.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Бутни я по стълбите?

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    Ох ... права си, ама как го каза ...
    аз съм момче ;д

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от hadzhiev Виж мнението
    Благодаряти че поне ти ме разбра и виж нямам намерение да я изоставям ако трябва ще направя нещо да говоря с нашите и с техните но ако тя иска това дете ще се намери начин да се разберем и колкото обичам нея ще обичам и детето ни и още един пат благодаря че ме разбра
    Ако решите да прави аборт,връзката ви е обречена.Фактът,че ще направи такова нещо адски много променя психиката на едно момиче,което най-вероятно ще я накара да те намрази.А доколко е удачно да задържи детето на нейната и твоята възраст...не знам,аз не бих направила тази грешка,но решението е ваше.

ПС:Продължавам да се изразявам като наивна глупачка.Дано има смисъл...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Вече решех че за аборт и дума няма да става обесняваме на нашите какво е станало и кото стане но техните са разбрани хора ще разберат за ко става дума а до колкото знам и нашите няма да ми направят чак толкова голям проблем защото и майками не ме е родила когато е била много голяма така че кото стане но имам намерение да остана с нея и да я подкрепям

Град
    Пловдив
    Гледаш прекалено повърхностно на нещата и това е причината да не те похваля,че си готов да поемеш отговорност.Не мисли,че родителите ви толкова лесно ще приемат новината,а да не говорим,че гледането на дете е сериозна работа,голяма отговорност и ангажимент,който изисква много време,нерви,пари и усилия.На тези години не мисля,че ви е времето за това.Та сигурно вие сами не можете да се гледате,а ще гледате дете.Не знам,обмисли го много добре и си дай сметка какво бреме е това(на твоето ниво на развитие и възраст едно дете е точно това) за вас на този етап от живота и какво детство бихте могли да му осигурите...И не забравяй,че над половината от ангажиментите по това дете ще се паднат на родителите ви,защото няма да можете и да знаете как да се справите сами с това.

Понякога си мисля,че съм в сън

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Понякога си мисля,че съм в сън
    Не знам защо,но мисля,че има доза истина в този разказ...Или съм прекалена наивна романтичка,знам ли

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Гледаш прекалено повърхностно на нещата и това е причината да не те похваля,че си готов да поемеш отговорност.Не мисли,че родителите ви толкова лесно ще приемат новината,а да не говорим,че гледането на дете е сериозна работа,голяма отговорност и ангажимент,който изисква много време,нерви,пари и усилия.На тези години не мисля,че ви е времето за това.Та сигурно вие сами не можете да се гледате,а ще гледате дете.Не знам,обмисли го много добре и си дай сметка какво бреме е това(на твоето ниво на развитие и възраст едно дете е точно това) за вас на този етап от живота и какво детство бихте могли да му осигурите...И не забравяй,че над половината от ангажиментите по това дете ще се паднат на родителите ви,защото няма да можете и да знаете как да се справите сами с това.
    ето тъкъв отговор чаках знам че ще е много трудно не само за мен а и аз нея и за моето и нейното семейство знам че няма да можем да се справиме сами и знам че и нашите няма да ни откажат помощ всичко ще е много трудно знам го но съм съгласен да поема отговорност за това което сме направили знам че е грешно и то много но не съжелявам до някаде просто знам че трябва да се откажа от много неща но съм съгласен.Благодаряти че ми даваш поне ти такива хубави съвети

спокойно ще измислят машина на времето много скоро.Гадното е,че създаде тази тема и ни намеси и нас,та ако се върнеш назад ще объркаш целия пространствено-времеви континуум и включително и нашето бъдеще ще промениш

спокойно ще измислят машина на времето много скоро.Гадното е,че създаде тази тема и ни намеси и нас,та ако се върнеш назад ще объркаш целия пространствено-времеви континуум и включително и нашето бъдеще ще промениш
    майко ти трябва да работиш в наса

мислил съм си го,ще е добре да общувам с извънземни ;д

мислил съм си го,ще е добре да общувам с извънземни ;д
    пожелавам ти успех в това начинание

Град
    Пловдив
    Добре,че поне не си загубил чувството си за хумор.Иначе няма защо да ми благодариш,важното е да успееш да помогнеш.Не знам колко съм успяла в този случай,но поне се радвам,че очевидно не си завеяна куха лейка,която ще си обере крушите при първата трудност.Май сгреших за теб в началото.Надявам се да намерите начин да оправите нещата и ще чакаме да пишеш какво е станало след като говориш с нея,твоите и нейните родители.Хубава вечер.

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Добре,че поне не си загубил чувството си за хумор.Иначе няма защо да ми благодариш,важното е да успееш да помогнеш.Не знам колко съм успяла в този случай,но поне се радвам,че очевидно не си завеяна куха лейка,която ще си обере крушите при първата трудност.Май сгреших за теб в началото.Надявам се да намерите начин да оправите нещата и ще чакаме да пишеш какво е станало след като говориш с нея,твоите и нейните родители.Хубава вечер.
    благодаря ами утре ще говорим с тях и кво стане мерси

Град
    Пловдив
    Успех и дано вземете най-правилното решение...

според мен правилното решение е без аборт в никакав случай

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    -Do you, do you smell it ?
    -Smell, What ?
    -THE SMELL OF TROLLING ALL OF THE forum guys ()
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

ужасна миризма ;д

Пич, ти да не сиот цветните, че на 13 да ставаш БАЩА?! Как ще го издържаш тва дете? Или то ще е на вашите и твое братче? Не се връзвай на глупости, направи всичко възможно да не ти замине живота в канала...на 13 години...леле!
    Последно редактирано от WesSneijder : 08-22-2012 на 20:37

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Омгг
    Даже и ти не си вярваш, нали
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Taка като гледам очакваш родителите ви да приемат новината все едно им съобщавате че в магазина са ви излъгали с 2 лева като сте си купували сладолед. А това "техните са разбрани хора и няма да правят проблем" на мен лично ми прозвуча като "те са свикнали, не е голяма драма".

Мега фен Аватара на xoxi
    По-забавно щеше да ни е момичето да беше на 13.
    Нищо.
    Авторе, като пораснеш още малко, ще разбереш как да тролваш като хората.
    А сега, това, че ти се иска какичка е друг въпрос.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    По-забавно щеше да ни е момичето да беше на 13.
    Нищо.
    Авторе, като пораснеш още малко, ще разбереш как да тролваш като хората.
    А сега, това, че ти се иска какичка е друг въпрос.
    закакво да я искам като си я имам тва че ти не вярваш е друг въпрос

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си