.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Спрян Цикъл

Здравейте . На 20.08 ми дойде (не за първи път , попринцип цикълът си ми е редовен ) . Вечерта на 22.08. си имах доста проблеми, казаха ми една неприятна новина. Влезнах да се изкъпя, сложих си нова превръзка и на сутринта, като станах нямаше нищо. Беше ми спряло. По късно пак започна. Иска да попитам какво мислите .. Дали е заради това, което разбрах и от това, че се разтроих (ако е от това .. дали е нормално) или има някакъв друг проблем ?
    I need somebody to love <3 ;p

Голям фен Аватара на EternalDream
    Винаги като се събудя ми е чиста превръзката, имам чувството, че вечер не ми тече. Така че, не се притеснявай.

Повече от фен Аватара на mkio
    Нормално е, спокойно.

Мм принципно вечер тече много малко или изеобщо заради легналото положение. Според мен е нормално, няма повод за притеснения

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от papii99f Виж мнението
    Мм принципно вечер тече много малко или изеобщо заради легналото положение. Според мен е нормално, няма повод за притеснения
    Точно така. Притеснявай се, ако не ти тече през деня. Зависи и колко обилно ти тече, защото аз примерно съм като чешма и от 4-тия ден нататък няма нищо през нощта. Дишай.
    ^^^
    Бургас <3

Винаги ми тече през нощта . Този път просто спря и не започна точно когато станах, а след около 4/5 часа след това.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Явно е от новината, съмнявам се да имаш някакъв проблем. Заради стрес, напрежение и притеснение, цикъла е нормално да спре, да се промени или да закъснее.

Мерси за отговорите

А аз да попитам,защото не намерих подобна тема(съжалявам ако има) случвало ли ви се е МЦ да е оскъден? Имам предвид да продължи само 3 дена и да е много слаб. Защото при мен беше така... и съм малко притеснена Четох някъде, че е възможно да е от смяната на климата, а аз този месец целия бях на море. Благодаря ви предварително ))

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Само на мен ли ми тече повече през нощта?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Само на мен ли ми тече повече през нощта?
    Не си единствена

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си