.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от pet1tety Виж мнението
    Ще започна аз.....
    1-Вулгарният език
    2-Прекаленото самочувствие без покритие
    3-Лошата миризма ( пот,лошият дъх-миризмата на цигари направо.... ) :д има и ощееее.....но тава е за пример
    ...Давайте...
    Само ще ти кажа, че и трите се намират за много секси. Иначе, нямаше някакви мацки да умират за мусколести каубои, които са потни, пушещи пури, псуващи, същевременно те са самонадеяни, всички ги е страх от тях, но реалността е , че всяко едно самочувствие може да се дефинира като "без покритие", защото това, дали има покритие, е индивидуална преценка - за мен може да има, за теб може да няма, и вице верса.

Та, и трите качества, през годините, са намирани от маса жени за супер секси.
    Иначе, щом на теб са ти отблъскващи - няма проблем, просто искам да спомена другата гледна точка.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Само ще ти кажа, че и трите се намират за много секси. Иначе, нямаше някакви мацки да умират за мусколести каубои, които са потни, пушещи пури, псуващи, същевременно те са самонадеяни, всички ги е страх от тях, но реалността е , че всяко едно самочувствие може да се дефинира като "без покритие", защото това, дали има покритие, е индивидуална преценка - за мен може да има, за теб може да няма, и вице верса.

Та, и трите качества, през годините, са намирани от маса жени за супер секси.
    Иначе, щом на теб са ти отблъскващи - няма проблем, просто искам да спомена другата гледна точка.
    Ами нека ги намират за привлекателни....аз изразявам лично мнение!
    Всеки си има вкус....мен точно тези,които изброих ме отблъскат и винаги ще е така!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си