- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спешно!Помагайте!
Ако решите да прави аборт,връзката ви е обречена.Фактът,че ще направи такова нещо адски много променя психиката на едно момиче,което най-вероятно ще я накара да те намрази.А доколко е удачно да задържи детето на нейната и твоята възраст...не знам,аз не бих направила тази грешка,но решението е ваше.
ПС:Продължавам да се изразявам като наивна глупачка.Дано има смисъл...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Вече решех че за аборт и дума няма да става обесняваме на нашите какво е станало и кото стане но техните са разбрани хора ще разберат за ко става дума а до колкото знам и нашите няма да ми направят чак толкова голям проблем защото и майками не ме е родила когато е била много голяма така че кото стане но имам намерение да остана с нея и да я подкрепям
Гледаш прекалено повърхностно на нещата и това е причината да не те похваля,че си готов да поемеш отговорност.Не мисли,че родителите ви толкова лесно ще приемат новината,а да не говорим,че гледането на дете е сериозна работа,голяма отговорност и ангажимент,който изисква много време,нерви,пари и усилия.На тези години не мисля,че ви е времето за това.Та сигурно вие сами не можете да се гледате,а ще гледате дете.Не знам,обмисли го много добре и си дай сметка какво бреме е това(на твоето ниво на развитие и възраст едно дете е точно това) за вас на този етап от живота и какво детство бихте могли да му осигурите...И не забравяй,че над половината от ангажиментите по това дете ще се паднат на родителите ви,защото няма да можете и да знаете как да се справите сами с това.
ето тъкъв отговор чаках знам че ще е много трудно не само за мен а и аз нея и за моето и нейното семейство знам че няма да можем да се справиме сами и знам че и нашите няма да ни откажат помощ всичко ще е много трудно знам го но съм съгласен да поема отговорност за това което сме направили знам че е грешно и то много но не съжелявам до някаде просто знам че трябва да се откажа от много неща но съм съгласен.Благодаряти че ми даваш поне ти такива хубави съвети
спокойно ще измислят машина на времето много скоро.Гадното е,че създаде тази тема и ни намеси и нас,та ако се върнеш назад ще объркаш целия пространствено-времеви континуум и включително и нашето бъдеще ще промениш![]()
![]()
![]()
мислил съм си го,ще е добре да общувам с извънземни ;д
Добре,че поне не си загубил чувството си за хумор.Иначе няма защо да ми благодариш,важното е да успееш да помогнеш.Не знам колко съм успяла в този случай,но поне се радвам,че очевидно не си завеяна куха лейка,която ще си обере крушите при първата трудност.Май сгреших за теб в началото.Надявам се да намерите начин да оправите нещата и ще чакаме да пишеш какво е станало след като говориш с нея,твоите и нейните родители.Хубава вечер.![]()
Успех и дано вземете най-правилното решение...![]()
-Do you, do you smell it ?
-Smell, What ?
-THE SMELL OF TROLLING ALL OF THE forum guys ()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Пич, ти да не сиот цветните, че на 13 да ставаш БАЩА?! Как ще го издържаш тва дете? Или то ще е на вашите и твое братче? Не се връзвай на глупости, направи всичко възможно да не ти замине живота в канала...на 13 години...леле!
![]()
Последно редактирано от WesSneijder : 08-22-2012 на 20:37
Здравейте приятели!
Омгг
Даже и ти не си вярваш, нали![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Taка като гледам очакваш родителите ви да приемат новината все едно им съобщавате че в магазина са ви излъгали с 2 лева като сте си купували сладолед. А това "техните са разбрани хора и няма да правят проблем" на мен лично ми прозвуча като "те са свикнали, не е голяма драма".![]()
По-забавно щеше да ни е момичето да беше на 13.
Нищо.
Авторе, като пораснеш още малко, ще разбереш как да тролваш като хората.![]()
А сега, това, че ти се иска какичка е друг въпрос.
И спря да се върти за миг земята..