- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем
Здавейте искам да ви попитам дали някога ви е излизало нещо като афта там отдолу .... от 3 дена имам нещо такова и боли чудя се какво да правя.. мисля да отида на доктор но ми се ще да изччакам още няколко дена.. доста съм се стреснала тъй като правих секс с гаджето ми преди 5 дена за 1 път но той няма такива проблеми.Моля помогнете и без подигравки!
Мисля, че е най-добре да отидеш на гинеколог. Аз за такова нещо като афта там долу не съм чувала. Може би си се замърсила там долу, но трябва да отидеш на лекар![]()
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Ми и аз не съм чувала... ами нз държа много на личната хигиена ще видим се пак мерси
лекар.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Афта? Сигурна ли си, че не е някаква пъпка?
nigga stole my bike
Гинеколог,ние не можем да ти помогнем...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
ами не ми прилича на пъпка..
Да не е някой херпес? Лекар, колкото може по-скоро, никакво чакане.
Че без презерватив ли го правихте.. понякога човек е болен от нещо, но не знае за него... блестите имат инкубационен период, в който не проявяваш симптоми, но си болен и можеш да разболяваш.. така, че може и той да те е заразил...
а може и да си се замърсила.. или да е херпес.. или гъбички.. но при всички случаи ЛЕКАР! Късмет... да се оправиш бързо![]()
МОже да е възпаление. Попитай гинеолог обаче.
Аз съм за мнението на shmatarok! Афта едва ли е,но виж генитален херпес е по-вероятно...
Гинеколог..!Някой от форума дори да е имал подобен проблем не може да е сигурен, че е същото, нито да ти изпише лекарство.
И още 5 такива теми да пуснеш в различните раздели, все един и същи отговор ще получиш,иди на лекар.
Може да са гъбички ,знам ли. Гинеколога ще знае...