.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Влюбих се в погрешен човек.

Здравейте хора!Това ми е първа тема,и се извинявам ако вече има такава,но както пише в заглавието влюбих се в погрешния човек.По принцип той ми е съученик и от 7ми клас уча с него.До преди 1 година не ми е правил никакво впечатление до като не започнахме да се 'базикаме' и аз някак инцидентно започнах да го харесвам.Проблемът е,че той си има приятелка,а аз глупачката съм влюбена до уши.Та въпросът ми е какво да правя?Да му се обясня ли,или да оставя нещата на произвола на съдбата......

Супер фен Аватара на Incadeptus
    просто го забрави!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    При положение, че си има приятелка човекът, си стой на Д-то.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Предполагам не ти е лесно, но трябва да го забравиш. Ще ти обесня и защо:
    1.Ако му признаеш чувствата си и той не ти отвърне има огромна вероятност да си развалите приятелството
    2.Ако пък ти отвърне, представи си колко е сериозен - уж си има приятелка, ама при първа възможност заобичва друга.Ти би била следващата на нейното място в тази ситуация.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    1.Ако му признаеш чувствата си и той не ти отвърне има огромна вероятност да си развалите приятелството
    2.Ако пък ти отвърне, представи си колко е сериозен - уж си има приятелка, ама при първа възможност заобичва друга.Ти би била следващата на нейното място в тази ситуация.
    Ех,взе ми думите от копчетата на клавиатурата
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Абсолютно съм съгласен. И с двете точки. Ако искаш си пази приятелството с него, а ако искаш чакай. Решението е твое.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    +1
    Просто го забрави
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не се обяснявай и просто забрави за чувствата си или по - скоро симпатиите си към него. Той е обвързан, а в една връзка място за трети човек - няма.

Не прави нищо , просто ще си развалите приятелството ако му споделиш. Опитай се да го забравиш и се огледай около себе си за някой друг, който по възможност не е обързан.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    При положение, че си има приятелка човекът, си стой на Д-то.
    +1 Не се опитвай да му развалиш връзката, бъдете си приятели.
    ^^^
    Бургас <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си