Днес бях на гости при приятелят ми у тях, понеже той е болен и няма как да се виждаме иначе, а сме свикнали всеки ден да се виждаме. Не знам дали има значение, но ако някой пита, заедно сме от почти година. От вчера вечерта са ни леко оптегнати отношенията и бяхме пред скарване. Е случи се днес вечерта у тях. Дигнах му скандал и му крещях бая ( в него момент съвсем изключих, че сме у тях и техните са си в къщи и не трябва да повишавам тон ), а на него едва му се чуваше гласа ( червено гърло, знаете как е ). По едно време някой почука на вратата, а бяхме полу голи и му казах облечи се, но докато се облече напълно майка му влезе и започна да ми крещи " С кое право му викаш, само му влошаваш състоянието с вашата връзка и скандали, на здрав човек ли ти изглежда, вземай си парцалките и се махай, защо изобщо идваш в нас". До няма и 5 минути излязохме от тях ( той дойде с мене навън ). Преди да стане тая случка, пак сме се карали у тях, но никога не е имало такава реакция от страна на майка му ( даже веднъж при наш скандал, тя беше казала "не е виновно момичето, какво и викаш" ). Приятелят ми е казал на баща си да не се меси, а той му е отвърнал, че не иска да ни чува караниците ( и при предният път това беше казал ), и затова не знам с него дали също съм си развалила отношенията. Преди техните ме приемаха направо като част от семейството, а сега мисля, че майка му ме мрази.
Знам, че аз съм виновна и майка му с право ми се е разкрещяла и изгонила от тях. Нямам си и на идея как от тук нататък да се виждаме с него след като у тях не мога да припаря, а той не е в състояние да идва до нас ( живеем далеч един от друг ), евентуално ако се измъкне от тях за малко, но е под въпрос, а и не е много за кафета и разходки в момента. Чувствам, че техните искат да ни разделят, а умираме един за друг, до такава степен се обичаме и сме свикнали да сме си заедно.
Последно редактирано от SeXyMaCka : 08-22-2012 на 21:13