- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спешно!Помагайте!
Здравейте,аз сам на 13 години и от една година ходя с много по голямо момиче от мен тя сега е на 17 години. Разбираме се много и се обичаме но преди 3 месеца започнахме да правим секс с нея,и на двамата ни беше за първи път и беше яко де, но преди 2 дена тя ми каза че е браменна от мен и иска да роди бебето ама няма как да обесня на нашие за това а и тя няма как да го махне.помагайте какво да правя
На 13 години не знае дали му се пикае или му се ебе,а вече ще става баща
Какво има да ти помагаме?Мацката да прави аборт и тва е.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Мисля,че лъжеш,но както да епоне да беше изчакал да стане на осемнадесет,та ако забременее да не си виновен ти,ми да я съдят мухахахахаха
trollllll
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
ми да до ражда бе,ще си млад,когато си дядо.Или пък я бутни по стълбите или може и да не е по стълбите да пометне и тва е. як тролллл![]()
Ахахах и според мен лъжеш. Дали едно седемнадесет годишно момиче ще тръгне с някъв си пикльо? Ако ти беше по-голям разбирам, но това е просто ненормално.
не има ги всякакви,може да има някъде такива,но това е лъжа,специално това е измислица!
Да.
![]()
Последно редактирано от sweetycherry33 : 08-22-2012 на 12:37
Абе само тъпи теми.С всеки ден стават все повече и по-тъпи тези теми пфффффффффффф
И според мен лъжеш, но ако все пак е вярно:
1) Вие имате ли обща сексуална култура, че правите секс? ;о
2) Ти не можеш ли да говориш с нея и да и кажеш, че сте малки за да имате деца?
3) Защо няма как да го махне? ;о Отива в болницата и аборт...
4) Мноооого малко вероятно е 17 годишно момиче да тръгне с 13 годишен пикльо(нищо лично, но тази история го доказва...)
5) Почти невъзможно е 17 годишно момиче да иска да роди дете от 13 годишен ;о
Нямаш ли си друга работа, че си тръгнал лъжи да измисляш?
Мда, не си интересен.
ок хора стига спорете аз просто попитах защото мислех че ще разберете и може да ми дадете съвет
Няма да коментирам достоверността на темата и ще изкажа мнение като наивна глупачка,вземаща нещата насериозно.
1.Представям си на какъв акъл е "какичката",за да си хване пишлеме като теб.
2.Още по-жалка картинка е сексуалната ви култура или по-скоро липсата на такава.
3.Щом е станала белята,ще си носите и последствията и отговорността!
4.Нормално,че НЕ е нормално дете да гледа дете.Говориш с нея и я убеждаваш с всячески сили и средства,че е грешка да задържи детето.
5.Само нещо ми куца логиката на горните постове как на 17 сама ще направи аборт като е непълнолетна?И с техните ще си имате едни проблеми на главата.А с вашите да не говорим...(освен ако не им кажеш,което за мен е по-тъпо и от двама ви взети заедно)
6.Надявай се всичко да мине успешно(не знам доколко е редно да наричам така насърчаването на един аборт),забрави за нея,както тя неминуемо ще направи с теб и си вземи един ОГРОМЕН урок за цял живот!!!
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Благодаряти че поне ти ме разбра и виж нямам намерение да я изоставям ако трябва ще направя нещо да говоря с нашите и с техните но ако тя иска това дете ще се намери начин да се разберем и колкото обичам нея ще обичам и детето ни и още един пат благодаря че ме разбра