.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Hybrid View

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София

Проблем с техните ( майка му )

Днес бях на гости при приятелят ми у тях, понеже той е болен и няма как да се виждаме иначе, а сме свикнали всеки ден да се виждаме. Не знам дали има значение, но ако някой пита, заедно сме от почти година. От вчера вечерта са ни леко оптегнати отношенията и бяхме пред скарване. Е случи се днес вечерта у тях. Дигнах му скандал и му крещях бая ( в него момент съвсем изключих, че сме у тях и техните са си в къщи и не трябва да повишавам тон ), а на него едва му се чуваше гласа ( червено гърло, знаете как е ). По едно време някой почука на вратата, а бяхме полу голи и му казах облечи се, но докато се облече напълно майка му влезе и започна да ми крещи " С кое право му викаш, само му влошаваш състоянието с вашата връзка и скандали, на здрав човек ли ти изглежда, вземай си парцалките и се махай, защо изобщо идваш в нас". До няма и 5 минути излязохме от тях ( той дойде с мене навън ). Преди да стане тая случка, пак сме се карали у тях, но никога не е имало такава реакция от страна на майка му ( даже веднъж при наш скандал, тя беше казала "не е виновно момичето, какво и викаш" ). Приятелят ми е казал на баща си да не се меси, а той му е отвърнал, че не иска да ни чува караниците ( и при предният път това беше казал ), и затова не знам с него дали също съм си развалила отношенията. Преди техните ме приемаха направо като част от семейството, а сега мисля, че майка му ме мрази.
    Знам, че аз съм виновна и майка му с право ми се е разкрещяла и изгонила от тях. Нямам си и на идея как от тук нататък да се виждаме с него след като у тях не мога да припаря, а той не е в състояние да идва до нас ( живеем далеч един от друг ), евентуално ако се измъкне от тях за малко, но е под въпрос, а и не е много за кафета и разходки в момента. Чувствам, че техните искат да ни разделят, а умираме един за друг, до такава степен се обичаме и сме свикнали да сме си заедно.
    Последно редактирано от SeXyMaCka : 08-22-2012 на 21:13

anonymous708973
    Guest
    Еми, какво да ти кажа... да си си мерила приказките/тона.
    Извиняваш се и на сина, и на майката, носиш вечеря и правиш мили очички.

Извиняваш се и тва е. Има и други начини да си решавате проблемите освен с крясъци. Не сте туземци. Нормално е майка му да се изнерви. Не мисля че е фатално, щом досега не сте имали проблеми може да и обясниш, че днес си била изнервена, изкарала си си го погрешно и тн. Ако е човек ще те разбере и ще ти прости. Успех.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Мила,имаш пред себе си синдром "властна майка".И моята е същият индивид.Меси се ,където и както не и е работа,защото има прекалено развит майчински инстинкт да защоти малкото си момченце от всичката злина на тоя свят.Е,да,ама не.Нещата в живота не са само розови и не може да го предпази от всичко,колкото и да и се иска.Караниците във всяка сериозна връзка са нещо нормално и не е редно тя да се бърка преднамерено във вашите отношения,когато не е помолена за това.И поне за мен не е права,че те е изгонила.Единственото решение към момента е приятелят ти да поговори с нея и да и обясни,че не е редно да ви се бърка така в отношенията.Ако иска да добавя и клишетата колко се обичате и колко лошо е постъпила тя,да и вмени малко чувство за вина.Оттам нататък зависи от нейната реакция.

ПС:И да,не пречи да и обясниш човешки,че емоциите ти са дошли в повече и затова си реагирала така.НО не се извинявай.Не си направила нищо ненормално към него,че да и се извиняваш.Ако дължиш извинение на някого,то това е приятелят ти.
    Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-22-2012 на 21:27
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Преди малко се чух с приятелят ми и ми каза, че баща му казал, че ако утре се вижда с мене, искал да поговори с мен за станалото тази вечер. Знам какво ще ми каже: " как може да му крещиш така; болен е, а ти само утежняваш състоянието му, ние те приехме като част от семейството, а ти така ли ни се отблагодаряваш; не искам повече да стъпваш в дома ми; и тн. " Страх ме е от разговор с баща му. Знам, че сама съм си виновна, но и на идея си нямам как да изляза от цялата тая каша.

PyCoKoCkA93 Той говори с майка си, но тя е казала че на 2 пъти ходила в другата стая и 2та пъти ни била чула, и се изнервила.
    Последно редактирано от SeXyMaCka : 08-22-2012 на 21:32

Град
    Пловдив
    Не знам защо се чувстваш толкова виновна.И за какво по-точно?Че си си изпуснала нервите пред приятеля си?Извинението трябва да го получи той,не те.Поговори с бащата,може той да е по-разбран.Но НЕ се извинявай на него,само си кажи гледната точка и кажи колко съжаляваш,че си постъпила така с ГАДЖЕТО си,не с тях.Ако отсега ви се бъркат толкова,нататък ще става по-зле.Изпитвала съм го,а и още го изпитвам понякога на собствен гръб,затова послушай съвета ми и не бъди без вина виновна.И би трябвало приятелят ти да е малко повече мъж на място и да те защитава повече пред тях,половинка ти е все пак.

Със сигурност не те мрази, просто на никой не му е приятно да му идват в къщата и да крещят на детето му, независимо на колко години е, все им е дете на тях. И представи си хората цял ден на работа и накрая се прибират и не могат да си починат. Отиди и поговори с нея, извини и се , със сигурност ще приеме. За другият път просто внимавай с тона.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Със сигурност не те мрази, просто на никой не му е приятно да му идват в къщата и да крещят на детето му, независимо на колко години е, все им е дете на тях. И представи си хората цял ден на работа и накрая се прибират и не могат да си починат. Отиди и поговори с нея, извини и се , със сигурност ще приеме. За другият път просто внимавай с тона.
    Нда.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на draid
    Приятеля ти е гола вода, щом допуска майка му да се меси в неговите работи.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Приятеля ти е гола вода, щом допуска майка му да се меси в неговите работи.
    Да. Не съм чела останалите коментари.

Да, не е хубаво да крещи и въобще не е хубаво да се карат чак така. Но аз не знам нито 1 връзка на белия свят, която през цялото време да е била рози и шоколадови бонбони. Всяка двойка си има скандалите. Никой няма право да им се меша. Големия прас, че са се чували. Има по-логичен вариант. Да влезе и да каже: "Ако обичате, карайте се по-тихо. Пречите ми." И точка. А не да се бърка като, че е нейна работа кога и за какво ще се карат. Ей такива неща разбиват връзките. Майка ми и баща ми се разведоха до голяма степен по вина на тъпата ми противна баба с нейното непрестанно бъркане.

Една връзка се оправя и развива И чрез скандалите. Понякога е в пъти по-добре да се развикаш, да си го излееш и да се разберете, а не да си траеш и да се трупат отрицателни емоции.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    .
    Но аз не знам нито 1 връзка на белия свят, която през цялото време да е била рози и шоколадови бонбони. Всяка двойка си има скандалите. Никой няма право да им се меша. Големия прас, че са се чували.
    Абсолютно никой не оспорва, че е нормално да има скандали и че те понякога помагат. Дори няма значение, че са имали скандал. Единственото, което има значение, е мястото - къщата на родителите му. А най-голямо право да се месят имат точно те. Щом авторката е в тяхната къща, ще спазва благоприличие, ще е уважителна и ще си знае мястото. Тяхната къща - техните правила.

Но това което прави ситуацията наистина кофти, е че не бяхме облечени напълно ( аз по сутиен и прашки, той по слипове
    Това автоматично потвърждава, че съм права.

Майката на приятеля ми е виждала доста по-големи доказателства, че сме правили секс, при това в нейната стая, но никога не съм си позволявала да повиша тон на сина й пред нея. Интересното е, че и той не си позволява пред нея. Става дума за уважение. Както един към друг, така и към по-възрастния.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-23-2012 на 12:22

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абсолютно никой не оспорва, че е нормално да има скандали и че те понякога помагат. Дори няма значение, че са имали скандал. Единственото, което има значение, е мястото - къщата на родителите му. А най-голямо право да се месят имат точно те. Щом авторката е в тяхната къща, ще спазва благоприличие, ще е уважителна и ще си знае мястото. Тяхната къща - техните правила.
    Като каза техните правила се сетих и още нещо. Баща му бил казал, че сме в къщата им си имало правила, които сме били нарушили. Все още ме е страх от разговор с него, а знам, че е неизбежно.

To затова е и по-добре според мене да се избягват тия срещи с родители. Аз мразя да се запознавам, не обичам и да водя у нас. НИКОГА не излиза нищо хубаво от това...може би временно, но накрая винаги е титаничен провал.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Да не се извини на родителите му, че се е разкрещяла на сина им в ТЕХНИЯ дом? Ти малоумна ли си?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Да не се извини на родителите му, че се е разкрещяла на сина им в ТЕХНИЯ дом? Ти малоумна ли си?
    Да се извини на родителите му за отношението към сина им?! Като цяло да,но от уважение към него,а не и защото това ги засяга!!!
    И какво като е техния дом?Да не се е разкрещяла на тях,че да им се извинява(не че тогава това би имало смисъл)?
    Това са отношения между тях двамата.Това,че майката е била изнервена и си е търсела повод да си излее яда върху някого не означава,че авторката трябва да се унизява и да се извинява за...всъщност и аз не знам за какво!
    Това е въпрос,който гаджето и трябва мъжката да обсъди с техните,не само да и предава като вестоносец какво са казали мама и тати...

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Осъзнавам вината си, но нужно ли е този тон да подхождаш? И как мислиш ти че след това крещене от майка му, че имам очи да ида в тяхната стая да се извинявам, в акъла ми тогава беше само как възможно най-скоростно да измета от апартамента.
    Преди малко приятелят ми каза, че баща му, му е казал " ако ще се виждате не тук ( в дома им ), навънка" което допълнително ме кара да се чувствам като боклук. А и каква ще е тая нашата връзка като трябва да се крием от всички, да се виждаме тайно, и да не правим секс ( у нас все има някой, и няма как ).
    Последно редактирано от SeXyMaCka : 08-22-2012 на 21:56

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SeXyMaCka Виж мнението
    Осъзнавам вината си, но нужно ли е този тон да подхождаш? И как мислиш ти че след това крещене от майка му, че имам очи да ида в тяхната стая да се извинявам, в акъла ми тогава беше само как възможно най-скоростно да измета от апартамента.
    Защото гледайки отстрани,всички мислят,че не е станало кой знае какво и се пишат големите разбирачи...Докато не им дойде на главата и не загубят ума и дума.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Може пък и да не те мрази.
    Уцелила си лош момент,в който майка му е била раздразнена и е било неизбежно?
    И все пак се карайте насаме ... не пред техните/вашите.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на nymphadora
    Трябвало е да се съобразиш с това,че е болен и,че техните са си вкъщи.

ае като толкова се обичате кви са тия италиански скандали?
    държала си се като пълна гадна путка, дето се мисли за най-важната.
    извини се на жената, че си си изпуснала нервите, кажи й колко държиш на сина й и т.н.
    ако смяташ, че той не е прав за вашите караници, гледай по най-спокойния начин да си обясниш позицията. сми. отстояваш това, което смяташ за правилно, но недей да крещиш, сериозно. или да се държиш нагло. тоя номер не минава. майките обичат синовете си.

ще излезеш от тая ситуация, ако изглеждаш разкаяна и на прага да се разплачеш. споко.
    и другото което е ... сериозно, не се карайте повече У ТЯХ. или пък У ВАС. просто прави отвратително впечатление хората да ви слушат глупостите.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Все пак това е техния дом, щом е могла да се разкрещи, докато те са там, ще може и да им се извини, че име нарушила спокойствието. След като се е стигнало до там, че майка му да те изгони, да, ще се извиниш. И както тя каза - това не се случва за пръв път. Тея хора са им търпели скандалите не веднъж-дваж..
    ох, ох, русокоске, чета ти мненията и ти се смея с глас..

Град
    Пловдив
    И както тя каза - това не се случва за пръв път. Тея хора са им търпели скандалите не веднъж-дваж..
    А,това съм го пропуснала.Иначе смей се,лошо няма,значи ти действам положително. Щом системно е било,да,редно е да се извиниш...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Понякога на хората им идва в повече и реагират така импулсивно. Както ти не си се сдържала и си си изпуснала нервите, така най-вероятно е била и тя. Не го намирам за непоправимо, особено след като казваш, че те са те приемали като част от семейството им. Но наистина им дължиш извинение. И занапред мисли повечко преди да повишиш отново тон.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на draid
    Предполага се, че и на нея и е гадно по някакъв начин, за това което е направила. Все пак ти си момичето което детето и обича. Вероятно е била изнервена от състоянието на детето си. Знаем, всички майки са си в голяма степен постоянно притеснени за децата си, независимо дали са на 14 или 40.

Инересно ми е от какво е болен приятеля ти, защото както го казваш имам чувство, че ще боледува още цяла вечност и единствената алтернатива е да бъдете в тях. Спокойно, ако е грип/вирус ще се оправи бързо и пак ще се виждане на вън/във вас и т.н.

И все пак ми се струва, че приятеля ти не е трябвало да позволява на майка му да се меси.

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    draid вирус е, но се протаква 2ра седмица поради усложнения.
    Иначе работата става още по-зле, защото явно съм го обидила по време на скандала, а майка му е чула всичко. Най-лошото е, че аз не помня почти нищо от скандала, само, че по едно време разлях една чаша с вода. А явно разговорът с баща му утре е неизбежен, а се страхувам много. Изпитвам много голям респект към този човек, затова и страха ми от него е голям. А майка му, нямам очи да погледна, а какво остава да говоря с нея ( не че баща му имам очи да погледна ).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си