- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- еддин въпрос
Не,това е смъртен грях!!!Сега и двамата ще идете в Ада!![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Явно ще трябва да отговарям сериозно.Не става въпрос за разлика в годините,а за разлика в начина на мислене.Има хора и хора.Едни още на 16 имат трезва преценка за нещата и притежават качествата и предпоставките на развиващия се,будния човек,докато други и до 30+ вътър ги вее на бял кон и не могат да поемат отговорност за нищо,което ПОНЕ ЗА МЕН не им приляга на годините и не е в реда на нещата.И е смешно такива хора да остават заедно,спирайки взаимно развитието си-било в положителна или отрицателна насока.(защото и да ходиш само по барове пак е развитие за някои,въпрос на гледна точка).
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Бе всичко много хубаво. Мене ми е интересно к'во им дреме дали е "възможно" и "нормално" да се хващат с по-голям/възрастен от тях? Иначе за хората и хората ясно. Просто ми прави впечатление, че едва ли не, всяка 2-ра тема е за разлика във възрастта.
Едит: Също така ми е много любопитно, защо авторката на темата се е притеснила за разлика от 6 години. И никак няма да е зле да си каже проблема, вместо да задава глупав въпрос. Така едва ли някой ще може да и даде каквото и да е мнение.
Последно редактирано от Luidgie : 08-21-2012 на 23:37
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "