- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е най-отблъскващото нещо в даден човек?
Ще започна аз.....
1-Вулгарният език
2-Прекаленото самочувствие без покритие
3-Лошата миризма ( пот,лошият дъх-миризмата на цигари направо.... ) :д има и ощееее.....но тава е за пример
...Давайте...
Цигари? Сериозно?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Абсолютно сериозно това е най-отвратитилната миризма...не мога да я понасям...в моето семейство няма пушачи и нз може би и това оказва влияние...
Да е тъп и да не го съзнава.
Липсата на лична хигиена.
Прекалено надутото поведение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Фермани мога да напиша, ама пак ще тръгнат едни спорове за моите претенции...
Не понасям злобата у жените и празните приказки при мъжете.
Даже и ще обясня: Женската злоба е ужасно противно качество, защото индикира липса на акъл+завистливост+неспособ ност да вземеш пример+лоша преценка в повечето случаи. А винаги съм... презирала някой от мъжки пол да ми обяснява какъв е, какво би направил в дадена ситуация, а после да го гледам отстрани и да установявам, че е пълна смешка. Един мъж трябва да си тежи на мястото. (Не в буквалния смисъл, разбира се :д)
Бих добавила към разяснението на злобата и липсата на елементарна култура и възпитание,придружени с простащина в най-незавидните и форми.
Иначе и у двата пола не мога да понасям несериозността, неосъзнатата липса на интелигентност,заменена от парадиране с простащината, свръхсамочувствие без покритие или завист и злоба.И най-вече мразя лъжата и прилагането на двойни стандарти за едно и също нещо.
Хигиената мисля,че е нещо,което се подразбира,че е необходимо за всеки човек и няма смисъл да го коментираме.
Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-21-2012 на 21:56
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Само ще ти кажа, че и трите се намират за много секси. Иначе, нямаше някакви мацки да умират за мусколести каубои, които са потни, пушещи пури, псуващи, същевременно те са самонадеяни, всички ги е страх от тях, но реалността е , че всяко едно самочувствие може да се дефинира като "без покритие", защото това, дали има покритие, е индивидуална преценка - за мен може да има, за теб може да няма, и вице верса.
Та, и трите качества, през годините, са намирани от маса жени за супер секси.
Иначе, щом на теб са ти отблъскващи - няма проблем, просто искам да спомена другата гледна точка.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Външният вид....
Лошото поведение ....
Дрехите ...
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Е как така външния вид,аз сега нема да съм приятел с някой,защото се е родил грозен ;д и не носи хубави дрехи,защото не може да си ги позволи?Значи би излязла с снажен,добреспретнат младеж,който да не си е мил зъбите никога и да мирише на пор?само за лошото поведение съм съгласен с теб.
нямам предвид лъскави дрешки и грозотата ..... ами например ако дрехите му са мръсни и целият е мръсен .... и подобно ...
виждала съм много такива хора които са мръсни ,но не миришат това казвам ...
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Вулгарният език наистина ми е страшно отблъскващ. Или пък да псува често, ужасно ми е. Също така силно ме отблъскват типично женските черти на характера в един мъж. Самохвалковците и тях не ги харесвам. Това накратко.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да е такъв ,че да не вижда по-далеч от носа си.Мразя самовлюбени натегачи.
Безхарактерните хора ме отблъскват,ако не се поддържа физически-това е поправимо,но все пак...
Повърхностните хора,хората без скрупули.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ужасен външен вид(т.е неподдържан!)
Липса на ум
Липса на елементарно възпитание
Лоша миризма(няма значение каква)
Прекалено високо самочувствие
Задушливост,чувство за собственост,досаждане...
Вечно прави мъже и лигави кокони.
Самочувствие без покритие.
Липса на лична хигиена.
Липса на мозъчни клетки.
Интригантството и клюкаренето - много мразя такива хора...
прекалено високото самоувствие, особено при положение, че в повечето случай е без никакво покритие
нахалството и арогантността
стила - КИФЛА/КОЗУНАК
мазната коса или кожа, миризмата на пот, мръсотия под ноктите...
да не си спазват обещанията
А специално за момчета: противно ми е да видя момче как си избухва на някоя чалгийка/кючек, а за момичетата ми е кофти да ги гледам като не могат да вървят с токчета, ама се мъчат и някой са супер смешни(и аз не мога да вървя на особено високо, ама поне не се излагам и не излизам с обувки, с които не мога да ходя + разграничавам го от стил КИФЛА, защото има и НЕ-КИФЛИ, които се излагат така)
Момичета никога не забравяйте че един висок критерии които не се покрива с нещо не би бил (лесно) достигнат.... аnd ain't nobody is perfect
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
У момичетата най-много ме дразни да се държат като мъже. Не мога да приема момиче да псува като хамалин или да се напива като казак. Не говорим за един или два пъти, на всеки му се случва да се изнерви или да си изпусне мярката на пиене, ама това да ти е навик и чак да се хвалиш с това "колко носи" ми е яко абсурдно. Просто ми е отвъд разбиранията. В моите очи тва изглежда сякаш тя самата не се възприема като жена или дама ако щете, което е отблъскващо.
забравих да добавя,да видя някой да пуши,особено момиче,айде да пие,но нека да е в умерени количества.