.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Ще ходя на гора ,а умирам.Разстройство ли е това ?

Накратко ме болеше много гърлото и след това започнах да кашлям и ми се запуши носа.Имах разстройство някакво . На другия ден всичко отшумя ,обаче примерно може да ми се ходи по голяма нужда адски много,обаче като ида не става нищо . И утре отивам на гора и ако ми се ходи така постоянно на тоалетна не знам к'во да права просто .

Да не говорим,че поради някаква причина задника ми ме боли адски и имам предвид,че сякаш имам рани вътре и изпитвам нещо смесено между болка и щипане и се чудя какво става в тая държава при условие,че се разболявам адски рядко .

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Ние не сме лекари Съветвам те да не ходиш на гора

всичко мина,но все още ми пари около ануса .

google-нах го и пише ,че може да имам тумор :С .

Sad Story.

някой имал ли е нещо подобно ?

Повече от фен Аватара на mkio
    Нямаш тумор, доктор Гугъл понякога е лош съветник. От пренапрягане на сфинктера е вероятно да си го разранил, разтегнал, което минава от самосебе си. Говоря от личеп опит.

Ох, моля те-то всеки като го гугълне излизат тумори за каквито и симптоми да напише, ама нали се сещаш, че едни симптоми могат да са знак за няколко заболявания, върви на лекар, или пий нещо за стомах. Ще живееш

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Консултирай се с лекар и не ходи на гора.
    ^^^
    Бургас <3

Athenelol.

Умирам вика ...Това е напълно нормално, но ако толкова много те притеснява иди на лекар да ти даде някакви хапчета и кремове. И стига с този гугъл вече, за това имате лични доктори.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    ^ Точно. Ако Google беше прав в това отношение, нямаше да имаме нужда от лични лекари, щом ще можем да се прегледаме и лекуваме чрез него. Вдигаш си задника и отиваш на лекар. Може да не е нещо сериозно, но поне ще ти даде някакво лекарство, с което болката/щипането ще отмине.

Голям фен Аватара на Leticcia
    по-скоро е фисура
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си