мечти / реалност
звезда ли е?
Тея наистина са ненормални.. 3 лв за бензин..
Първоначално написано от li0n Тея наистина са ненормални.. 3 лв за бензин.. 0.о
Дам Не си ли чула?
Първоначално написано от li0n Дам Не си ли чула? не,аз по време на новини гледам анимал планет
То фейсбук гръмна от статуси и етц за това
Първоначално написано от li0n фейсбук нямам
ти май наистина си "баси изрода" ?
О, ясно.. е, да, качиха цените на горивото до небето
нямам кола, а пък цената на керосина е ок
Аре си одиме! НА СЕЛО!
имаш самолет ? : о
Първоначално написано от DaNGeRousLy ти май наистина си "баси изрода" ? тва че нямам фейсбук не ме прави различна с нещо
Първоначално написано от KadifWerewolf нямам кола, а пък цената на керосина е ок айде да ме повозиш
Първоначално написано от FunkyPie тва че нямам фейсбук не ме прави различна с нещо всички яки пички си правят за да им казват колко са яки щом нямаш значи си грозна
Първоначално написано от DaNGeRousLy всички яки пички си правят за да им казват колко са яки щом нямаш значи си грозна или не ме интересува хорското мнение? или не съм както 98% от момичетата там (разбирай го кифли) : ))
И как така на мен никой не ми казва, че съм яка, ама пак имам фейсбук? И как така не съм кифла? :О
Първоначално написано от li0n И как така на мен никой не ми казва, че съм яка, ама пак имам фейсбук? И как така не съм кифла? :О искаш да си кифла ли
Не, просто логиката ви ме кефи
Батмобила е на керосин (аз съм батман) Дебело копеле, ща возим, ако са побереш
Първоначално написано от KadifWerewolf Батмобила е на керосин (аз съм батман) Дебело копеле, ща возим, ако са побереш ще поработя за случая xD
Правила