за смрт: http://bulstars.info/wp-content/uplo...24-600x450.jpg
и аз имам нещо за смрт
Първоначално написано от DaNGeRousLy и аз имам нещо за смрт Сянка и от 2-те страни? Ти ли го фотошопира това?
е твоето е брутално..
смрт май отиде да си бие чекийте
Първоначално написано от FunkyPie смрт май отиде да си бие чекиИте чекии-мн.ч.
Първоначално написано от li0n чекии-мн.ч. се едно,избега че да не стане като в американски пай 6 на игрите xD
Първоначално написано от li0n чекии-мн.ч. много им разбираш бре
хахахахахаха
Българският език ми върви много в училище. Заедно с математиката :3 Първоначално написано от smrt не разбирам тва кво общо има с мене тая прилича на тебе ли кво Всъщност и аз, ама жената е много яка
Първоначално написано от li0n математиката :3 не искам да чувам за нея
Първоначално написано от DaNGeRousLy не искам да чувам за нея Изкарах 6.00 на външното 8 -)
Първоначално написано от smrt не разбирам тва кво общо има с мене тая прилича на тебе ли кво еми да не земеш да се напълниш прекалено много,да поизпразниш малко ** че нали си останал нещо на сухо нещо разбрах
FunkyPie, това да не си ти и заради тази снимка да си имала проблеми ?
Първоначално написано от DaNGeRousLy FunkyPie, това да не си ти и заради тази снимка да си имала проблеми ? не по дяволите
Първоначално написано от smrt ти за тва не се притеснявай тогава не ми искай снимка вече ти дадох една прекрасна,стига ти
Ми то ако всички правехме теми за т'ва, че ни искат снимки..
Първоначално написано от li0n Ми то ако всички правехме теми за т'ва, че ни искат снимки.. а,аз се изнервям бързо
М не виждам що.. т'ва е нещо мимолетно
Едно е шестица през годината, друго на външното оценяване..
Като имаш на предвид, че половината (ако не и повече от половината) България изкара двойки.. мда, не е лесно едит: айде не двойки, ама ниски оценки.. (2,3)
много сте зле, ако имам момиче в тоя форум на което не са искани снимки да си каже, ама се съмнявам да има...
На мен не са ми искали I feel kinda special
Първоначално написано от li0n На мен не са ми искали I feel kinda special ама ти дааш
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Правила