- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- фон дьо тен
Предложете някой наистина хубав фон дьо тен, цената няма значение![]()
Аз ползвам на Impala. За мазна кожа е и има матиращ ефект! На мен ми харесва!![]()
аз лично съм много доволна от Giordani goldна Impala също не е лош ..
аз ползвам Maybelline affinitone mineral и съм страшно доволна
Каква ти е кожата? И какъв ефект искаш-озаряващ,матиращ?
^^ да.
Иначе, щом цената няма значение - вземи си на MAC, не съм чувала за недоволни. Каква ти е кожата?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Скоро едно момиче в темата за фдт-ни,коректори и т.н. се оплака от МАС.
Моята кожа сега особено лятото е по към мазнаискам матиращ ефект.. Какво мислите за фон дьо тен Bourjois?
Аз имам Healthy Mix и хич не бих го нарекла матиращ. 10 hours sleep effect може би ще е по-добре. Иначе, като цяло, фон-дьо-тените на Буржоа са хубави, но не с най-голяма покривност. Аз лично много ги харесвам, след премахването на фон-дьо-тена кожата ми е някаква мекичка и хубава (:
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Забрави. Сменила съм 2-3 вида, никой не е матиращ и са със слабо покритие.
Взимай си този на ЛореалИдеален е. Въпреки че е доста тъмен, пасва идеално (ако си избереш цвета правилно, естествено) и не потъмнява с времето, както правят на Буржоа.
И аз да се оплача от MAC,хич не ми харесват фон дьо тените им.
Женско съм ;]
http://www.ivis.bg/products_images/m...affinetone.jpg
Аз съм с този. Много съм доволна, много е лек и неомазняващ. Подходящ е много за жегите.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^Аз хич не съм доволна от този, ФДТ за жегите е ужас... На мен ми харесват на Макс Фактор
Може да зависи от типа кожа. Аз никога не съм имала проблем с този фон дьо тен. Но аз си слагам много по-малко.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
От МАК много хора се обриват.
Буржоа, Лореал, Ланком и Артдеко.
Защо не кажеш повече за типа ти кожа, каква покривност искаш, какъв завършек?
Какви фон дьо тени си ползвала? Също какво значи, че цената няма значение.. Мога да ти кажа и Chanel Vitalumiere aqua за 100 лева, мога и LÓeal true match за 24 лева..
Ох ужас... моля ви само недейте да препоръчвате Импала... момичето иска фон дьо тен, не маска..
Иначе съм съгласна с Пантерката за този на Л'ореал
По принцип и аз съм с по-бързо омазняваща се кожа и слагам пудра за матиране след това... Но в тия жеги рискуваш да се получи кофти ситуация
Или взимай някой,дори и да не е толкова матиращ с пудрата на Римел,която всички имат ще си 6
За 10 h sleep effect нам,че е мноог лек и приятен,почти не се усеща на кожата.