- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ще реагирате, бе?
Вървя си днес по площада, че имах работа и виждам симпатична.. симпатично момиче да яде пица. Рекох си сега ще я бъзна да видя какво ще стане. Сядам на пейката до нея и й разправям
- Така и така си заяла, защо не чупиш малко да я видя дали става за пица?
Момичето вади доста странно/смешна/трагична/отчайваща физономия и след известно мълчание и НЕпреглъщане на хапката, която беше вкусила ми рече
- Еммм.. заповядай.
Веднага я законтрих още повече и й казах
- Мани, бъзгам се, ама я си дай тел, че в указателя и без това имам малко номера.
И...
... момичето тотално се отказа и избяга. (тъй де.. бързо се омете)
Сега си мисля дали я е било срам или е била много лакума и не можа да раздели тестото с мен? Предполагам второто, защото беше секси пухкава. Хм? Изключваме варианта да не ме е харесала, защото това няма как да стане, разбира се.![]()
А вие как ще реагирате?
Ще се смея като дебил цял ден при мисълта че е станало така![]()
И това сериозно ли е не тролваш и не се бъзикаш ? *confused*
Не се бъзигам, а реших да бъзна мацката.
fluffy_^, нали, човече? И на мен ми е смешно.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ако и ти имаш секси пухкав вид,отпиши първия вариант-най-вероятно си е помислила,че няма да искаш да делите пицата по братски и е решила да го играе недостъпна,в опит да си я спаси.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Аа,може мъжО й да държи да яде пиците си сама.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
А ти сериозно ли искаше да й вземеш номера или само си я ебавал? Мен ще ми стане супер смешно, ако някой ме заговори така.
Я ми дай някоя снимка на "секси пухкава", че ми е интересно да видя какво се разбира под това.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Само се бъзгах, но иначе ставаше за разплод. Ама честно казано ако беше разделила пицата - нямаше да откажа.![]()
Секси пухкаво.. бали го. Такова http://svejo.net/attachments/stories...jpg?1335357841 ама малко по-стегнато и секси.Бе баш си ставаше. Само да я шляпам и да кънти в спалнята.
Далеч не съм пухкав.
Само е искала да има повече манджа за нея.
С тия тъпотии които си изръсил,не знам коя няма да избяга,пффф Ставала за разплод,да кънти в спалнята,бооооооооооже господи ;д
О, бих ти казала, че действаш супер тъпо и нямаш никакъв мозък в главата си, а си тръгнал да правиш опити да сваляш момичета. Жалка гледка си е направо.
Това го казах тук, а не на момичето. На момичето казах това, което съм написал най-отгоре, Господи.
Amore-Mio, както казах се бъзгах с момичето и въобще не съм я харесал, за да тръгна да я свалям наистина. И както ще ти кажа - може да не ми даваш наклон на кура, защото знам кога, как и с кой да се държа. Знам и кога да гледам иронично на нещата и кога да правя майтап от тях. И както ще ти кажа - не ме учи на опит и сваляне. Да те еба у крантата.
Само първото изречение ти е по темата. От другото няма полза.
Щях да ти дам пица, ама щях да те разпитам с какво се занимаваш, леко да те проуча, преди да си дам телефон, по-скоро щях да дам скайп/фб. Иначе, да речем, че щях да се крийпна, ако изглеждаше социално неадекватен.
Ако изглеждаше адекватен, щях да съм кк, защото и аз съм неадекватна, като цяло по улиците си комуникирам с бездомници и възрастни хора, когато се застоя на някоя спирка, тъй че и аз съм някакво перко, нямаше да се стресна :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Еми аз за това най-отгоре дето е говоря бе,то нема за кво друго да говоря (facepalm)
Явно момичето е било от срамежливите,а понеже аз въобще не съм от тях.. Ще започна да се бъзикам с тебе, в крайна сметка ти ще ми се убидиш ( 100 % съм убедена) :Д Абе общо взето ще проведем по-дълъг разговор, от колкото с това момиче :Д:Д
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Бих се засмяла. Сигурно не бих си дала телефона, но както каза Номномном скайп или фб със сигурност.
Знаем ли може да се е уплашила![]()
Въобще не е лудо това ,което си направил , а напротив - завиждам ти направо от гледна точка ,че не се срамуваш и не ти пука , тоест имаш смелост така да заговаряш момичета
Ако беше приел да кусаш пицата и й беше питал за скайп или фб, а не за номера - можеше да не избяга .
Май се впрегнахте повече и от автора за мома,която евентуално е била предназначена само за креватни удоволствия![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
може да е като Джоуи и да не обича да споделя храната си :Д или просто да си я уплашил
ако някъв пич се приближи към мен и изиграе тоя сценарии, определено бих му дала тела ;д