.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Спешно!Помагайте!

Здравейте,аз сам на 13 години и от една година ходя с много по голямо момиче от мен тя сега е на 17 години. Разбираме се много и се обичаме но преди 3 месеца започнахме да правим секс с нея,и на двамата ни беше за първи път и беше яко де, но преди 2 дена тя ми каза че е браменна от мен и иска да роди бебето ама няма как да обесня на нашие за това а и тя няма как да го махне.помагайте какво да правя

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    На 13 години не знае дали му се пикае или му се ебе,а вече ще става баща
    Какво има да ти помагаме?Мацката да прави аборт и тва е.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

ела и тебе да те наеба и да видим дали ще направиш аборт

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Мисля,че лъжеш,но както да е поне да беше изчакал да стане на осемнадесет,та ако забременее да не си виновен ти,ми да я съдят мухахахахаха trollllll

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от hadzhiev Виж мнението
    Не бих ти позволила да ме наебеш,така че няма да ми се налага да правя аборт
    Естествено,че това е най-доброто решение..Ти как си се представяш като родител,
    след като ти самият си дете?!
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Мисля,че лъжеш,но както да е поне да беше изчакал да стане на осемнадесет,та ако забременее да не си виновен ти,ми да я съдят мухахахахаха trollllll
    Добре казано

Еми нема лошо.Ще си млад дядо

аз тва ти казвам че не искам тва дете а тя иска да го роди

ми да до ражда бе,ще си млад,когато си дядо.Или пък я бутни по стълбите или може и да не е по стълбите да пометне и тва е. як тролллл

Ахахах и според мен лъжеш. Дали едно седемнадесет годишно момиче ще тръгне с някъв си пикльо? Ако ти беше по-голям разбирам, но това е просто ненормално.

не има ги всякакви,може да има някъде такива,но това е лъжа,специално това е измислица!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не си интересен.

Напълно съм съгласна.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Не си интересен.
    +1

Супер фен
    Да.

Последно редактирано от sweetycherry33 : 08-22-2012 на 12:37

Абе само тъпи теми.С всеки ден стават все повече и по-тъпи тези теми пфффффффффффф

Повече от фен Аватара на thelover3
    И според мен лъжеш, но ако все пак е вярно:
    1) Вие имате ли обща сексуална култура, че правите секс? ;о
    2) Ти не можеш ли да говориш с нея и да и кажеш, че сте малки за да имате деца?
    3) Защо няма как да го махне? ;о Отива в болницата и аборт...
    4) Мноооого малко вероятно е 17 годишно момиче да тръгне с 13 годишен пикльо(нищо лично, но тази история го доказва...)
    5) Почти невъзможно е 17 годишно момиче да иска да роди дете от 13 годишен ;о

за номер 5 си ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРАВ/А

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нямаш ли си друга работа, че си тръгнал лъжи да измисляш?

Мда, не си интересен.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Абе само тъпи теми.С всеки ден стават все повече и по-тъпи тези теми пфффффффффффф
    Ох ... права си, ама как го каза ...

ок хора стига спорете аз просто попитах защото мислех че ще разберете и може да ми дадете съвет

Banned Голям фен
    Така не се говори на момиче бе говно таквос..тръгнал той да обижда хахахахахахахаха

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Няма да коментирам достоверността на темата и ще изкажа мнение като наивна глупачка,вземаща нещата насериозно.

1.Представям си на какъв акъл е "какичката",за да си хване пишлеме като теб.
    2.Още по-жалка картинка е сексуалната ви култура или по-скоро липсата на такава.
    3.Щом е станала белята,ще си носите и последствията и отговорността!
    4.Нормално,че НЕ е нормално дете да гледа дете.Говориш с нея и я убеждаваш с всячески сили и средства,че е грешка да задържи детето.
    5.Само нещо ми куца логиката на горните постове как на 17 сама ще направи аборт като е непълнолетна?И с техните ще си имате едни проблеми на главата.А с вашите да не говорим...(освен ако не им кажеш,което за мен е по-тъпо и от двама ви взети заедно)
    6.Надявай се всичко да мине успешно(не знам доколко е редно да наричам така насърчаването на един аборт),забрави за нея,както тя неминуемо ще направи с теб и си вземи един ОГРОМЕН урок за цял живот!!!
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Благодаряти че поне ти ме разбра и виж нямам намерение да я изоставям ако трябва ще направя нещо да говоря с нашите и с техните но ако тя иска това дете ще се намери начин да се разберем и колкото обичам нея ще обичам и детето ни и още един пат благодаря че ме разбра

Banned Голям фен
    Благодаряти че поне ти ме разбра и виж нямам намерение да я изоставям ако трябва ще направя нещо да говоря с нашите и с техните но ако тя иска това дете ще се намери начин да се разберем и колкото обичам нея ще обичам и детето ни и още един пат благодаря че ме разбра

Troll face MASTEERR

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си