- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ще реагирате, бе?
Братле, от женска гледна точка,ще ти кажа,че и аз бих се омела![]()
Пффффф много ми пука мислишКак се пише това човече дето плаче от смях и това което се търкаля от смях?
Не много добър подход за заговаряне.Само на начинаещи препоръчвам негове
Irti, братле, ти си един истински мъж. Не ти пука за последствията, живееш си живота без задръжки, не ти пука кой какво мисли за теб, стига нещо да е по твоя вкус, го правиш. А пък каквото ще да става. Евала, пич, фен съм ти! Продължавай в същия дух. Аман от хора със стереотипи, трябват свежи и търсещи адреналина :]
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Бих постъпила по същия начин...Особено ако ме заговори някой като теб. ;д
Irti на колко си бе,човек?Интересно ми еЕдва ли си на 66,защото тогава мацката щеше да те помисли за извратен и още преди да я заговориш щеше да има "дим да ме няма"
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Не всички могат така да заговарят чужди хора..
Аз, ако бях на 66 щях да си мисля как да го вдигна, а не как да пиша тук.
В горещия кът съм писал на колко съм.
Ми то и аз да съм и аз бих избягал от такъв откаченяк.Ама не е много яко докато си се наслаждаваш на вкусничко парче пица някой да ти се натрапва и да те ''бъзка''.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=C6kXZxRG3F8
Е,измъчи ме да ровяЕми за 22-годишен си се държиш супер прилично.Не,че ти пука какво мислим ние,де.
Ама ако беше на 30+ щеше да ми е много странно да сваляш мацки по пейките
![]()
можеш да използваш всякакъв опънър , обаче след това трябва да калибрираш правилно.
една моя скорошна случка из градската в Пловдив : беше неделя , а неделя за мен е ден за пикъп и виждам една наконтена мадама * не кифла * 8,5/10 . отивам и подходих ситуационно с нещо от рода на , че ми харесва и иска да се запознаем. имаше някви шит тестова ако тя не иска . и и викам , че ходила се едно е на моден подиум и нямаше как да я оставя . тя пък се оказа , че наиситна била модел и я негнах с изпълнен с глас съмнение , че е много ниска за модел. много се смяхме докато ме убеждаваше, че наистина е модел и тръгна да ми показва снимки на телефона си. е , и аз имах и я бъзнах , че ако се държи добре , ще я свържа с агента ми. просто не прекалявай с неговите , те са най-добри при негативна реакция от женска страна
Абе, бих те отсвирила.
Ако съм те харесала на външен вид, бих дала шанс до репликата с "имам малко номера в телефона" - тя обаче ще ме откаже тотално.
Ако не съм те харесала, забрави :д
Furious? , батенце, не съм пуснал тема как да сваля момиче и не съм искал съвет от никой за нищо. Разликата е, че ти си я харесал и си тръгнал с идеята да свалиш някоя, а аз просто минавах с други мисли в главата и ей така от нищото седнах до нея. Без никаква цел, а исках да видя как ще реагира. Сеш се сега, че нито ме е яд, нито нищо. Постнах снимката, за да си представите ситуацията и да се посмеете.
Доста по-небрежно и готино е да си правя от време на време майтапи, а не да седна и да говоря на някоя, че е модел и ще я свържа с агента си. Сеш се? Аз жени съм имал и ще имам и не ми пречи, когато реша да си правя ПИШКИ!
![]()
Може и гадже да има. Или просто пицата е била много вкусна.
П.С К'во го нападнахте баси.....човека ташак си прави.
Тя щом е "пухкава" как си решил изобщо че ще се навие да споделя храната си? :Д
Абе пица ще ти дам, ама това с номера най-много да ме разсмее.
^Намек, че храна и е в излишък ??