.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен Аватара на ~The Smile~

Question Мазна кожа,черни точки и пъпки по лицето...

Здравейте! Искам да ви попитам дали проблемът ми с лицето е от пубертета-имам мазно лице,излизат ми много черни точки по носа и имам малки червени пъпки по челото... (Моля без подигравки...) Благодаря предварително!!!

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Дерматолог

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    От пубертета е да, и все пак, ако ти е неприятно има какво да направиш по въпроса
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

аз се мажа с един крем кларина и на мен ми помага за пъпките,а за мазната кожа и черните точки много се дразня,а косата пък ми се омазнява още на 2 ден :@

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Здравейте! Искам да ви попитам дали проблемът ми с лицето е от пубертета-имам мазно лице,излизат ми много черни точки по носа и имам малки червени пъпки по челото... (Моля без подигравки...) Благодаря предварително!!!
    Момиче или момче? Години?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Garnier Pure Active Exfo Brusher, мисля, че ще ти реши проблема. На мен помня, че ми изчисти лицето за около седмица,но го ползвах всеки ден по 2 пъти. Като изчезнат го ползвай не повече от 2-3 пъти в седмицата. Ще ти премахне омазняването на кожата също така.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нормално си е.

Иначе поддържай лична хигиена, мий си лицето често със сапун или някакъв продукт, предназначен за това. Някакви маски за подхранване и подобни. Посъветвай се задължително с дерматолог.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    А, и да добавя - Не ги стискай!!

Мега фен Аватара на strawberry88
    От пубертета е!Най-добре отиди на дерматолог.

Благодаря на всички,които ми препоръчаха това онова. kalpazanka,момиче съм!

Голям фен Аватара на besso
    пубертета е най-проблемния период откъм кожата на лицето, споко с времето ще отмине, само не се чопли, че ще ти останат белези

Мий си лицето сутрин и вечер със сапун. Това ще спре омазняването и от там излизането на пъпки.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сапунът е възможно най-лошият вариант.
    По-добре да си вземе гел от сериите за акнеична кожа или да мие само с вода, отколкото да се влоши със сапуна.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Точно това е пубертета!Аз съм същата в момента и пробвам какво ли не Направи си маска с хума и си вземи подходящ лосион за почистване(да има алкохол в него) и всичко ще е ОК-може да си правиш якодова маска с мед..много помага(2-3 пъти седмично)!Но в никакъв случай не ги стискай-така ще ти излизат още и още!Ако положението не отива на добре-отиди при дерматолог!Успех

аха...ами аз си взех вече Нивеа гел за младежка кожа,ексфолиант с частици. И всяка сутрин и вечер се мия с него. Но през деня пак ми се омазнява кожата..даже се ми появяват нови пъпчици...е,пубертет е ...но искам да ви питам какво може да ми стане ако се мия със сапун?

Сапунът може да изсуши кожата ти повече от необходимото.
    Ето още малко съвети за мазната кожа:

http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...BD%D0%B8%D1%8F
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си