- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е най-отблъскващото нещо в даден човек?
Ако трябва да съм честен предпочитам за компания малоумен, мръсем, пушещ наркоман пред това някой да ми говори наивните си представи за света.....това е наистина нещото което ме побърква.
Иначе цигари, пияна жена ми е отвратително, наркомани, надути мъже, кифли, идиоти итн. все често срещаните неща.
Най - мразя путьовци. След тях са неща като: лъжа, лицемерие, безочие, липса на възпитание, несъобразителност, неуважение .. мога да изреждам до утре. Схванахте идеята. .. и не на последно място неподдържания външен вид.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Такива теми нямат никакъв смисъл. Има толкова много отблъскващи неща, няма най- .
Но хайде, да кажем, сеенето на интриги и злобните клюки са супер отблъскващи и за двата пола. Завистта. Злобата.
Някак нормални неща, които да отблъскват, но защо трябва да се прави тема за това :Д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
злобата е у всеки,ами по-добре за това тема,отколкото за това как някой си търси момиче за секс пфффффф
Много мога да изпиша, но основно ме дразнят липсата на самоуважение, мрънкането, слабата воля, ограничеността, злобата, завистта, интригите и двойните стандарти. Любими са ми хората, които си живеят с някакъв измислен морал и той им се явява бариера за много от нещата, които всъщност страхотно искат, също и такива, които просто не могат да реагират адекватно на критика, пък какво остава за нападки и обсяняват как нормалната реакция била да почнеш да се защитаваш, и то не как да е, ами със 'затапки'. Кофти е и да трябва в обкръжението си едва ли не супер много да внимаваш за всяка дума, защото някой си взима нещата по-насериозно, отколкото е здравословно.