- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в кенефа ...
здравейте казвам се Николай на 19 съм....приятелката ми е на 18 правихме го в тоалетна след един як купон ..
тя не е девствена но ние го правихме за първи път откакто сме двойка....беше много хубаво но тя ме заряза следващия ден с смс ..
стана ми мн гадно защото си мислех че и е харесало но явно това не е така........какво да направя??!!
дали причината е в мен??!!
''Всичко приключи..
Незнам защо но мисля че всичко м/у нас беше грешка ..
обичам те но не мога така''
Не мога да разбера какво има предвид ''но не мога така''
ще се радвам да ми помогнеш защото аз наистина я обичам и ако мога да си я върна,
бих дал всичко...
Ми обади ѝ се, кажи ѝ да се срещнете и поговорете. Не съм баба Ванга, за да знам какви са ви били отношенията преди тази вечер и като цяло.
Ами попитай я какво ще рече това.
За какво ти е момиче, което би те скъсало с смс? о.О
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
мисля да я оставя това е нейно решение...
ще забия някоя друга мацка,
за да не оставам на сухо дълго .. хахах ..
на нея и пука колкото на тебе ти пука .. така че изобщо не се чуди ами си търсете други играчки и двамата и това е...
и аз мисля така
просто исках мнението ви ..
няма нужда от нападки
добре ..
На пияна глава ли я "уговори" да ти пусне в тоалетна?! Не е много сладко като за първия ви път заедно. Може ако е била пияна после да е решила, че си се възползвал едва ли не от състоянието й, може просто да не й е харесало, възможно е и да няма НИЩО ОБЩО със самата случка в клозета!
явно само на теб ти е харесало.. :д
дано да не е била пияна и за това да си я *бал... : ))
<N>
Всъщност аз бях леко пияният, но наистина леко, защото помня доста от случката ..
И всъщност тя бе тази, която настоя да го направим .. хах
може да се каже
трънки
обичали се..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Или си слаб ебач, или тя не знае кво иска. Или и двете.
Welcome to the Jungle...
И защо си пуснал тема, като нито на теб, нито на нея й пука. Искала е секс, получила си го е - мимолетно изживяване , най - вероятно. Всъщност, колко време бяхте заедно? Може да не й е харесало нещо, няма как да знаем просто какво се върти в нейната глава. Или си уговаряш среща с нея и си изяснявате нещата. Или просто не я търсиш. То, никакво уважение от нейна страна, че чак със SMS да те зареже.
Ако го бяхте направили в банята,вместо в двете нули сигурно нямаше да те зареже![]()
![]()
Прецакал си се
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
виж... малка съм, но все пак дали не си малко женствен? Haristyles?