- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А Вие как се справихте с раздялата? Да споделя!!!
Ами като заключение мога да кажа следното:
1.Ти го обичаш повече отколкото той теб,но въпреки това не казвам,че е безразличен.
2.Връзката от разстояние му е дотегнала в известна степен и въпреки чувствата си,няма търпението да дочака самостоятелността ви и затова предпочита да я прекрати по-рано,за да не се усложнява във времето.Мисли,че да сложи край сега е по-добре от това след още една година например.
3.Единственото,което можеш да направиш е да изчакаш един-два дена(които знам,че ще ти се сторят цяла вечност) и да му звъннеш да си поговорите честно.И тогава директно го питай за нещата от точка 2 на поста ми и оттам нататък сама ще видиш как ще се развие разговора и дали ще ти даде карт бланш за съвместно бъдеще.
Но пак ти казвам-помисли добре дали и да се съберете пак,няма да е заради навика и дали си готова да платиш цената за това решение.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
На мен голямо впечатление ми направи разговора, който сте водили с приятеля ти, преди да се скарате. Ти му натякваш, че другото момче те оценява, а той сякаш не го прави. И така ти си го провокирала. Чисто и просто приятелят ти е проявил ревност и въобще не се очудвам за това, защото другото момче преди е флиртувало с теб, ти си го крила от него, а сега вече почваш и да го изтъкваш. И всичко това на фона на това, че за цялата ваканция сте се виждали само веднъж. А като си в друг град, той няма как да разбере какво вършиш и най-вероятно се съмнява. Ако искаш да се съберете, по-добре си поговорете хубаво, за да сте наясно и двамата какво става.
Видели сте се само веднъж за цялата ваканция??!
ОК, щом си сигурна, че е любов, а не привързаност, поговори с него. Питай го за неговата гледка точка, как вижда той нещата и какво мисли за бъдещето на връзката ви.
ПС: Връзките от разстояние са доста трудно нещо и обикновено има разочарование.
Не прибързвайте и поговорете пак.
Ако не се получава просто горе главата и рано или късно всичко ще мине.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
От доста време мисля,че да си сама е най-добре !!! Без нерви,кавги и подобни.. Аз лично за една седмица ми минава всичко, защото бързо се съвземам и знам,че нито този човек е първият за мен,нито последният. И не трябва да съжаляваш за никой!!! Просто помисли за себе си,а не за него,че не трябва да страдаш,защото рано или късно човек се забравя![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Оххх позната ситуация...
Не му реви по телефона и не му обяснявай, как би направила всичко за него и прочие...Така дори и да се съберете ще е по-скоро, защото той те съжалява или не иска да направиш някоя глупост, за която да се чувства гузен после.
Както каза Сиси - нареви се едно хубаво да ти олекне, после си намери нещо, което да те разсейва и да те влече.
аз сам въпросния приятел на това прелестно моми4е , и мога да кажа само 4е това е една малка 4аст която тя ви е казала... в последствие на връзката т.е по време , разбрах 4е тя е имала други гаджета , и 4е не сам бил единсвен , това ме съкруши , видях го след публикации в фб , която тя си беше направила фалшив прф , и 4е си е писала с дуго мом4ета , оби4ам те и тем подобни , от тогава просто не мога да го повярвам , 4увствам се предаден , унизен , за това моля ви се не ме обвиняваите само мене , защото която и да е или които и да е от вас , след такава дълга връзка да разбере това нешо нз как би се почувствал , аз я оби4ам безумно и това не ми дава сили да прекратя връзката , колкото и да ми е болно , просто от тоз момент 4увствам самота , не мога да го забравя тоз момент ,все ми е в мислите , но и нямам и сили за раздяла за това са вси4ките караници , за това ви моля не ме упрекваите само мене .. въпреки 4е нямам никаква вина ... просто незнаете впоследствие тя с колко мом4ета е била , и впоследствие го разбирам защото рано или късно истината излиза на яве ... а за безкраините и лъжи просто няма смисал да говоря ... НЕ МОГА ДА И ВЯРВАМ ... изгубих си доверието към нея и сам и го казвал , а тя явно не може да ме разбере ... усещах 4е има н6 в врузката , тя ме избягваше не си влизаше в скаип с седмици нито ми се обаждаше ... незнаех какво става с нея ... страдах адс мнг . пред4увствах 3в има друг ... не сам спал , нямах и апетит , отслабнах с близо 10 кг за няма и месец ... а тя ми се подиграваше ..просто това е самата истина съфоромници казана на кратко , а колко има ощте просто не ми се говори .... и последно да кажа тя може да е мнг красива ... но не ме заслужава ...
Бих казал, че за селянин като теб си попаднал на точната селска пръчка. Така че не ми наривай във форума.
Ох, ох ... тези раздели,тази любов.. !!! Ами мацка, наистина има значение предисторията,както споменаха,защото 2 години може да са много с даден човек, но и малко, може да са добри, но и лоши ... зависи и от самите хора, той как се е отнасял, ти към него.. споделянията ви,излизанията ви... всичко между вас има значение ! И все пак, мъжете действат импулсивно.. докато една жена мисли дълго преди раздяла,но тръгне ли си е окончателно ! Според мен е нужно да го потърсиш,за да му зададеш въпроса, който и на нас.. има ли смисъл да продължавате,защо е сложил край (ако не ти е ясно) и да съберете плюсовете и минусите... щом пишеш тук,значи определено не си наясно ! А аз преди време имах само 1месечна връзка.. за която страдах 3 години.... бях съсипана,припадъци,нервни кризи и какво ли не.. Просто стискаш зъби,няма как!