ЗдравейтеМоля ви за съвет
Аз съм на 15 години и над устната имам мъхчета. Светли са и не се забелязват много , но постоянно се притеснявам когато се приближа до момче да не ги види. Та повечето ми казват да не хи махам , защото са светли , но мен ме дразнят и искам да ги махна. Та кака ми и една моя приятелка ми препоръчаха крема на Елеа. Мажеш и след 10-15 минути махаш. Да ви питам ако ги махна първия път така после ще пречи ли с пинсета? Моля ви за съвет
Благодаря
)
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Можеш да ги махаш със всичко, с което преценишВъпросът е да ги няма.
Ако си купиш крема, по-добре просто си го ползвай, с пинсета е много бавно. А можеш просто да си вземеш лентичка, много по-бързо става от пинсетата и ефектът по-дълготраен от крема.
Махай ги! с лентички за точно 3 секунди става и дълго време ги няма. Не се мажи с тия гадни смрадливи кремове.
С пинцета става, обаче отнема малко повече време. Не е повече от това да си оскубеш хубаво веждите. Така че ако искаш пробвай - нищо няма да загубиш. И аз по едно време си ги махах, не че имам нужда и аз, ама какво да се прави перфекционизъм... и от лентичките ми излизаха пъпки. И за това се позанимавах с пинцетата.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Кви лентички, бе, момичета... За лентички се чакат да пораснат дълги, лично аз с тия косми не мога да се гледам. Вие как изтрайвате?
Ами то нали не е баш косъм, а мъхче? Една приятелка ходи на кола маска за това, а някак не съм я забелязвала да и личи много? Не знам. Аз такова не съм имала досега, но веднъж имах 1 единствен косъм на брадичката и изглеждаше много смешно.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Дали с едното, дали с другото - щом не ти харесва , си ги махаш. Най - добре смятам, че е с пинсета, но отнема повече време. Иначе не мисля, че ако първия път ги махнеш с крем, след това ще имаш някакви проблеми, като ги махаш с пинсета.
PS: Някой може ли да ми каже как се пише, пинсета или пинцета?
Ами махай ги с лентички или ходи на козметик (моята козметичка ги маха с конец).
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз действам с пинсета,но може да пробваш и с лентички,ако нямаш нерви.
Аз такова нямам, но аверките гледам, че с лентички действат и по-логиката, че на другите места е по-удачен вариант и препоръчвам и за мустачки. Нз колко са и големи, но съм виждала момичета като капитан Петко Войвода...
По-добре не ги пипай щом е само мъхче,че после ще стане по-кофти.
А бе да ви питам като започнете да си ги махате не стават ли като брада после? о.0 ... сори за спама
с този крем няма ли да станат по-гъсти, все едно ги е бръснала ? ;д;д
http://ask.fm/iwwkaa
Значи има махане с лазер,25 лв струва,но пък е 10000 пъти по-ефектно от тия кремове и лентички...
Първо ходиш през няколко седмици,после през няколко месеца и накрая вече изчезват напълно.
Пък ако не ти се дават толкова пари просто иди на козметик.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Лентички или козметик ... или пинсета, но става бавно..
Тия кремове не са ли почти еквивалентни на бръснене... не премахват косъма от корен ? о.О
Можеш да си ги махнеш с едни малки депилиращи лентички, които са направени точно за тази цел - да премахнат мъхчетата над устата , отиваш в магазина и казваш имате ли лентички против мъх, примерно и те ти дават и са само 60 стотинки![]()
кола.маска!! аз от лентичките се обривам..
Gledaii kak jiweqq *
Аз се оправям с пинцета. Не ми се чака за лентички...
always late but worth the wait!
'що викате пинЦета? нвм
С пинсетата става много бавно, дай с лентички.
^ Правопис му се вика.
always late but worth the wait!