.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Проблем!

Град
    Plovdiv

Проблем!

Здравейте! Както всички сте забелязали днешните момичета се правят на много голяма работа и се надуват.Това мене ме дразни и започвам да се чудя има ли момиче за мен?А ето го и същинският проблем:Преди няколко месеца се запознах (по интернет) с момиче което е от София (аз съм от Пловдив) с което имаме много общи интереси.Доста сме се опознали и си споделяме като много добри приятели , макар че е само по скайп.И тъй като то е много свястно момиче аз разбира се искам да сме повече от приятели , но това не съм и го казал , защото ме е страх да не я загубя като приятел.Въпросът ми е : Да и кажа ли ,че я харесвам или да си останем само приятели . Питах я какво мисли за мен , а тя ми каза

[21.8.2012 г. 19:47:45] ****** каза:Че си много свестен човек,добричък си , но не ми харесва отношението ти към всичко . Прекалено си вял , не си амбициозен и не се решаваш да вървиш напред

На почти 18 години съм ако това е от значение !

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Дръж се като 18-годишен. Човек е много по - различен в реалния живот, а ти си тръгнал да се обясняваш в любов, без дори да си я виждал лично или нещо от сорта. Връзките от разстояние не са лесна работа.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Дръж се като 18-годишен. Човек е много по - различен в реалния живот, а ти си тръгнал да се обясняваш в любов, без дори да си я виждал лично или нещо от сорта. Връзките от разстояние не са лесна работа.
    Едно момче от моя клас имаше такава връзка и беше успешна.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не сте се срещали нали? Преди да и казваш, че я харесваш и подобни си вдигни задника и ела в София за ден. Разходете се и добийте впечатление един за друг.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Оооооо здравей адаш Ами знам че ако и кажеш че искаш да бъдете нещо повече,мисля,че ще ти каже същото но се откажи и не и казвай,защото от разстояние хич не е хубаво да имап връзка ;д

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Оооооо здравей адаш Ами знам че ако и кажеш че искаш да бъдете нещо повече,мисля,че ще ти каже същото но се откажи и не и казвай,защото от разстояние хич не е хубаво да имап връзка ;д
    Ами аз се колебах , колебах и везната пада на това просто нещата да си останат така както е било до сега.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Не й се обяснявай в любов по интернет
    Отиди до София
    Покани я да излезете
    И вече оттам нататък реши дали да й кажеш
    Връзките от разстояние не са много успешни
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Отиди и се вижте. Връзките от разстояние са прее*ана работа, особено ако не сте се виждали нито веднъж.
    <3 d(ˆˆ)b

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Аз пък ще бъда гадна к*чка и ще ти разбия всички илюзии...

ИЗГРАДЕНИТЕ връзки от разстояние са обречена кауза,какво ли остава за сформиращите се...Ще пропусна всички баналности защо смятам така,за 18-годишен би трябвало да си даваш ясна представа за какво иде реч.А,ако не можеш,може би точно това е причината с извадката от скайп тактично да ти каже "Ти не си от моята черга и оставаш завинаги в графата приятел!"

ПС:Мисля,че е ясно какво (НЕ)трябва да правиш...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    АЗ ПЪК ПРЕДЛАГАМ ДА НЕ ХОДИШ ДА СЕ ВИЖДАШ С НЕЯ

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от Radi1 Виж мнението
    Едно момче от моя клас имаше такава връзка и беше успешна.
    Никъде не съм споменавала, че са безуспешни, макар голямата част да са такива. Говоря за връзките от разстояние. Някак е супер тъпо, лично за мен, да тръгнеш да твърдиш, че обичаш един човек, само заради едните писаници, които си пишете всеки ден. Без да сте се виждали или нещо от сорта. Човек, когато е влюбен изпитва желание непрекъснато да е до обекта на своите желания, не да седна на компютъра и да почне да си пише с него. Лично това си е загуба на време. Обяснявай се в любов, когато вече сте се видяли няколко пъти поне, опознали сте се ЛИЧНО, и можеш да предположиш какво ще стане ,ако постъпиш по еди-какъв си начин.

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Еми не звучи сякаш има големи симпатии към теб... + тва е от друг град. Извод - не си струва
    I'm yours.

На мен пък ми се струва, че си се вкопчил в тази женица, защото си се нагледал на кифлички и като си видял едно нормално аре юруш ...

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Приятел,питай я дали иска да се видите без да се обясняваш много.Откаже ли - Ясно ...
    Приеме ли - Влака заминава в 06.00 , 08.45 си там (примерно).
    Такива неща (нещо повече) се осъществяват само очи в очи.Може да си допадате по характер,но не се ли харесате на живо няма да стане,а и разстоянието е фактор.
    Искам сега ти да ми отговориш:
    Какво си представяш под "Нещо повече" по скайп,защото аз "нещо повече" освен на живо не знам как става ...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Град
    Plovdiv
    Реших да не и казвам нищо.Мисля ,че това е правилният избор. КРАЙ на дискусията и благодаря за отговорите !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си