- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Някой сеща ли се за едно детско
дето героите бяха некви супер кривите и живееха на друга планета имаше едно семейство мъж жена брат и сестра и куче мисля... и там тоя мъжа цъкаше некво копче да сменя нощта с ден и некви такива... даваха го по тв
nigga stole my bike
а как се казваше онова, в което две деца летяха в някакъв апарат, който ставаше невидим и те летяха из световете и променяха нщкакви събития... игрално детско, май немско, ама не съм сигурен![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Spaced Out, даваха го по Cartoon Network. 99% съм сигурен, че говориш за него.
![]()
Дам тъкмо го намерих, но все пак мерси. Беше мн шашаво детско![]()
nigga stole my bike
Така като сте почнали, да се сещате за едно детско пак по Cartoon-а, едно семейство(май) живееше в космоса, а мъжа караше едно космическо корабче, за да отиде на работа. И беше някво забавно, той имаше робот-прислужница и някви екстри да го събуждат да не закъснее за работа, беше му проблем ставането сутрин...![]()
Дааааааа! Мерсии!
a детското, за което аз говорих, се казва Aqvila - http://www.youtube.com/watch?v=lVbQco001_M - по бнт му викаха акуила![]()
^ бих могъл да рендърна по-добро качество на видеото през задника си( това в кръга не шегата де, иначе браво, че си го намерил )
Btw супер често като чета някакви неща за детски от 90-те и все пишеше "Aкуила" и аз така и не се заинтересувах да го видя какво е, просто бях решил, че не съм го гледал...
е, гледал си го, значи. За качеството не мога да коментирам, когато го гледах, бях на село, имахме един телевизор (тръбен, тогава нямаше елсидита мелсидита и прочее), той редовно имаше снежинкиама беше готино
![]()