "компанията" и се промени или си седи на гъза и мрънкай как всички искат само секс...
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Чак се учудвам,че реагира като нормален човек.Мъже беше образно казано,момчета е точната дума към момента.Нямам какво друго да ти кажа,освен да се опиташ да направиш нещо за себе си,за да можеш ти самата да се причислиш към критериите на свестните мъже.Докато стоиш тук и си оплакваш живота,нищо няма да се промени,а свестните мъже ще бъдат взимани и от същите жени.А за теб ще остават само добре познатите ти типажи.Докато си на това ниво на развитие,или по-скоро липсата на такова,не можеш да очакваш нищо повече,засега това ти е потенциала.Промени нещо в себе си,за да е различно.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Еми реагирам нормално , защото си права истината боли , но предпочитам истината да ми я казват иначе благодаря ти за това , че ми обърна внимание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си