аз сам въпросния приятел на това прелестно моми4е , и мога да кажа само 4е това е една малка 4аст която тя ви е казала... в последствие на връзката т.е по време , разбрах 4е тя е имала други гаджета , и 4е не сам бил единсвен , това ме съкруши , видях го след публикации в фб , която тя си беше направила фалшив прф , и 4е си е писала с дуго мом4ета , оби4ам те и тем подобни , от тогава просто не мога да го повярвам , 4увствам се предаден , унизен , за това моля ви се не ме обвиняваите само мене , защото която и да е или които и да е от вас , след такава дълга връзка да разбере това нешо нз как би се почувствал , аз я оби4ам безумно и това не ми дава сили да прекратя връзката , колкото и да ми е болно , просто от тоз момент 4увствам самота , не мога да го забравя тоз момент ,все ми е в мислите , но и нямам и сили за раздяла за това са вси4ките караници , за това ви моля не ме упрекваите само мене .. въпреки 4е нямам никаква вина ... просто незнаете впоследствие тя с колко мом4ета е била , и впоследствие го разбирам защото рано или късно истината излиза на яве ... а за безкраините и лъжи просто няма смисал да говоря ... НЕ МОГА ДА И ВЯРВАМ ... изгубих си доверието към нея и сам и го казвал , а тя явно не може да ме разбере ... усещах 4е има н6 в врузката , тя ме избягваше не си влизаше в скаип с седмици нито ми се обаждаше ... незнаех какво става с нея ... страдах адс мнг . пред4увствах 3в има друг ... не сам спал , нямах и апетит , отслабнах с близо 10 кг за няма и месец ... а тя ми се подиграваше ..просто това е самата истина съфоромници казана на кратко , а колко има ощте просто не ми се говори .... и последно да кажа тя може да е мнг красива ... но не ме заслужава ...