.
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Threaded View

Exclamation +18 Тема, която трябва да присъства във форума

Здравейте! Ровейки се във форума, установих , че липсва 1 тема, която мисля, че трябва да се обсъжда, а и все пак тук има доста хора, които са над 18 години и я заслужават - темата за секс шоповете и секс играчките. Използвате ли секс играчки, имате ли такива, от къде ги вземате? Дайте да го обсъдим Аз, лично, съм на 23 години и с приятелката ми водим активен полов живот, без задръжки, без табута и със... секс играчки. За нас те са разнообразие, а за други хора биха могли да бъдат или първи стъпки към сексуалния живот, разнообразие, както е при нас или просто при липса на сексуален партьор, за да се избегне случаен и т.н. секс за 1 нощ. Ккаво мислите за секс играчките? Аз лично съм твърдо за тях и за секс шоповете, които могат доста да обогатят сексуалната култура. Предпочитам пазаруването онлайн, доверявам се на 1 сайт, ще го кажа, защото може да е полезен за мн хора, а и за такива, които си търсят секс играчки изгодно, а и все пак това са тези, които за известни с многото си промоции и особено тая дето сега са я пуснали - пазаруваш за 200 лв, плащаш само 100, а именно спам . Аз лично предпочитам този начин на пазаруване - онлайн, не че се притесняваме, но спестява и време и др. главоболия, пък и пари за доставка, не се дават, тъй като е безплатна. Имаме си вибратор, анални играчки (защото и анален секс практикуваме), лубриканти, вибриращ пръстен и тепърва предстои да изпробваме още и още... А вие, какво мислите? Споделете и вашият опит
    Последно редактирано от Sh@d0w : 06-28-2012 на 18:45

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си