.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

объркана съм ;/

Здравейте Ще ви кажа всичко на кратко - аз съм на 16, той на 20, излизаме заедно, целуваме се, прегръщаме и т.н. Познаваме се от месец (доста малко, знам) но всичко стана толкова бързо, паснахме си някак си Отдавна не съм се чувствала така, първия път като ме целуна, буквално подскачах в нас като се прибрах Но съм объркана защото се държим като двойка, но той не ме е питал никога " искаш ли да си с мен" "искам да сме заедно" и т.н ... това значи ли, че само временно ще сме така или все още не се е решил да сме заедно ... официално? Благодаря все пак за мнението Ви...
    Could I have this kiss foreva`?

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Това зависи от него и разбиранията му.Ако е от типа "няма нужда да изказвам очевидното",няма за какво да се тревожиш.Би трябвало малко от малко да си го поопознала за това време,че да знаеш дали по принцип е сериозен или по-повърхностен...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Понякога не са нужни думи. Както каза Русокоска зависи от него. Дано е сериозен в намеренията си и много любов.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

anonymous708973
    Guest
    С предишния ми приятел точно така се получиха нещата. В началото обяснявахме на хората как не сме заедно, постепенно обаче осъзнахме, че сме.

Прекарвате ли време заедно?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не е нужно да ти предлага или да те пита, щом действията показват всичко. Това с "искаш ли да сме гадженца" вече отдавна е преминал етап от живота му - все пак е на 20.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    С предишния ми приятел точно така се получиха нещата. В началото обяснявахме на хората как не сме заедно, постепенно обаче осъзнахме, че сме.

Прекарвате ли време заедно?

Ами той където и да иде, все ме вика с него и на мен ми е много мило като прави така <3

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    ^ значи няма проблем много любов

Голям фен Аватара на shaunaa
    Докато четях темата и се сетих за филма '' Три метра над небето''. Любовта на Баби и Аче е малко като твоята. Има предвид всичко става доста бързо, но любовта им е прекрасна и той като твоето гадже не си спомням да й предлагал нещо просто всичко между тях потръгна чудесно, но за жалост се развали, защото Баби е снобка ;дд !!! Ако не си гледала филма силно ти го препоръчвам
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Докато четях темата и се сетих за филма '' Три метра над небето''. Любовта на Баби и Аче е малко като твоята. Има предвид всичко става доста бързо, но любовта им е прекрасна и той като твоето гадже не си спомням да й предлагал нещо просто всичко между тях потръгна чудесно, но за жалост се развали, защото Баби е снобка ;дд !!! Ако не си гледала филма силно ти го препоръчвам
    Хаха, как да не съм го гледала супер якия е мерси за милите коментари, надявам се всичко да е окей

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Според мен е най-добре просто да го питаш,за да си наясно за себе си.
    Казвам го защото има заблудени люде.
    Случва се единия да си мисли че са двойка,а за другия да е нещо неангажиращо.
    Надявам се да разбра какво имам в предвид...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Мисля, че няма нужда да те пита дали искаш да сте гаджета
    Той го показва
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от lolssie Виж мнението
    Хаха, как да не съм го гледала супер якия е мерси за милите коментари, надявам се всичко да е окей
    )) И аз се надявам всичко между вас да е супер, честно казано и аз много бих искала да преживея нещо такова. И така като приказвам за тоя филм, ще взема да си го пусна, защото почнах да им забравям репликите ;дд
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Според мен всичко си е както трябва. Това с предлагането не е задължително, щом действията говорят повече от думите. Ако искаш , говори с него по този въпрос, но според мен няма нужда.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    А може и да се притеснява да те попита,защото може да си мисли,че ще разруши връзката ви.Все пак е на 20 и колкото и да е му е неловко.Но действията му показват,че те обича.Затова наистина ти го попитай,за да му олекне.Той знае,че те обича и че иска да сте заедно,но може да не е сигурен в теб.Ти знаеш,че те обича,затова му кажи,че и ти искаш да сте заедно,за да ви олекне и на двамата.Пожелавам ви много щастливи мигове заедно!

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Щеше да е бая смешно 20 годишен да те попита "Искаш ли да сме гаджета?"
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Щеше да е бая смешно 20 годишен да те попита "Искаш ли да сме гаджета?"
    Да, но винаги може да й каже "Знаеш, че си моето момиче, нали?"

Снощи си говорихме оказахте се прави - заедно сме, без да го казваме благодаря много отново за милите думи, да ви се връща двойно :* само да кажа че съм мнооого щастлива

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Нормално,така са първите месеци

Супер фен Аватара на nymphadora
    Тъкмо щях да напиша "а защо не го попиташ него?" и видях,че вече сте говорили.А защо като толкова се чудиш не го попита по-рано?

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Тъкмо щях да напиша "а защо не го попиташ него?" и видях,че вече сте говорили.А защо като толкова се чудиш не го попита по-рано?
    Защото не исках да ме мисли за "лепка", "нахалница" и т.н според мен те трябва да правят първата крачка

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Не е задължително те да правят първата крачка. Все едно да си харесаш някой, но да не му пишеш, защото той трябва да направи първата крачка. Еми тогава ще си си сама. Та тва си е моето мнение все пак.
    Обичайте си се, радвайте си се и така. ;р
    ^^^
    Бургас <3

Понякога, не са нужни думи, а действия : ))))))) Много любов !

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Любовта не е за да се изказва,а за да се показва,така че..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Ами може да момента връзка, все пак го питай дали наистина мисли,че ще продължите напред и ще се държите като двойка или пък ти му задай тези въпроси ! Успех : ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си