.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Question На море с цикул :S

Здравейте, сигурно това е една от "тъпите" или повтарящи се (извинявам се за което, но нямам време да търся същата тема) теми, но искам да ви попитам нещо. На 13 съм и тази година (януари мисля, че беше) ми дойде. Всичко е ок, нормално
    , бла бла, обаче дойде моментът в който ще се ходи на море. Битрянбвало да тръгнем тази вечер, а на мен трябва да ми дойде някъде към понеделни-вторник. Та искам да ви попитам, бях чувала, че някой преди море пият витамин Ц, за да им закъснее. Не знам колко е вярно, обаче някой били ми казъл какво да пия, иликакво да правя, ако изеобщо има някакъв начин.
    Благодаря предварително!

Извинявайте за зъглавието, но без да искам съм натиснала У вместо Ъ --> На море с цикъл!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сорка, мацка. Няма как да ти препоръчам нещо, което да е хем ЕФИКАСНО, хем да е БЕЗ рецепта.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

А аз мога. Известни са под името тампони и вършат чудна работа!
    Направо ме яд на себе си, че толкова години съм пропускала морета и плажове заради единия цикъл.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    А аз мога. Известни са под името тампони и вършат чудна работа!
    Направо ме яд на себе си, че толкова години съм пропускала морета и плажове заради единия цикъл.
    То и е дошло преди няколко месеца.Сигурно още се учи как да си слага превръзка,а ти искаш да си слага тампони
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

абе надрусай се с витамин С и си гледай кефа щот не си за тампони още ;д

И още един тъп въпрос от моя страна: ако пия витамин Ц, да го разтварям във вода, нали? Защото бях чула, че дори някой си го слагат в устата директно .. ?

абе кво ще разтваряш бе ;дд взимаш си блистер витамин С тия малките хапченца, пиеш всеки ден.. всъщност не знам колко да пиеш, ти ще си прецениш, ти се усещаш колко ти действа

Мм благодаря ще го проверя, дано подейства!

Banned Голям фен

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цикул!

4о4inka, извиних се

Сестро незнам :Х Има хапчета които помагат и са без рецепта сигурен съм ама незнам как се казват щото сестра ми ги ползваше миналата година на морето и дойде :Х отиди в аптеката и питай има ги!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няма ефект от нагълтани витамини, повярвай ми. Не храни празни надежди, относно това. Отиваш в магазин / супер маркет и си купуваш тампони. Има си и за девствени, ако си такава, а предполагам си и това е.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от Anonymous745 Виж мнението
    Сестро незнам :Х Има хапчета които помагат и са без рецепта сигурен съм ама незнам как се казват щото сестра ми ги ползваше миналата година на морето и дойде :Х отиди в аптеката и питай има ги!
    Има си такива лекарства, да.
    Но се продават за момичета и момчета, навършили 18 години. Включвам и момчета, защото е възможно някой да купи за приятелка, майка и така нататък.

Послепис: Отговарям с ново мнение, тъй като нещо не иска да ми даде да редактирам предишното си мнение.

Banned Мега фен
    остави си у вас цикула ... иначе витамин С

Може да използвам тампони мини. Ето тези например са добри: http://aptekadara.com/product/16838/...-mini-h-8.html

Супер фен
    Имай предвид, че като пиеш витамин Ц следващия месец ти идва много трудно и адски те боли корем.Само казвам да го имаш впредвид.Поне така съм чувала, не знам дали е вярно.

Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    Имай предвид, че като пиеш витамин Ц следващия месец ти идва много трудно и адски те боли корем.Само казвам да го имаш впредвид.Поне така съм чувала, не знам дали е вярно.
    Малоумната ми лекарка ми предписа "Vitaral" витамини към антибиотика, когато се разболях от гнойна ангина началото на юли, пих по едно всеки ден за около 7-10 дни, не помна. Късно се усетих, че ще ми повлияе на менструацията, но след това издържах чак до средата на август и така хем не съм се тъпкала повече с каквото и да било, хем си изкарах цял месец на морето без проблем, а когато ми дойде ме скъса от болка първите 2-3 дни, но се търпи, така че... ти решаваш. Малко витамин С, като аз както написах по-горе не съм пила само него, но и то се съдържаше в малки количества във "Vitaral", и след това Но-шпа или тампони. На тая възраст нямаш много избор

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Витамин Ц от тия малките хапчета би трябвало да пиеш всеки ден.И какво толкова ако една година не отидеш н а море?Ще свърши света ли?

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Добре, аз си пия витамин Ц всеки ден и не ми влиае на цикъла..?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на Incadeptus
    еми и аз това казвам

Повече от фен Аватара на thelover3
    Ем какво да правиш - най-лесно е с тампон.
    И не се притеснявай, ако си девствена - не е проблем, просто си купи от най-малките тампони като за начало с прочети как се слага

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Виж са,отсега нататък казвай на вашите ако може някак да се съобразят с цикъла ти купи си от късите гащета и на плажа с тях и горнището на банския -.-

Ами то майка ми знае и гледахме да се съобразим обаче плановете се промениха и за това така стана.
    Офф тези тампони .. Как да кажа: АМИ страх ме е да си го пъхна там отдолу извинявам се за израза, но на вас не ви ли е гадно?
    Ии да за панталонките съм се обурудвала. Благодаря все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си