- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Име за кученце ?? ;33
Амии.. Накратко чудя се за име на кученце Джак Ръсел..Не съм избрала дали искам да е мъжко или женско, така,че дайте някакви идеи моля^.^
![]()
Мъжко: Грег, Комп, Шишо, Насьо, Дино, Рино, Калъф, Рони, Хепи, Адам, Вегас
Женско: Сали, Сани, Метла, Съни, Лейка, Подметка (Метка), Муци, Бани (от банани), Ани, Ева, Гуми, Пуми и хилади други разновидности.. що за въпрос...!?
Най-важното е да е кратко и звучно ... можеш и АКИ ДА ГО КРЪСТИШ ...
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Ако си го взимаш от развъдник - вече ще си има име.Аз така 2 месеца се чудех за име на моето куче,то накрая си дойде с името Джуси и според мен беше сладко и орегинално..
Ако пък не си дойде с името,измисли му нещо кратко и звучно,както казаха по нагоре,но и да е нещо различно,a не Шаро примерно![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
серафим, хасан, мюмюн, реджеп
адолф, бенито, хайнрих, ервин
Ние с моя сме решили, че бъдещото ни куче ще се казва Мръсник.
Но виж Хачико е много хубаво име, също като филма. ^^
^^^
Бургас <3
Хейй и аз имам малък Jack Russel но още нямам идея как ще се казва![]()
![]()
И аз за това мислех![]()
Мхм и аз ти предлагам ако е Джак Ръсел-че да е майло- Като от филма Маската
![]()
Мойто вече се казва Джак/Джаки, брат ми също много го хареса
![]()
Амии за момче - Чико или Пухчо, а за момиче - Алтея или Тара/Сара има много ..
Женско- Моли, Мъжко- Бари, Бенджи, Боби![]()
Аз имам 2 едното е мъжко и се казва Рам а другото е женско и се казва Рея и двете с а джак ръсели
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън